Cihazýný sýfýrla ve apple kimliðini deðiþtir.Yeni apple hesabý aç.Ben yaptým oluyor.
Oyunu sil dedikten sonra veriler saklansýn mý silinsin mi gibi bir þeyler diyordu. Verileri silersen eðer. Sonra oyunu geri yüklersen ayný köyü açacaðýný sanmýyorum. Oyunu kurarken falan belki eski köyü sorar ama bilmiyorum. Ýstersen bir verileri silerek dene. O olmazsa yeni bir game center al kendine oyunu sil, sildikten sonra yeni game center id ile giriþ yap sonra oyunu indir ve dene. Denemedim ancak tahminen söylüyorum bi dene derim Resimlerin Görüntülenmesine Ýzin Verilmiyor. Üye Ol ya da Giriþ Yap
Linklerin Görülmesine Ýzin Verilmiyor. Üye Ol ya da Giriþ YapOyunu sil dedikten sonra veriler saklansýn mý silinsin mi gibi bir þeyler diyordu. Verileri silersen eðer. Sonra oyunu geri yüklersen ayný köyü açacaðýný sanmýyorum. Oyunu kurarken falan belki eski köyü sorar ama bilmiyorum. Ýstersen bir verileri silerek dene. O olmazsa yeni bir game center al kendine oyunu sil, sildikten sonra yeni game center id ile giriþ yap sonra oyunu indir ve dene. Denemedim ancak tahminen söylüyorum bi dene derim Resimlerin Görüntülenmesine Ýzin Verilmiyor. Üye Ol ya da Giriþ YapYardýmýn için tþk ederim Resimlerin Görüntülenmesine Ýzin Verilmiyor. Üye Ol ya da Giriþ Yap acaba deniyen varmý ya bi öðrenmek istedim para harcýcam oyuna 3 5 kuruþ onuda 0dan yapýp harcýyým dedim Resimlerin Görüntülenmesine Ýzin Verilmiyor. Üye Ol ya da Giriþ Yap
Linklerin Görülmesine Ýzin Verilmiyor. Üye Ol ya da Giriþ YapLinklerin Görülmesine Ýzin Verilmiyor. Üye Ol ya da Giriþ YapOyunu sil dedikten sonra veriler saklansýn mý silinsin mi gibi bir þeyler diyordu. Verileri silersen eðer. Sonra oyunu geri yüklersen ayný köyü açacaðýný sanmýyorum. Oyunu kurarken falan belki eski köyü sorar ama bilmiyorum. Ýstersen bir verileri silerek dene. O olmazsa yeni bir game center al kendine oyunu sil, sildikten sonra yeni game center id ile giriþ yap sonra oyunu indir ve dene. Denemedim ancak tahminen söylüyorum bi dene derim Resimlerin Görüntülenmesine Ýzin Verilmiyor. Üye Ol ya da Giriþ YapYardýmýn için tþk ederim Resimlerin Görüntülenmesine Ýzin Verilmiyor. Üye Ol ya da Giriþ Yap acaba deniyen varmý ya bi öðrenmek istedim para harcýcam oyuna 3 5 kuruþ onuda 0dan yapýp harcýyým dedim Resimlerin Görüntülenmesine Ýzin Verilmiyor. Üye Ol ya da Giriþ YapOyuna sýfýrdan baþlayacaksan baþtaki o gemi hunharca harcama hatasýna düþmezsin bu sefer Resimlerin Görüntülenmesine Ýzin Verilmiyor. Üye Ol ya da Giriþ Yap Hadi þimdiden hayýrlý olsun Resimlerin Görüntülenmesine Ýzin Verilmiyor. Üye Ol ya da Giriþ Yap
sýfýrlamanýn neresi zor.bi tuþa basýyon sadece...
Linklerin Görülmesine Ýzin Verilmiyor. Üye Ol ya da Giriþ YapLinklerin Görülmesine Ýzin Verilmiyor. Üye Ol ya da Giriþ YapLinklerin Görülmesine Ýzin Verilmiyor. Üye Ol ya da Giriþ YapOyunu sil dedikten sonra veriler saklansýn mý silinsin mi gibi bir þeyler diyordu. Verileri silersen eðer. Sonra oyunu geri yüklersen ayný köyü açacaðýný sanmýyorum. Oyunu kurarken falan belki eski köyü sorar ama bilmiyorum. Ýstersen bir verileri silerek dene. O olmazsa yeni bir game center al kendine oyunu sil, sildikten sonra yeni game center id ile giriþ yap sonra oyunu indir ve dene. Denemedim ancak tahminen söylüyorum bi dene derim Resimlerin Görüntülenmesine Ýzin Verilmiyor. Üye Ol ya da Giriþ YapYardýmýn için tþk ederim Resimlerin Görüntülenmesine Ýzin Verilmiyor. Üye Ol ya da Giriþ Yap acaba deniyen varmý ya bi öðrenmek istedim para harcýcam oyuna 3 5 kuruþ onuda 0dan yapýp harcýyým dedim Resimlerin Görüntülenmesine Ýzin Verilmiyor. Üye Ol ya da Giriþ YapOyuna sýfýrdan baþlayacaksan baþtaki o gemi hunharca harcama hatasýna düþmezsin bu sefer Resimlerin Görüntülenmesine Ýzin Verilmiyor. Üye Ol ya da Giriþ Yap Hadi þimdiden hayýrlý olsun Resimlerin Görüntülenmesine Ýzin Verilmiyor. Üye Ol ya da Giriþ Yapeyw sagolsnda biri dese söyle yap oluyor denedim fln denicemde telefona sýfýrla fln okdr kolay iþ degl Resimlerin Görüntülenmesine Ýzin Verilmiyor. Üye Ol ya da Giriþ Yap