Gönderen Konu: 6.SEVÝYE KÖY BÝNASI VE KUPA KASMA YOLLARI  (Okunma sayýsý 34208 defa)

Çevrimdýþý kraken

• 9.Seviye Üye
  • *
  • Ýleti: 26
  • Rep Puaný : 0
  • Durumum:
  • Galatasaray Aþký
  • 4 Mesajý Toplam
    5 Kere Beðenildi
  • COC Nick : kraken
  • Klaným : TÜRKÝYE
Ynt: 6.SEVÝYE KÖY BÝNASI VE KUPA KASMA YOLLARI
« Yanýtla #24 : 14 Nisan 2014, Pazartesi - 22:59 »
Ben köy binamý yeni 7 yaptým 165 kiþilik ordu kampým var yýldýrým 4 level  2 tane var 2 þifacý 38 okçu 18 goblin 3 duvarcý 15 dev dalýyorum iyi oluyo eðer 7 olursanýz yapmanýzý tavsiye ederim . Bu arada kýþla 8 yapmak kolay yakýnda 4 ünü de 8 yapcam ama senin taktiðini beðenmedim 3 þifacý fazla ve devler çok az tavsiye etmem fazla zaman alýr

O gittiyse arkasýndan koþma dönerse senindir
Dönmemiþse zaten hiç senin olmamýþtýr

Çevrimdýþý kadirx10

• 11.Seviye Üye
  • *
  • Ýleti: 30
  • Durumum:
  • 3 Mesajý Toplam
    4 Kere Beðenildi
  • COC Nick : kadir
  • Klaným : yok
« Yanýtla #25 : 15 Mayýs 2014, Perþembe - 13:46 »
14 dev 1 þifacý 4 duvar yýkýcý kalaný okçu yapýn., taktik vercek olursam; adamýn hava savunmasý zaten dýþarýdaysa yada köþelerdeyse iþiniz çok basit olur hemen devleri o kýsýmdan býrakýn ardýndan duvar yýkýcýlarý gönderin hava savunmasý yýkýldýðý gibi þifacýyý yollayýn ardýndan herhangi bir köþedeki bi savunmasýna yakýn yere okçularý daðýnýk olarak koyun onlarda hiç deðilse 1-2 tanesini alýrlar. ( Bunlarý son 11 saldýrýma dayanarak söylüyorum arkadaþlar hepsi %100 )

*Þifacýsý olmayan arkadaþlar büyü fabrikasý 2 deðilse onu 2 yapsýn ki 2 tane iyileþtirme büyüsü basar en azýndan bir yandanda klanda þifacý atanlar varsa onlardan isteyebilirsiniz tabi, iyi oyunlar

Çevrimdýþý TurkishGangsta

• 1.Seviye Üye
  • *
  • Ýleti: 1
  • Clash of Clans
  • COC Nick : TurkishGangsta
  • Klaným : NamazKlan
« Yanýtla #26 : 07 Haziran 2014, Cumartesi - 19:30 »
Benim taktik; (125 asker sýnýrým var)(kupa için ama dikkat edin biraz iksir harcarsýnýz)

42 tane okçu(3.seviye)
11 tane dev(3.seviye)
2 tane sihirbaz(3.seviye)
3 tane duvar yýkýcý(2.seviye)
1 tane þifacý(1.seviye)
2 tane yýldýrým büyüsü(3.seviye)

adam eðer klana üyeyse klan kalesinin yanýna 1 okçu býrakýn asker çýkarsa okçularýn bir kýsmýný býrakýn askerleri öldürsün.(eðer klan kalesinden sihirbaz çýkarsa dikkat edin çünkü sihirbaz alan büyüsü yapar)

sihirbaz kulesine ayný anda yýldýrým büyülerinin 2 tanesinide atýn sihirbaz kulesi %100 yýkýlýr.

devlerin hepsini hava savunmasýna býrakýn duvar varsa devler duvara vurmaya baþladýðý anda duvar yýkýcýyý býrakýn.

hava savunmasý yýkýlýnca þifacýyý devlerin arkasýna býrakýn.

devler 1 ila 2 savunma binasýný yýkýnca devleri býraktýðýnýz yerden okçularý ve sihirbazlarý býrakýn.

gerekli olan yerlerde duvar yýkýcýlarý býrakýn ve %100'ün keyfini çýkarýn  Resimlerin Görüntülenmesine Ýzin Verilmiyor. Üye Ol ya da Giriþ Yap

Çevrimdýþý Seth42

• 1.Seviye Üye
  • *
  • Clash of Clans
  • COC Nick : Seth
  • Klaným : GEZÝ PARKI
« Yanýtla #27 : 10 Haziran 2014, Salý - 09:07 »
Arkadaþlar Köy dizilimi Nasýl olsa  savunma daha iyi olur Resimlerin Görüntülenmesine Ýzin Verilmiyor. Üye Ol ya da Giriþ Yap Resimlerin Görüntülenmesine Ýzin Verilmiyor. Üye Ol ya da Giriþ Yap Resimlerin Görüntülenmesine Ýzin Verilmiyor. Üye Ol ya da Giriþ Yap

Çevrimdýþý halimsamet55

• 3.Seviye Üye
  • *
  • Ýleti: 7
  • Clash of Clans
  • 1 Mesajý Toplam
    1 Kere Beðenildi
  • COC Nick : halim
  • Klaným : kýyamet ordusu
« Yanýtla #28 : 22 Temmuz 2014, Salý - 13:29 »
Sifacýyý actýmmý gerisi gelcek

Çevrimdýþý sadýk kazan

• 2.Seviye Üye
  • *
  • Ýleti: 3
  • Clash of Clans
  • COC Nick : sadýk
  • Klaným : efsane kral
« Yanýtla #29 : 22 Temmuz 2014, Salý - 23:02 »
ben daha þifacý basamadým lakin savaþta kazanamýyorum pek 1230 kupa oldum sonra yeniliyorum tekrar ve bakýyorum yine 1000 kupa olmuþum hevesim kaçýyor yazdýklarýnýz okudum þuan 6.seviye köy binasý bitmek üzere ardýndan kýþlayý 8. seviye yapacam  ve 3 þifacý 15 dev gerisini okçu ve duvarcý yapýp savaþlara dediðiniz þekilde girecem galiba bu arada ganimet toplama iþini iyi yapýyorum 2 saatte depomu fulleyebiliyorum hatta harcayacak yer bulamýyorum þifacý olmadan bu iþi baþaramýcam anlaþýlan birazdaha sabýr.....

Çevrimdýþý muhayri mutiþ mami

• 68.Seviye Üye
  • *
  • Ýleti: 414
  • Rep Puaný : 10
  • Durumum:
  • Clash of Clans
  • 91 Mesajý Toplam
    116 Kere Beðenildi
  • COC Nick : mutiþ mami
  • Klaným : yok
« Yanýtla #30 : 23 Temmuz 2014, Çarþamba - 09:02 »
bende 41 levelim köy binamý 7 yaptým bence 2-3 þifacý olursa birisi devleri birisi okçularý birisi de barbarlarý  yada goblini tutar ve hepsi saðlýklý kalýr güzel fikir

BU KLANDA TÜRK KLANLARININ EN ÝYÝSÝ OLABÝLCEÐÝNE ÝNANIYORUM... ve çok ilgimi çektiði için Treearms abininin fotosunu alýyorum=)

Çevrimdýþý Kral Yesir

• 1.Seviye Üye
  • *
  • Clash of Clans
  • COC Nick : Kral Yesir
  • Klaným : KRALLAR
« Yanýtla #31 : 26 Ekim 2014, Pazar - 10:12 »
Benim sýnýrým 135 nasýl bi þet önerirsiniz. Resimlerin Görüntülenmesine Ýzin Verilmiyor. Üye Ol ya da Giriþ Yap Pek savaþ kazanamýyorum.Bi taktik lazým yardým edebilirmisiniz  Resimlerin Görüntülenmesine Ýzin Verilmiyor. Üye Ol ya da Giriþ Yap

Çevrimdýþý Kýzgýn Hançer

• 1.Seviye Üye
  • *
  • Clash of Clans
  • COC Nick : Kýzgýn Hancer
  • Klaným : Namaz klan
« Yanýtla #32 : 23 Kasým 2014, Pazar - 01:36 »
Ben senin dusuncene kesinlikle katilmiyorum. Arkadasin dedigi gibi2-3 tane sifaci bosuna. 1 tane yapin yeter bu arada clan kalesini 3. Seviye yapip ejderha alabilirsiniz. Ben sizlerden 6. Seviye koy binasi kupa kasma tipini istiyorum. Yani nasil bana gelen saldirilarda basarili olurum. Resimleatarsaniz iyi olur .simdiden Tesekkurler...
Begeninde emek bosa gitmesin..:-) :-) :-)

Çevrimdýþý mckilic20

• 9.Seviye Üye
  • *
  • Ýleti: 24
  • Clash of Clans
  • 2 Mesajý Toplam
    2 Kere Beðenildi
  • COC Nick : Victory
  • Klaným : Aranýyor...
« Yanýtla #33 : 24 Ocak 2015, Cumartesi - 20:48 »
Köy býnasý 6 level olunca duvar kýrýcý 3 level olmasý gereklýr aksý halde 5 level duvara pekde býr ýse yaramaz beným taktýgým ýse 135 ordu kampý alaným var 15 dev 4 kýrýcý 1 sýfacý gerýsý okcu cok rahat kupa ve ganýmet kasabýlrýsýnýz.

Çevrimdýþý ARES MUNGAN

• 4.Seviye Üye
  • *
  • Ýleti: 9
  • Clash of Clans
  • 3 Mesajý Toplam
    6 Kere Beðenildi
  • COC Nick : aresmungan
  • Klaným : EMAY
« Yanýtla #34 : 10 Þubat 2015, Salý - 20:53 »
köy bina dýþarda olanlar veya eziklere 100 de 100 alcak þekilde saldýr.benim kupa 800 dü .1 hafta da 1270 e çýktý.ve artýk 1350
« Son Düzenleme: 16 Þubat 2015, Pazartesi - 16:55 Gönderen: ARES MUNGAN »

Çevrimdýþý Phonex

• 25. Seviye Üye
  • *
  • Ýleti: 76
  • Durumum:
  • I LOVE CLASH OF CLANS
  • 5 Mesajý Toplam
    5 Kere Beðenildi
  • COC Nick : Phreak
  • Klaným : Centro Gofret
« Yanýtla #35 : 15 Þubat 2015, Pazar - 14:41 »
Benim 135 kiþilik ordu kampým var köy binasý 6 yeni oldu þifacý açýlacak ve þifa büyüsüde askerler ise
barbar 3
okçu 3
dev 3 olucak
duvar yýkýcý 2
büyücü 2
þifacý 1  Resimlerin Görüntülenmesine Ýzin Verilmiyor. Üye Ol ya da Giriþ Yap nasýl bir ordu düzeni kullanabilirim þimdiden teþekkür ederim ...

Clash of Clans'daki ismim Phreak.Centro Gofret isimli klanýn üyesiyim.Köy Binasý 8im.P.E.K.K.A'larý severim.
Herkese saygý ve sevgilerimle.

-Mert-