Yýldýrým büyüsünün depolara iþlememesi pek iyi olmadý bence . Peki neden Resimlerin Görüntülenmesine Ýzin Verilmiyor.
Üye Ol ya da Giriþ Yap
Ilk olarak þunu belirtmek isterim ki köy binasý 7 birinin köy binasý 8 , köy binasý 8 birinin de köy binasý 9 birinin kara iksir deposunu patlatmasý çok zor ( ganimet ordusuyla . )
Þimdi temelden baþlayalým , köy binasý 7 , normalde köy binasý 7 olan birisi köy binasý 7 den içeri girerek azar azar biriktirmeye baþlar . Köy binasý 8 ve 9 a ise yýldýrým atar . Her ne kadar Yýldýrýmýn seviyesi düþük olsa da kendine ihtiyaç olaný alýr ve savaþý bitirir .
E þimdi yýldýrým büyüsü depolara iþlemezse bu köy binasý 7 ler yýldýrým ile kara iksir kasamýycak , ya ejder gibi pahalý ve uzun bir ordu basmak zorunda kalacak ya da azar azar 7 lerden alacak . Peki bunun sonucu ne olacak , kara iksiri bol olanlar köy binasý 8 ler kupa düþecek ki 7 ler alamasýn. Tabi bunun sonucunda da diðer köy binasý 8 lere de kendinden güçlü rakip gelmeye baþlayacak ve onlar da kupa düþecek . Yani 2 Seçenek olacak , ya saðlam ordu , ya da düþük kupa . ki bu ne keder iyi olur bilemiyorum .
Dün 6. seviye 5 tane yýldýrým yedim 2000 kara iksir kaybettim buna ne yapacaðýz?
Onda yýldýrým büyüsü var da sende yok mu ? Sen de onun deposuna yýldýrým at , belki aldýðýndan fazlasýný geri alýrsýn . Hatta özel ordu basýp intikam alýrsýn , olur mu olur kaybettiðinin 2 katýný alýrsýn . Süpercell oraya boþuna intikam tuþunu koymamýþ , sadece biz sürekli aradýðýmýzdan unutmuþuz . Þimdi köy binasý 7 olan birinin nasýl kara iksir kazanacaðýný yýldýrým olmadan açýkla , barbar kralý nasýl alacaðýný açýkla , ben de Yýldýrýmýn deðiþmesinin iyi olduðuna inanýyým .