Gönderen Konu: 0-25 Level Arasý Okumanýzda Fayda Var  (Okunma sayýsý 15376 defa)

Çevrimdýþý Mustafaempire

• 46.Seviye Üye
  • *
  • Ýleti: 189
  • Rep Puaný : 27
  • Durumum:
  • Clash of Clans
  • 60 Mesajý Toplam
    276 Kere Beðenildi
  • COC Nick : Mustafa Empire
  • Klaným : COURAGE TEAM
0-25 Level Arasý Okumanýzda Fayda Var
« : 18 Nisan 2013, Perþembe - 19:57 »
     Merhaba arkadaþlar öncelikle Clashofclans a hoþgeldiniz. Þimdi size 66 levele gelene kadar ki olan bilgilerimden paylaþacaðým :

Arkadaþlar leveliniz ve kupanýz þuan düþük. Bunu kafanýza takmayýn nasýl yükselticem diye zamanla her þey rayýna oturur. Ýlk oyuna girdiðimde aklýma gelen þey þimdi düþman bana saldýrýrsa ve bunlar yýkýlýrsa oyun biter mi olmuþtu. Oyun bitmiyor siz oyuna girince her þey tekrardan eski halini alýyor. Basta verilen 3 günlük kalkaný sonuna kadar kullanmanýzý ve o 3 gün içerisinde savunma birimlerinizi olabildiðince geliþtirmenizi söylüyor ve konuya giriþ yapýyorum.

*Köyümü nasýl yapsam ganimet ve kupayý daha az kaybederim?

Arkadaþlar duvar sayýnýz þuan az olduðu için sizlere kutu kutu olan sistem yerine sadece tek bir kare ve bu karenin içine her þeyi koymanýzý tavsiye ediyorum. ( Ordu kampýný almasanýzda olur.) Havanýn menzili diðer savunma birimlerine oranla çok daha fazla bu yüzden havaný oluþturduðunuz karenin olabildiðince merkezine koyun. Köy binasý, altýn ve iksir deposunu da en merkeze koymanýzda fayda var. Ardýndan bu depolarý ve köy binasý elinizde mevcut olan savunma binalarýyla çevreleyin. Daha sonra etrafýna kalan binalarý yani madenleri, kýþlalarý falan çevreleyerek koyun ve tüm bunlarý bir duvarlar çevirin.

(Eðer duvarlar birleþmezse size saldýran düþman o eksik olan duvarýn arasýndan askeri yollayabilir. Askerlerin yapay zekasý güzel yani boþuna duvarý saldýrmýyor o arada ki yerden geçiyor.)

(Her binanýn 1 birimlik koruma sýnýrý var yani size saldýracak olan düþman sizin binanýnýzýn en yakýn 2 birim yakýnýna saldýrabilir. Bunu ne diye söyledin derseniz eðer: Þimdi o kareyi oluþturdunuz ve içerisine depolarý falan yerleþtirdiniz. Þimdi bir yerde binalar arasýnda 3 birimlik boþluk oluþtu. 3 birimlik boþluðun tam ortasýna asker mevzilenebilir. Yani düþman oraya asker býrakabilir. Ya arayý bir binayla ya da duvarla o kýsmý kapatýn.)

(Deminde dediðim gibi askerleri her yere býrakabilirler köy binanýzý en köþeye koyup V þeklinde kenarlarýnýzý kapatýrsanýz o diðer açýk olan kýsýmdan asker mevzilenebilir bu yüzden uyanýklýk yapmayýn güzelce kare oluþturun.)

*Bana binalar ve duvarlarla ilgili ne önerirsiniz?

Arkadaþlar duvarlarý ne hafife alý düþük levelde býrakýp yükseltmemezlik yapýn ya da çok ciddiye alýp çok yükseltin. Zaten maksimum 25 levelsiniz ve size saldýran kiþide saðlam bir ordu olma ihtimali düþük. Bu yüzden siz duvarlarýnýzý þimdilik 3 level yapýn ve yükseltmeyi býrakýn. Neden derseniz duvarlarýnýz ne kadar yüksek olursa olsun o duvarlarý askerler yýkarken o askerleri yýkacak olan güçlü bir savunma binanýz olmazsa duvar boþa gider. Bu yüzden sadece duvarlara asýlmayýn.

Havaný en fazla kaç seviye yapabiliyorsanýz o seviye kadar yapmaya çalýþýn. Çünkü havan savunmanýn kalbidir havan giderse savasý büyük ihtimalle kaybedersiniz. Okçu kulesi ve toplarý da ayný þekilde yükseltebildiðiniz kadar yükseltin. Ancak dediðim gibi önceliðiniz havan olsun. Kamplarýnýzý da maks yapabildiðiniz kadar yükseltmenizi öneriyorum çünkü siz savaþarak kupa ve ganimet kasacaksýnýz. Daha çok asker daha çok kazanma þansý demek. Madenlere ve iksir toplayýcýlarýný gelirsek eðer fazla yükseltmenize gerek yok 5-6 level sizi 60 level kadar götürür.

*Askerlerle ilgili sorularýnýz için daha önceden yazmýþ olduðum yere bakabilirsiniz.
Linklerin Görülmesine Ýzin Verilmiyor. Üye Ol ya da Giriþ Yap

Simdilik size diyeceklerim bu kadar. Farklý sorularýnýz varsa eðer alta yorum kýsmýna sorabilirsiniz. Yardýmým olduysa ne mutlu bana Resimlerin Görüntülenmesine Ýzin Verilmiyor. Üye Ol ya da Giriþ Yap

« Son Düzenleme: 02 Eylül 2013, Pazartesi - 20:48 Gönderen: Mustafaempire »

Emeðe Saygý +RepLinklerin Görülmesine Ýzin Verilmiyor. Üye Ol ya da Giriþ Yap

Mustafaempire 'nin Mesajlarýný Beðenen 27 Kullanýcý: freely (11 Nisan 2015, Cumartesi - 01:45), emroksz (29 Eylül 2014, Pazartesi - 20:51), Makon (01 Temmuz 2014, Salý - 15:13), berkan580 (02 Haziran 2014, Pazartesi - 10:16), alposh (29 Mayýs 2014, Perþembe - 20:25), merkaze (16 Mayýs 2014, Cuma - 00:28), musmusmus (14 Nisan 2014, Pazartesi - 07:57), mcfc (09 Nisan 2014, Çarþamba - 22:09), serseri586 (16 Þubat 2014, Pazar - 21:54), sturan53 (29 Ocak 2014, Çarþamba - 18:51), Hüseyin Arda (23 Ocak 2014, Perþembe - 11:26), MeLiK (20 Aralýk 2013, Cuma - 19:41), Mertcavs (12 Aralýk 2013, Perþembe - 17:41), rakunha (03 Aralýk 2013, Salý - 19:54), Kayý (01 Aralýk 2013, Pazar - 19:53), hecatomb (21 Kasým 2013, Perþembe - 11:44), ardaking (17 Kasým 2013, Pazar - 18:51), muratdisbudak (16 Kasým 2013, Cumartesi - 10:19), pentaborax (08 Kasým 2013, Cuma - 13:13), srkanozkan (26 Ekim 2013, Cumartesi - 18:28), ozibaba (20 Ekim 2013, Pazar - 03:33), retrophysicals (02 Eylül 2013, Pazartesi - 20:39), Bozoðlu (30 Aðustos 2013, Cuma - 00:35), hldnt (23 Aðustos 2013, Cuma - 18:41), charles1222 (13 Aðustos 2013, Salý - 14:59), berkayakyildiz7 (17 Temmuz 2013, Çarþamba - 10:44), Kurmay (19 Nisan 2013, Cuma - 16:53)

Çevrimdýþý Ziyaretci

• 98.Seviye Üye
  • *
  • Ýleti: 1277
  • Rep Puaný : 25
  • 1124 Mesajý Toplam
    3673 Kere Beðenildi
Ynt: 0-25 ARASI ARKADAÞLAR MUTLAKA OKUYUN
« Yanýtla #1 : 18 Nisan 2013, Perþembe - 20:12 »
Þüphesiz + rep. Çok yararlý bir yazý olmuþ, teþekkürler Resimlerin Görüntülenmesine Ýzin Verilmiyor. Üye Ol ya da Giriþ Yap

Çevrimdýþý Mustafaempire

• 46.Seviye Üye
  • *
  • Durumum:
  • Clash of Clans
  • 60 Mesajý Toplam
    276 Kere Beðenildi
Ynt: 0-25 ARASI ARKADAÞLAR MUTLAKA OKUYUN
« Yanýtla #2 : 19 Nisan 2013, Cuma - 16:41 »
Þüphesiz + rep. Çok yararlý bir yazý olmuþ, teþekkürler Resimlerin Görüntülenmesine Ýzin Verilmiyor. Üye Ol ya da Giriþ Yap

Teþekkürler kardeþim. Yararým olduysa ne mutlu bana Resimlerin Görüntülenmesine Ýzin Verilmiyor. Üye Ol ya da Giriþ Yap

Mustafaempire 'nin Mesajlarýný Beðenen 2 Kullanýcý: berkan580 (02 Haziran 2014, Pazartesi - 10:16), XearTh (19 Ekim 2013, Cumartesi - 17:18)

Çevrimdýþý Bariss

• 2.Seviye Üye
  • *
  • Ýleti: 5
  • Rep Puaný : 0
  • Durumum:
  • Clash of Clans
  • 3 Mesajý Toplam
    8 Kere Beðenildi
  • COC Nick : m.a.baris
Ynt: 0-25 Level Arasý Okumanýzda Fayda Var
« Yanýtla #3 : 29 Mayýs 2013, Çarþamba - 02:06 »
Bilgiler için Teþekkürler Ben Birþeyi anlamadým.. bana birisi 10 askerle saldýrmýþ... tekrarýný izlediðimde topum dagýlmýþ ama oyuna girdigimde topumu saðlam olarak gördüm.. tamir filan ettirmedim kendiliðinden mi düzelmiþ yoksa belli bir süre mi geçmesi lazým anlamadým Resimlerin Görüntülenmesine Ýzin Verilmiyor. Üye Ol ya da Giriþ Yap

Bariss 'nin Mesajlarýný Beðenen Kullanýcýlar: berkan580 (02 Haziran 2014, Pazartesi - 10:16)

Çevrimdýþý Mustafaempire

• 46.Seviye Üye
  • *
  • Durumum:
  • Clash of Clans
  • 60 Mesajý Toplam
    276 Kere Beðenildi
« Yanýtla #4 : 31 Mayýs 2013, Cuma - 17:42 »
Bilgiler için Teþekkürler Ben Birþeyi anlamadým.. bana birisi 10 askerle saldýrmýþ... tekrarýný izlediðimde topum dagýlmýþ ama oyuna girdigimde topumu saðlam olarak gördüm.. tamir filan ettirmedim kendiliðinden mi düzelmiþ yoksa belli bir süre mi geçmesi lazým anlamadým Resimlerin Görüntülenmesine Ýzin Verilmiyor. Üye Ol ya da Giriþ Yap

Öncelikle rica ederim ve soru sorduðun için teþekkür ederim Resimlerin Görüntülenmesine Ýzin Verilmiyor. Üye Ol ya da Giriþ Yap. Oyunun formatý bu. Senin tamir etmene gerek yok. Yani sen oyuna girdiðin anda köyün saldýrý almýþsa otomatik olarak kendini yenilemeye baþlar. Sen birisinin köyüne saldýrsan ve tamamen talan etsen. O kiþi oyuna girdiðin köy yaklaþýk 30 sn'de kendini yeniler ve eski halini alýr. Umarým anlatabilmiþimdir Resimlerin Görüntülenmesine Ýzin Verilmiyor. Üye Ol ya da Giriþ Yap

Mustafaempire 'nin Mesajlarýný Beðenen Kullanýcýlar: berkan580 (02 Haziran 2014, Pazartesi - 10:16)

Çevrimdýþý Bariss

• 2.Seviye Üye
  • *
  • Ýleti: 5
  • Durumum:
  • Clash of Clans
  • 3 Mesajý Toplam
    8 Kere Beðenildi
  • COC Nick : m.a.baris
« Yanýtla #5 : 02 Haziran 2013, Pazar - 23:20 »

Öncelikle rica ederim ve soru sorduðun için teþekkür ederim Resimlerin Görüntülenmesine Ýzin Verilmiyor. Üye Ol ya da Giriþ Yap. Oyunun formatý bu. Senin tamir etmene gerek yok. Yani sen oyuna girdiðin anda köyün saldýrý almýþsa otomatik olarak kendini yenilemeye baþlar. Sen birisinin köyüne saldýrsan ve tamamen talan etsen. O kiþi oyuna girdiðin köy yaklaþýk 30 sn'de kendini yeniler ve eski halini alýr. Umarým anlatabilmiþimdir Resimlerin Görüntülenmesine Ýzin Verilmiyor. Üye Ol ya da Giriþ Yap

Simdi anladim Resimlerin Görüntülenmesine Ýzin Verilmiyor. Üye Ol ya da Giriþ Yap

Bariss 'nin Mesajlarýný Beðenen Kullanýcýlar: berkan580 (02 Haziran 2014, Pazartesi - 10:16)

Çevrimdýþý eronimo27

• 3.Seviye Üye
  • *
  • Ýleti: 6
  • Clash of Clans
  • 2 Mesajý Toplam
    2 Kere Beðenildi
  • COC Nick : eronimo27
  • Klaným : CLAN OF TURKEY
« Yanýtla #6 : 29 Aðustos 2013, Perþembe - 10:03 »
bazý yerler çok yanlýþ mesela dekorasyonlarýn  üstünden geçebilirler vede ben 20 levelim balonun kilidini açýyorum isterseniz bakýn
Klan atatürkiye
Ýsmim eronimo27

eronimo27 'nin Mesajlarýný Beðenen Kullanýcýlar: berkan580 (02 Haziran 2014, Pazartesi - 10:16)

Çevrimdýþý Mustafaempire

• 46.Seviye Üye
  • *
  • Durumum:
  • Clash of Clans
  • 60 Mesajý Toplam
    276 Kere Beðenildi
« Yanýtla #7 : 29 Aðustos 2013, Perþembe - 22:11 »
bazý yerler çok yanlýþ mesela dekorasyonlarýn  üstünden geçebilirler vede ben 20 levelim balonun kilidini açýyorum isterseniz bakýn
Klan atatürkiye
Ýsmim eronimo27

Bazý yerler cok yanlýs ? Dekorasyonlar bu yazýyý yazdýðýmda engeldi. Simdi deðiller düzelteceðim tesekkurler. Balon için diyeceklerimi okudun o kadar zamanda üretilen bir birim için çok zayýf. Ýlerde iyi kullanýlýrsa gerçekten dehþet %100 yýkým aracý ama simdi 0-25 i asar.

Mustafaempire 'nin Mesajlarýný Beðenen Kullanýcýlar: berkan580 (02 Haziran 2014, Pazartesi - 10:16)

Çevrimdýþý retrophysicals

• 6.Seviye Üye
  • *
  • Ýleti: 15
  • Clash of Clans
  • 5 Mesajý Toplam
    6 Kere Beðenildi
« Yanýtla #8 : 02 Eylül 2013, Pazartesi - 20:41 »
Gerçekten yararlý ve yeni baþlayacaklar için açýklayýcý bir yazý olmuþ, teþekkürler.

retrophysicals 'nin Mesajlarýný Beðenen 2 Kullanýcý: berkan580 (02 Haziran 2014, Pazartesi - 10:16), Mustafaempire (02 Eylül 2013, Pazartesi - 20:46)

Çevrimdýþý ardaking

• 1.Seviye Üye
  • *
  • Ýleti: 2
  • Durumum:
  • Clash of Clans
  • 1 Mesajý Toplam
    1 Kere Beðenildi
  • COC Nick : ardaking
  • Klaným : TC VaTaN
« Yanýtla #9 : 17 Kasým 2013, Pazar - 18:53 »
Çok güzel bir yazý olmuþ rep vermeyi bilmiyorum ama beðendim teþekkürler Resimlerin Görüntülenmesine Ýzin Verilmiyor. Üye Ol ya da Giriþ Yap

ardaking 'nin Mesajlarýný Beðenen Kullanýcýlar: berkan580 (02 Haziran 2014, Pazartesi - 10:16)

Çevrimdýþý Kayý

• 1.Seviye Üye
  • *
  • Ýleti: 2
  • Clash of Clans
  • 2 Mesajý Toplam
    2 Kere Beðenildi
  • COC Nick : Kayý
  • Klaným : HaYaLMeYaL
« Yanýtla #10 : 01 Aralýk 2013, Pazar - 19:37 »
Çok güzel ve yararlý bir yazý, uygulamaya çalýþacaðým, teþekkürler.

Kayý 'nin Mesajlarýný Beðenen Kullanýcýlar: berkan580 (02 Haziran 2014, Pazartesi - 10:16)

Çevrimdýþý Mustafaempire

• 46.Seviye Üye
  • *
  • Durumum:
  • Clash of Clans
  • 60 Mesajý Toplam
    276 Kere Beðenildi
« Yanýtla #11 : 07 Aralýk 2013, Cumartesi - 16:19 »
Çok güzel bir yazý olmuþ rep vermeyi bilmiyorum ama beðendim teþekkürler Resimlerin Görüntülenmesine Ýzin Verilmiyor. Üye Ol ya da Giriþ Yap

Konularýn altýna yorum yazmalýsýn, bu sayý 20 ye ulasýnca artýk rep verebilirsin Resimlerin Görüntülenmesine Ýzin Verilmiyor. Üye Ol ya da Giriþ Yap Tesekkürler bu arada.

Çok güzel ve yararlý bir yazý, uygulamaya çalýþacaðým, teþekkürler.

Yararýný görürsün kardesim Resimlerin Görüntülenmesine Ýzin Verilmiyor. Üye Ol ya da Giriþ Yap