Gönderen Konu: DÝÐER CÝHAZLARDAN ÇIKIÞ YAPMA ! KiM Bu KÖYÜMDEKÝ YABANCI ?  (Okunma sayýsý 11333 defa)

Çevrimdýþý suleymanadin

• 1.Seviye Üye
  • *
  • Ýleti: 2
  • Rep Puaný : 0
  • Clash of Clans
DÝÐER CÝHAZLARDAN ÇIKIÞ YAPMA ! KiM Bu KÖYÜMDEKÝ YABANCI ?
« : 01 Aðustos 2015, Cumartesi - 09:51 »
Merhablar arkadaþlar 1 haftadýr benim köyüme baðlanan biriyle resmen oyun içi savaþýyoruz sürekli beni klandan çýkarýyor askerleri eðitiyor savaþlarýmý bölüyor taþlarýmý kullanýyor supporta mesaj attým 2-3 gündür hala cevap yok cihazlarýmý baþka cihaza baðla sekmesinden anladým birinin baðlandýðýný ve nasýl çýkaracaðýmý bilemiyorum yardýmýnýz gerekli teþekkürler

Çevrimdýþý VÝCTORY

• **1923TÜRK5**
  • 98.Seviye Üye
  • *
  • Ýleti: 1737
  • Rep Puaný : 18
  • Durumum:
  • **VÝCTORY**
  • 446 Mesajý Toplam
    580 Kere Beðenildi
  • COC Nick : VÝCTORY
  • Klaným : 1923TÜRK AÝLESÝ
Ynt: DÝÐER CÝHAZLARDAN ÇIKIÞ YAPMA ! KiM Bu KÖYÜMDEKÝ YABANCI ?
« Yanýtla #1 : 01 Aðustos 2015, Cumartesi - 17:24 »
Linklerin Görülmesine Ýzin Verilmiyor. Üye Ol ya da Giriþ Yap
Merhablar arkadaþlar 1 haftadýr benim köyüme baðlanan biriyle resmen oyun içi savaþýyoruz sürekli beni klandan çýkarýyor askerleri eðitiyor savaþlarýmý bölüyor taþlarýmý kullanýyor supporta mesaj attým 2-3 gündür hala cevap yok cihazlarýmý baþka cihaza baðla sekmesinden anladým birinin baðlandýðýný ve nasýl çýkaracaðýmý bilemiyorum yardýmýnýz gerekli teþekkürler

Bu durumu Support'a bildirmeniz gerekiyor.1 gün daha bekleyin eðer cevap gelmez ise "Köyüme baðlanan baþka birisi var" þeklinde kýsa ve yeterli mesaj atýn.Sizden doðrulamak için bazý bilgiler soracaktýr bunlar;taþ aldý iseniz dokant,önceki klan ismi,önceki nick,xp miktarý vb þeyler olabilir.

”Nokta kadar menfaat için virgül kadar eðilme.”

VÝCTORY 'nin Mesajlarýný Beðenen Kullanýcýlar: suleymanadin (03 Aðustos 2015, Pazartesi - 10:55)

Çevrimdýþý suleymanadin

• 1.Seviye Üye
  • *
  • Ýleti: 2
  • Rep Puaný : 0
  • Clash of Clans
Ynt: DÝÐER CÝHAZLARDAN ÇIKIÞ YAPMA ! KiM Bu KÖYÜMDEKÝ YABANCI ?
« Yanýtla #2 : 10 Aðustos 2015, Pazartesi - 17:12 »
15 gündür support halledemedi iki de bir biþiler söyleyip erteliyorlar