Gönderen Konu: Köyüm Çok Hýzlý Geliþti, Askerlerim Çok Geri Kaldý :( Lütfen yardým.  (Okunma sayýsý 1302 defa)

Çevrimdýþý Thebingbang

• 25. Seviye Üye
  • *
  • Ýleti: 78
  • Rep Puaný : 1
  • Durumum:
  • Bugünü hak ederek yaþa ki; Yarýn dünü düþünme.
  • 20 Mesajý Toplam
    31 Kere Beðenildi
  • COC Nick : ThanaToS
  • Klaným : B.E.S. Empire
Herkese merhabalar. Öncelikle konuyu yanlýþ bölüme açtýysam özür dilerim. Nereye açacaðýmý bulamadým.

Köyüm 82 seviye. (Baðýþ ile bu kadar yükselttim 70 falan olmasý gerekirdi.) Beþ Ýnþaatçým var. Þimdiye kadar hiç bir inþaatçýyý ve laboratuvarý boþ býrakmadým. Her zaman doluydular. Beþ inþaatçým var bu yüzden köyüm çok hýzlý geliþti. 4 ayda bu seviyeye geldim. Ama askerlerim seviyeme göre çok düþük kaldý :/ Klan savaþlarýnda hafif hafif zorlanmaya baþladým ne yazýk ki.Ne yapmam gerekir böyle devam etsem olur mu? Yoksa inþaatçýlarý boþ mu býrakayým? Ya da Laboratuvarda askerleri zümrüt ile hýzlandýrayým mý? Yardým edebilirseniz çok iyi olur. Þimdiden çok teþekkürler.

Resimlerin Görüntülenmesine Ýzin Verilmiyor. Üye Ol ya da Giriþ Yap

Resimlerin Görüntülenmesine Ýzin Verilmiyor. Üye Ol ya da Giriþ Yap

« Son Düzenleme: 19 Mayýs 2015, Salý - 16:51 Gönderen: ÞEHZADEBEYÝ »

Kötü biri olduðumu söyleyenlerin hepsi. Sahip olduðum iyi niyetlerimin katilleriydi.

ÞEHZADEBEYÝ

• Ziyaretçi
köy resimlerinizi ekleyin bakalým.

ÞEHZADEBEYÝ

• Ziyaretçi
savunma birimleriniz, duvarlarýnýz, asker seviyeleriniz çok düþük kalmýþ. Bu oyunda önemli olan level olarak geliþmek deðil savunma ve asker seviyeleri olarak geliþmek lazým. Umarým bundan sonra aðýrlýðý bahsettiðim birimler üzerine yoðunlaþtýrýrsýnýz.

iyi forumlar.

Çevrimdýþý Thebingbang

• 25. Seviye Üye
  • *
  • Durumum:
  • 20 Mesajý Toplam
    31 Kere Beðenildi
Ben size sorunumu anlatamadým herhalde. Köy Binasý 8'e yeni geçtim. Savunma Birimlerine aðýrlýk veriyorum zaten. Savunmalara bitince iksir ile kýþlalarý altýn ile duvarlarý basacaðým. Ama askerlerim çok düþük kalýyor ve buna bir þey yapamýyorum.

Kötü biri olduðumu söyleyenlerin hepsi. Sahip olduðum iyi niyetlerimin katilleriydi.

ÞEHZADEBEYÝ

• Ziyaretçi
zaten benim bahsettiðim þey söylediðinizle ayný, siz yükselteceðiniz askeriniz için belirli iksire ulaþýp o askere vurduktan sonra altýn kasýp köy de tek bir iþçi dahi boþ býrakmadan savunmalara aðýrlýk vereceksiniz, eyer savunmanýz, ganimet depo yukseltmelerinizi yapmazsanýz köyünüze rahatça girip ganimeti alýp çýkar. Sende askerlerini geliþtiremezsin yani hepsi birbiriyle baðlantýlý.

Çevrimdýþý Thebingbang

• 25. Seviye Üye
  • *
  • Durumum:
  • 20 Mesajý Toplam
    31 Kere Beðenildi
Tam olarak demek istediðim þu sayýn mod. Resimlerin Görüntülenmesine Ýzin Verilmiyor. Üye Ol ya da Giriþ Yap :
5 Ýnþaatçý var fakat sadece 1 Labaratuvar var. O iksiri biriktirmede þimdiye kadar hiç sýkýntý çekmedim ama evet dediðiniz gerçekten doðru ve nedense hiç aklýma gelmemiþti teþekkürler Resimlerin Görüntülenmesine Ýzin Verilmiyor. Üye Ol ya da Giriþ Yap

ÞEHZADEBEYÝ

• Ziyaretçi
Sen genede inþaatçýlarý boþ býrakma  Resimlerin Görüntülenmesine Ýzin Verilmiyor. Üye Ol ya da Giriþ Yap