Gönderen Konu: Köy binasý 9 Royal river düzeni  (Okunma sayýsý 2630 defa)

Çevrimdýþý uzaya

• 84.Seviye Üye
  • *
  • Ýleti: 703
  • Rep Puaný : 12
  • Durumum:
  • Clash of Clans
  • 179 Mesajý Toplam
    253 Kere Beðenildi
  • COC Nick : Uzay Altay
  • Klaným : EYÜP SULTAN
Köy binasý 9 Royal river düzeni
« : 08 Eylül 2015, Salý - 21:19 »
Evet uzun zaman sonra forumda ilk Yazým :-) Ýlk önce þunu belirtmek istiyorum uzun bir aradan sonra forumdaki ilk yazým ve yazýlarýmla katký yapmaya devam edeceðim .

Her neyse konuya gelelim , arada geçen sürede köy binasý 9 a geçtim ve yeni binalarý koydum . Daha sonra da düzen iþine geçtim . Önceki düzenlerimi inceleyenler hatýrlayacaktýr, Hep þunu söylemiþimdir , Kendi düzeninizi yapýn ya da az bilinmeyen bir düzen bulun . Ben ilk önce kendim düzen yapmayý denedim , ama iþin içinden çýkamadým , malum çok fazla bina var .  Resimlerin Görüntülenmesine Ýzin Verilmiyor. Üye Ol ya da Giriþ Yap

Dolayýsýyla internette çok az kullanýlan , daha önce hiç rastlamadýðým beðendiðim bir düzen aramaya baþladým . Ve 2 günlük araþtýrmamýn sonucunda Linklerin Görülmesine Ýzin Verilmiyor. Üye Ol ya da Giriþ YapBu düzeni buldum
.Düzen gerçekten Hoþuma gitti ve kullanmaya baþladým .
Düzenin ismi Royal River . Nedeni ise tahminimce ortadaki nehir gibi bölmenin devleri çekecek olmasý ve devlerin ordan Boðulmadan çýkamayacak olmasý.

Bu arada köy binasý 9 savaþ düzeni arýyorum , beðendiðiniz düzenleri paylaþýrsanýz sevinirim .

« Son Düzenleme: 12 Eylül 2015, Cumartesi - 11:40 Gönderen: uzaya »

Saygýlarýmla.....

Foruma geri döndüm , artýk akþamlarý düzenli olarak burda olmaya çalýþacaðým.

Linklerin Görülmesine Ýzin Verilmiyor. Üye Ol ya da Giriþ Yap

uzaya 'nin Mesajlarýný Beðenen Kullanýcýlar: OsmanNN (04 Ekim 2015, Pazar - 18:12)

aDemm078

• Ziyaretçi
Ynt: Köy binasý 9 Royal river düzeni
« Yanýtla #1 : 08 Eylül 2015, Salý - 23:23 »
Fotoðrafýn gözükmüyor baþka siteden yüklersen deneyebilirim Resimlerin Görüntülenmesine Ýzin Verilmiyor. Üye Ol ya da Giriþ Yap

Çevrimdýþý uzaya

• 84.Seviye Üye
  • *
  • Durumum:
  • Clash of Clans
  • 179 Mesajý Toplam
    253 Kere Beðenildi
« Yanýtla #2 : 09 Eylül 2015, Çarþamba - 15:41 »
fotoðrafýn görünmediðini ben de fark ettim, imgurdan yükledim ama böyle gözüktü. düzeltmeye çalýþacaðým.

EDIT :Resim sonunda eklenmiþtir
« Son Düzenleme: 12 Eylül 2015, Cumartesi - 11:39 Gönderen: uzaya »

Saygýlarýmla.....

Çevrimdýþý 45cagdas45

• 36.Seviye Üye
  • *
  • Ýleti: 122
  • Rep Puaný : 0
  • Clash of Clans
  • 18 Mesajý Toplam
    22 Kere Beðenildi
« Yanýtla #3 : 03 Ekim 2015, Cumartesi - 16:20 »
alttan 15dev hava savunmasýnýn tam üstüne atlatma +öfke arkadan barbarokçugoblin koy köyün yarýsý gitti bile kara iksiride aldým bu arada Resimlerin Görüntülenmesine Ýzin Verilmiyor. Üye Ol ya da Giriþ Yap

45cagdas45 'nin Mesajlarýný Beðenen Kullanýcýlar: uzaya (04 Ekim 2015, Pazar - 09:21)

Çevrimdýþý uzaya

• 84.Seviye Üye
  • *
  • Durumum:
  • Clash of Clans
  • 179 Mesajý Toplam
    253 Kere Beðenildi
« Yanýtla #4 : 04 Ekim 2015, Pazar - 09:21 »
alttan 15dev hava savunmasýnýn tam üstüne atlatma +öfke arkadan barbarokçugoblin koy köyün yarýsý gitti bile kara iksiride aldým bu arada Resimlerin Görüntülenmesine Ýzin Verilmiyor. Üye Ol ya da Giriþ Yap
A. klan kalesini unutma dostum önemli bir etken .
B. X yaylarý düþmeden barbar okçu goblin etkili olmaz ve x yaylarý birbirinden uzak .
C.devler 3 er 3 er yaylý tuzaklara takýlýrlar ve 15 dev hayatta yetmez .
D. Savunmalarý bu levele düþünmeyin daha yüksek level düþünün .
E. Bu düzen daha hiç alttan saldýrý almadý , En güçlü saldýrý soldan geldi ve 4 depo aldý , kara iksir deposunu alamadý .
F. Hava savunmasýnýn üstüne atýlan atlama devleri havana , ordan da sað alttaki bölmeye çeker . Kýsacasý devler  x yaylarýna karþý diðer askerleri koruyamaz .
Bu arada x yaylarý karaya bakýyor.

Edit: en iyi saldýrý az önce geldi adam 3 seviye golem ile saldýrdý yanýna 3 seviye pekka ve 5 seviye sihirbaz , golemin  seviyesinden dolayý zaten savunma yapma þansým yoktu ama bi de 2 tesla inþaatteyken yakalandým :-) sonuç hüsran oldu 7 depo gitti üstten daldý , (alttan da sonuç ayný olurdu ama klan kalesinde büyücü olsa 4 depo bile alamayabilirdi gerçi zehir büyüsü de attý ama) ,kalan iki iksir deposu oldu . X yayý 3 teslalar 7 falan olsa bu kadar alamazdý bence . Bi de klan kalesinde de büyücü olsa bence 3 depo alýrdý maksimum . Her neyse olan oldu , bi de þunu da belirteyim golemler yaylý tuzaktan etkilenmez .dev olsa bu kadar kolay olmaz .
« Son Düzenleme: 04 Ekim 2015, Pazar - 09:34 Gönderen: uzaya »

Saygýlarýmla.....

Çevrimdýþý 45cagdas45

• 36.Seviye Üye
  • *
  • Ýleti: 122
  • Rep Puaný : 0
  • Clash of Clans
  • 18 Mesajý Toplam
    22 Kere Beðenildi
« Yanýtla #5 : 04 Ekim 2015, Pazar - 16:11 »
B. X yaylarý düþmeden barbar okçu goblin etkili olmaz ve x yaylarý birbirinden uzak .
E. Bu düzen daha hiç alttan saldýrý almadý , En güçlü saldýrý soldan geldi ve 4 depo aldý , kara iksir deposunu alamadý .
F. Hava savunmasýnýn üstüne atýlan atlama devleri havana , ordan da sað alttaki bölmeye çeker . Kýsacasý devler  x yaylarýna karþý diðer askerleri koruyamaz .

Edit: en iyi saldýrý az önce geldi adam 3 seviye golem ile saldýrdý yanýna 3 seviye pekka ve 5 seviye sihirbaz , golemin  seviyesinden dolayý zaten savunma yapma þansým yoktu ama bi de 2 tesla inþaatteyken yakalandým :-) sonuç hüsran oldu 7 depo gitti üstten daldý , (alttan da sonuç ayný olurdu ama klan kalesinde büyücü olsa 4 depo bile alamayabilirdi gerçi zehir büyüsü de attý ama) ,kalan iki iksir deposu oldu . X yayý 3 teslalar 7 falan olsa bu kadar alamazdý bence . Bi de klan kalesinde de büyücü olsa bence 3 depo alýrdý maksimum . Her neyse olan oldu , bi de þunu da belirteyim golemler yaylý tuzaktan etkilenmez .dev olsa bu kadar kolay olmaz .
kalede büyücü olsa þu kadar depo alýrdý diyosun da kaleden büyücü çýkýnca zehir atýyorum büyücüler direk ölüyor hiçbir iþe yaramýyor ayrýca ne düzenler gördüm full th9lardan 2k kara çalýyorum senin köy full deðil okcu barbar goblin dev hepsi son seviye kullanýyorum ayrýca 30 31lv herolarým var herolarý kullanmadan yapýyorum 2k alma iþini müsait olursam video yükleyip linkini yoruma yazarým izlersin senin köy çok kolay yani bana bu orduyla Resimlerin Görüntülenmesine Ýzin Verilmiyor. Üye Ol ya da Giriþ Yap

Çevrimdýþý uzaya

• 84.Seviye Üye
  • *
  • Durumum:
  • Clash of Clans
  • 179 Mesajý Toplam
    253 Kere Beðenildi
« Yanýtla #6 : 04 Ekim 2015, Pazar - 16:22 »

kalede büyücü olsa þu kadar depo alýrdý diyosun da kaleden büyücü çýkýnca zehir atýyorum büyücüler direk ölüyor hiçbir iþe yaramýyor ayrýca ne düzenler gördüm full th9lardan 2k kara çalýyorum senin köy full deðil okcu barbar goblin dev hepsi son seviye kullanýyorum ayrýca 30 31lv herolarým var herolarý kullanmadan yapýyorum 2k alma iþini müsait olursam video yükleyip linkini yoruma yazarým izlersin senin köy çok kolay yani bana bu orduyla Resimlerin Görüntülenmesine Ýzin Verilmiyor. Üye Ol ya da Giriþ Yap
Kardeþ köy binasý 10 zaten köy binasý 9 un kara iksir deposunu patlatýr , burda amaç th10 a karþý savunma yapmak deðil ki :-)

Saygýlarýmla.....