Gönderen Konu: TH9 Ganimet Düzenim (Koridor Sistemi) Hava Patlatýcýlý Düzen  (Okunma sayýsý 4681 defa)

Çevrimdýþý Faray13

• 4.Seviye Üye
  • *
  • Ýleti: 10
  • Rep Puaný : 0
  • Durumum:
  • ARA - BUL - YOK ET!
  • 6 Mesajý Toplam
    25 Kere Beðenildi
  • COC Nick : IMFaray
  • Klaným : Search NDestroy #P9L8PRLV
TH9 Ganimet Düzenim (Koridor Sistemi) Hava Patlatýcýlý Düzen
« : 22 Haziran 2015, Pazartesi - 16:08 »
TH9 Ganimet Düzenim (Koridor Sistemi) Hava Patlatýcýlý Düzen

Uzun bir aradan sonra koridor sistemi kaldýðý yerden devam ediyor. Hepinizin bildiði üzere gelen son güncellemeyle hava patlatýcý savunma birimleri arasýnda yerini aldý ve hava saldýrýlarýnda oyuncularý bir nebze de olsa rahatlattý. Bununla birlikte biz oyunculara bu birimi köy düzeninde en uygun yere yerleþtirmek kaldý. Ben de daha önce de paylaþmýþ olduðum koridor sistemi düzenine bu birimi en çok verim alýnabilecek bir konumda yerleþtirdim ve aþaðýda paylaþýyorum. Genel olarak amacýmýz tabiki deðiþmedi düþman birimlerini (özellikle dev ki en sýk kullanýlan birimlerden) koridora çekme fikri devam ediyor.

Resimlerin Görüntülenmesine Ýzin Verilmiyor. Üye Ol ya da Giriþ Yap

Belediye binasýnýn ve karaiksir deposunun konumu, bulunduðum lige de baðlý olarak kupa yerine ganimeti hedefleyen oyuncularýn varlýðýyla da havadan yapýlacak saldýrýlarýn büyük bir bölümünü köyün üst kýsýmlarýndan baþlamaya yöneltiyor. Bu da hava patlatýcýsýnýn konumunun belirlenmesinde etkili bir neden. Sonuç olarak bu birimin sadece tek yöne bakmasý nedeniyle onu koridor sisteminde belediye binasýna yakýn ve aksi yöne doðru çevirerek yerleþtirdim. Böylece patlatýcý, hava saldýrýlarýna karþý hem içerideki savunma birimlerini koruma hem de karaiksiri kollama gibi görevleri de üslenmiþ oldu. Ýskelet tuzaklarýnýn savunma yönünü hava olarak iþaretlemenin de hava saldýrýlarýnda düzene katkýsý olacaðý aþikar.

Paylaþtýðým eski düzenlerde de belirttiðim gibi karaiksirin bol olduðu zamanlarda herolarýn içeride bulunmamasý bir huzursuzluk vermiyor deðil. Fakat oluþan bu riski de bu dönemlerde karaiksir deposunun yanýndaki havanlarla herolarý yer deðiþtirerek veya karaiksir deposu ile klan kalesini yer deðiþtirerek geçiþtirmek mümkün. Farklý kombinasyonlar üretmek tamamen sizin elinizde.

Sizler de bu tür koridorlar oluþturarak rakibi, köyünüzde ganimetten uzak istediðiniz yere yönlendirebilirsiniz. Yeni köy düzeni fikirlerine ilham olma ümidiyle okuduðunuz için teþekkür ederim.

Koridor Sistemi Geliþimi:

08 Ekim 2014: TH9 Ganimet Düzenim (Koridor Sistemi)
Linklerin Görülmesine Ýzin Verilmiyor. Üye Ol ya da Giriþ Yap

28 Ekim 2014: TH9 Ganimet Düzenim (Koridor Sistemi) 4 Havanlý Düzen
Linklerin Görülmesine Ýzin Verilmiyor. Üye Ol ya da Giriþ Yap

« Son Düzenleme: 23 Haziran 2015, Salý - 00:34 Gönderen: Faray13 »

Resimlerin Görüntülenmesine Ýzin Verilmiyor. Üye Ol ya da Giriþ Yap