Gönderen Konu: Saldýrý için tavsiyeleriniz lütfen...  (Okunma sayýsý 1673 defa)

Çevrimdýþý Sedo77

• 2.Seviye Üye
  • *
  • Ýleti: 3
  • Rep Puaný : 0
  • Clash of Clans
  • COC Nick : Sefa
  • Klaným : ORDÝNARYUS
Saldýrý için tavsiyeleriniz lütfen...
« : 14 Eylül 2015, Pazartesi - 12:57 »
9. Seviyeye yeni yükseldim.. herolarým hazýr.. diðer savaþçýlarýmýn seviyesi 8 in en üst seviyesinde..
Linklerin Görülmesine Ýzin Verilmiyor. Üye Ol ya da Giriþ Yap

Çevrimdýþý Anilseckin

• 1.Seviye Üye
  • *
  • Ýleti: 2
  • Rep Puaný : 0
  • Clash of Clans
  • COC Nick : anýl
  • Klaným : SAYGI
Ynt: Saldýrý için tavsiyeleriniz lütfen...
« Yanýtla #1 : 26 Ocak 2016, Salý - 21:54 »
kardeþim 2 golem 2 pekka 2 cadý 7 bombacý ve 18 sihirbazla alýrsýn bu köyü klan kalenede golem alýrsan halledersin büyü olarakda bir tane atlama bir tane þifa 2 tane öfke ve bir tane zehir büyüsü bas ayný zamanda klan kalenede zehir al
sol üst taraftan girebilirsin sihirbaz kulesi iki top ve bir okçu kulesinin olduðu yerden önce kamptaki iki golemi ve klan kalendeki golemi önden yolla tanklasýnlar arkasýndan duvar kýrýcýlarla duvarý kýr daha sonra sihirbazlarý pekkayý cadýyý ve herolarý arkasýndan içeri doðru gönder köy binasýna hemen geçmeleri için araya atlama büyüsü at hemde yol göstersin klan kalesinden çýkanlara iki zehir büyüsünüde at iç kýsýma öfke iyileþtirme duruma göre kullanabilirsin asker seviyelerin iyiyse burayý rahat üçleyeceðini düþünüyorum okuduðun için teþekkür ederim baþarýlar...

Çevrimdýþý ColdSinan

• 21.Seviye Üye
  • *
  • Ýleti: 60
  • Rep Puaný : 2
  • Durumum:
  • Clash of Clans
  • 11 Mesajý Toplam
    14 Kere Beðenildi
  • COC Nick : ColdStorm
Ynt: Saldýrý için tavsiyeleriniz lütfen...
« Yanýtla #2 : 27 Ocak 2016, Çarþamba - 00:06 »
Kardesim kusura bakma ama burayi th8 askeriyle mumkunu yok 3 leyemezsin.Golem domuz dene dicem ama her yer delik dolu ve muhtemelen 2 tanesinin icinde cift dev bomba var domuzlar her turlu olur bence en iyisi saat 12 yonu (6.sv sibirbaz kulesinin oldugu yer)nden gowipela dalarsan rahat 2 lersin diye dusunuyorum

Kara iksir iyi insan gibidir ; zor bulunur.Bulursan da kaybetmemek için korumasýný bileceksin...