Gönderen Konu: Clash of Clans Yaz Güncellemesi | TEK KONU  (Okunma sayýsý 18740 defa)

Çevrimdýþý uzaya

• 84.Seviye Üye
  • *
  • Ýleti: 703
  • Rep Puaný : 12
  • Durumum:
  • Clash of Clans
  • 179 Mesajý Toplam
    253 Kere Beðenildi
  • COC Nick : Uzay Altay
  • Klaným : EYÜP SULTAN
Ynt: Clash of Clans Yaz Güncellemesi | TEK KONU
« Yanýtla #12 : 28 Haziran 2015, Pazar - 20:52 »
Yýldýrým büyüsünün depolara iþlemeyeceði doðru mu ?Eðer öyleyse köy binasý 7 de kara iksir kasmak çok zor olacak .

Saygýlarýmla.....

Foruma geri döndüm , artýk akþamlarý düzenli olarak burda olmaya çalýþacaðým.

Linklerin Görülmesine Ýzin Verilmiyor. Üye Ol ya da Giriþ Yap

Çevrimdýþý Equity

• 1.Seviye Üye
  • *
  • Ýleti: 1
  • Rep Puaný : 0
  • Clash of Clans
  • COC Nick : Equity
« Yanýtla #13 : 28 Haziran 2015, Pazar - 22:51 »
abi 97 levelim sýrasýyla
6 barbar 6 okçu 6 dev 6 balon 5 sihirbaz 5 binici 4 dalkavuk 3 ejder (diðerleri ya 1 sv yada gereksiz diye yazmadým ) golemde sv 2
savunma olarak
okçu kuleleri sv 10 toplar sv 10 x yaylarý sv 3 klankalesi 30 alýyo (sv yi unuttum) hava savunamalrý hepsi 6 teslalar 5 oluyo havan 7 sihirbaz kuleleri 6 duvarlar 7 
1923TÜRK ailesinin hangi klanýna gireblirim mail atarsan veya cevap yazarsan sevinirim veya yetkili biri de cevap yazabilir teþekkürler þimdide
« Son Düzenleme: 25 Eylül 2025, Perþembe - 14:42 Gönderen: Admin »

Çevrimdýþý Ziyaretci

• 98.Seviye Üye
  • *
  • Ýleti: 1277
  • Rep Puaný : 25
  • 1124 Mesajý Toplam
    3673 Kere Beðenildi
« Yanýtla #14 : 29 Haziran 2015, Pazartesi - 02:09 »
Yýldýrým büyüsünün yerini tutabilir ama kaç karaiksir olduðu önemli

Tutacak çünkü yýldýrýmýn kullanýmý çok deðiþecek... Hemde çok!

Çevrimdýþý Ziyaretci

• 98.Seviye Üye
  • *
  • Ýleti: 1277
  • Rep Puaný : 25
  • 1124 Mesajý Toplam
    3673 Kere Beðenildi
« Yanýtla #15 : 29 Haziran 2015, Pazartesi - 02:09 »
xxxxxxx  abi 97 levelim sýrasýyla
6 barbar 6 okçu 6 dev 6 balon 5 sihirbaz 5 binici 4 dalkavuk 3 ejder (diðerleri ya 1 sv yada gereksiz diye yazmadým ) golemde sv 2
savunma olarak
okçu kuleleri sv 10 toplar sv 10 x yaylarý sv 3 klankalesi 30 alýyo (sv yi unuttum) hava savunamalrý hepsi 6 teslalar 5 oluyo havan 7 sihirbaz kuleleri 6 duvarlar 7 
1923TÜRK ailesinin hangi klanýna gireblirim mail atarsan veya cevap yazarsan sevinirim veya yetkili biri de cevap yazabilir teþekkürler þimdide

Deneyerek görebilirsin klanlara istek atarsan yönetim ekibi deðerlendirir.
« Son Düzenleme: 16 Eylül 2025, Salý - 17:13 Gönderen: Admin »

Çevrimdýþý alisel99

• 14.Seviye Üye
  • *
  • Ýleti: 41
  • Durumum:
  • Clash of Clans
  • 5 Mesajý Toplam
    9 Kere Beðenildi
  • COC Nick : S@NCHEZ
  • Klaným : Empire IV
« Yanýtla #16 : 29 Haziran 2015, Pazartesi - 02:49 »
Emeksiz kara iksir çalýyorlardý bu iyi olurdu.

Çevrimdýþý KaraalReis

• 2.Seviye Üye
  • *
  • Ýleti: 3
  • Durumum:
  • Clash of Clans
  • COC Nick : Karaal
  • Klaným : EGELÝLER
« Yanýtla #17 : 29 Haziran 2015, Pazartesi - 02:59 »
Sabýrsýzlýkla bekliyorum güzel bir güncelleþtirme görecek gibiyiz Resimlerin Görüntülenmesine Ýzin Verilmiyor. Üye Ol ya da Giriþ Yap

Çevrimdýþý alisel99

• 14.Seviye Üye
  • *
  • Ýleti: 41
  • Durumum:
  • Clash of Clans
  • 5 Mesajý Toplam
    9 Kere Beðenildi
  • COC Nick : S@NCHEZ
  • Klaným : Empire IV
« Yanýtla #18 : 29 Haziran 2015, Pazartesi - 03:35 »
Aynen Yararlý Olucak Ama Oyun Ýyice Boþluða Gitmeye Baþladý.

Çevrimdýþý uzaya

• 84.Seviye Üye
  • *
  • Ýleti: 703
  • Rep Puaný : 12
  • Durumum:
  • Clash of Clans
  • 179 Mesajý Toplam
    253 Kere Beðenildi
  • COC Nick : Uzay Altay
  • Klaným : EYÜP SULTAN
« Yanýtla #19 : 29 Haziran 2015, Pazartesi - 09:23 »
Yýldýrým büyüsünün depolara iþlememesi pek iyi olmadý bence . Peki neden Resimlerin Görüntülenmesine Ýzin Verilmiyor. Üye Ol ya da Giriþ Yap

Ilk olarak þunu belirtmek isterim ki köy binasý 7 birinin köy binasý 8 , köy binasý 8 birinin de köy binasý 9 birinin kara iksir deposunu patlatmasý çok zor ( ganimet ordusuyla . )

Þimdi temelden baþlayalým , köy binasý 7 , normalde köy binasý 7 olan birisi köy binasý 7 den içeri girerek azar azar biriktirmeye baþlar . Köy binasý 8 ve 9 a ise yýldýrým atar . Her ne kadar Yýldýrýmýn seviyesi düþük olsa da kendine ihtiyaç olaný alýr ve savaþý bitirir .

E þimdi yýldýrým büyüsü depolara iþlemezse bu köy binasý 7 ler yýldýrým ile kara iksir kasamýycak , ya ejder gibi pahalý ve uzun bir ordu basmak zorunda kalacak ya da azar azar 7 lerden alacak . Peki bunun sonucu ne olacak , kara iksiri bol olanlar  köy binasý 8 ler kupa düþecek ki 7 ler alamasýn. Tabi bunun sonucunda da diðer köy binasý 8 lere de kendinden güçlü rakip gelmeye baþlayacak  ve onlar da kupa düþecek . Yani 2 Seçenek olacak , ya saðlam ordu , ya da düþük kupa .  ki bu ne keder iyi olur bilemiyorum .

Saygýlarýmla.....

Foruma geri döndüm , artýk akþamlarý düzenli olarak burda olmaya çalýþacaðým.

Çevrimdýþý asef

• 2.Seviye Üye
  • *
  • Ýleti: 3
  • Durumum:
  • Clash of Clans
  • 1 Mesajý Toplam
    1 Kere Beðenildi
  • COC Nick : asef
« Yanýtla #20 : 29 Haziran 2015, Pazartesi - 10:03 »
tarihi konusunda bir bilgi var mý peki

Çevrimdýþý Anýl

• 98.Seviye Üye
  • *
  • Ýleti: 1740
  • Rep Puaný : 58
  • Durumum:
  • "so long and thanks for all the fish"
  • 529 Mesajý Toplam
    757 Kere Beðenildi
  • COC Nick : Anýl
« Yanýtla #21 : 29 Haziran 2015, Pazartesi - 10:42 »
Yýldýrým büyüsünün depolara iþlememesi pek iyi olmadý bence . Peki neden Resimlerin Görüntülenmesine Ýzin Verilmiyor. Üye Ol ya da Giriþ Yap

Ilk olarak þunu belirtmek isterim ki köy binasý 7 birinin köy binasý 8 , köy binasý 8 birinin de köy binasý 9 birinin kara iksir deposunu patlatmasý çok zor ( ganimet ordusuyla . )

Þimdi temelden baþlayalým , köy binasý 7 , normalde köy binasý 7 olan birisi köy binasý 7 den içeri girerek azar azar biriktirmeye baþlar . Köy binasý 8 ve 9 a ise yýldýrým atar . Her ne kadar Yýldýrýmýn seviyesi düþük olsa da kendine ihtiyaç olaný alýr ve savaþý bitirir .

E þimdi yýldýrým büyüsü depolara iþlemezse bu köy binasý 7 ler yýldýrým ile kara iksir kasamýycak , ya ejder gibi pahalý ve uzun bir ordu basmak zorunda kalacak ya da azar azar 7 lerden alacak . Peki bunun sonucu ne olacak , kara iksiri bol olanlar  köy binasý 8 ler kupa düþecek ki 7 ler alamasýn. Tabi bunun sonucunda da diðer köy binasý 8 lere de kendinden güçlü rakip gelmeye baþlayacak  ve onlar da kupa düþecek . Yani 2 Seçenek olacak , ya saðlam ordu , ya da düþük kupa .  ki bu ne keder iyi olur bilemiyorum .

Karaiksir deposuna atýlan yýldýrým sonunda yenen küfürler güzelmiydi ?
Bi insanýn emeðinin üstüne sen gidip kolay yoldan yýldýrým atýp karaiksir kasýyodun güzel oldu böyle ben hergün 10.000 karaiksir yýldýrým yüzünden kaybediyorum

Ey Türk Gençliði!

Birinci vazifen, Türk istiklâlini, Türk Cumhuriyetini, ilelebet, muhafaza ve müdafaa etmektir.

Çevrimdýþý kadoku

• 5.Seviye Üye
  • *
  • Ýleti: 13
  • Clash of Clans
  • 1 Mesajý Toplam
    1 Kere Beðenildi
  • COC Nick : kadir
« Yanýtla #22 : 29 Haziran 2015, Pazartesi - 13:45 »
yýldýrým olayý düþük lvller için bence iyi olmadý, bazý arkadaþlar kara depoya atýlan þimþekten baya rahatsýz anlaþýlan kendimden örnek verirsem 7-8 ken iksirimiz boldu az çakmadýk bizde þimþek zamanýnda Resimlerin Görüntülenmesine Ýzin Verilmiyor. Üye Ol ya da Giriþ Yap þimdi köyüm 10 svy ve herþey max oldu arada bizede atan oluyor deponuza þimþek atýlmasýný istemiyorsanýz lig yükselteceksiniz baþka alternatifi yok kristal 1-2 idealdir ama dalanda saðlam gelir orasý ayrý gücünüz savunmanýz iyiyse kristal idealdir. 

Çevrimdýþý uchihali

• 61.Seviye Üye
  • *
  • Ýleti: 322
  • Rep Puaný : 2
  • Clash of Clans
  • 75 Mesajý Toplam
    93 Kere Beðenildi
  • COC Nick : uchihali
« Yanýtla #23 : 29 Haziran 2015, Pazartesi - 13:47 »

Dün 6. seviye 5 tane yýldýrým yedim 2000 kara iksir kaybettim buna ne yapacaðýz?