35 lwlim ve 1006 kupam var 3. gümüþ lig den sonra hiç saldýrmadým ve geliþtim ve gümüþ 2 yim geliþmeye devam ediyim mi?
Köy Binasý 6:Sihirbaz kulelerim 1-Okçu kulesi-6-toplar 6 birisi 7
Ýnternetim yok evde güncel cevap veremiyorum kusura bakma kardes Resimlerin Görüntülenmesine Ýzin Verilmiyor.
Üye Ol ya da
Giriþ Yap.
Elbette yavas yavas gelismende fayda var. Çok üste cýkarsan zorlanýrsýn ancak göreceðin ganimet saka gibi olucaktýr bunuda söyleyim. Ayný level bir köy binana sahip birisinden 200 k alýrsýn max. buna %100 dersek, bir yüksek seviyeden %120 derken her seviyede artýyor. Ama sen bilirsin tabi Resimlerin Görüntülenmesine Ýzin Verilmiyor.
Üye Ol ya da
Giriþ Yap Duruma göre hareket et. Yeteneðine göre.
saðol kardeþ baya bi aydýnlattýn beni Resimlerin Görüntülenmesine Ýzin Verilmiyor.
Üye Ol ya da Giriþ Yap
ama benim vazgeçemediðim savaþ taktiðim 9 balon 5 okçu 10 goblin ve 55 barbar Resimlerin Görüntülenmesine Ýzin Verilmiyor.
Üye Ol ya da Giriþ Yap
Rica ederim kardesim Resimlerin Görüntülenmesine Ýzin Verilmiyor.
Üye Ol ya da
Giriþ Yap Saldýrý tarzý yetenek isi kendine göre ayarlayacaksýn Resimlerin Görüntülenmesine Ýzin Verilmiyor.
Üye Ol ya da
Giriþ Yap Ama bence balonla vakit kaybetme deðiþtir o kýsmý Resimlerin Görüntülenmesine Ýzin Verilmiyor.
Üye Ol ya da
Giriþ Yap Eðer basarabiliyorsan ne ala ama süresi beni gýcýk etmisti Resimlerin Görüntülenmesine Ýzin Verilmiyor.
Üye Ol ya da
Giriþ Yap