Gönderen Konu: Clash of Clans Oyuna Yeniden Baþlýyoruz #GÜN 4  (Okunma sayýsý 927 defa)

Çevrimdýþý femreyildiz

• 21.Seviye Üye
  • *
  • Ýleti: 61
  • Rep Puaný : 1
  • Durumum:
  • BEACH CLUB
  • 13 Mesajý Toplam
    14 Kere Beðenildi
  • COC Nick : Bozkurt
  • Klaným : BEACH CLUB
Clash of Clans Oyuna Yeniden Baþlýyoruz #GÜN 4
« : 18 Eylül 2015, Cuma - 13:21 »
Rehber niteliði taþýyan oyuna yeniden baþlýyoruz sersinin 4. videosu gellldiiii Resimlerin Görüntülenmesine Ýzin Verilmiyor. Üye Ol ya da Giriþ Yap abone olmayý ve beðenmeyi unutmayýn lütfen...

Çevrimdýþý myth55

• 14.Seviye Üye
  • *
  • Ýleti: 41
  • Rep Puaný : 0
  • Durumum:
  • Clash of Clans
  • 5 Mesajý Toplam
    5 Kere Beðenildi
  • COC Nick : Java
  • Klaným : House | Lider
Ynt: Clash of Clans Oyuna Yeniden Baþlýyoruz #GÜN 4
« Yanýtla #1 : 18 Eylül 2015, Cuma - 15:04 »
Merhabalar güzel kardeþim Resimlerin Görüntülenmesine Ýzin Verilmiyor. Üye Ol ya da Giriþ Yap Naçizane fikrimi söylemek istiyorum izninle, Clash Of Clans baþlarda çok kolay bir oyun zaten, bilakis dev, barbar,okçularla çok haþýr neþir olduðumuz zamanlar.

Yeni baþlayanlar için çok iyi bir seri olabilir fakat ayný zamanda eski oyunculara da hitap etmeli, videoda inþaatta geçen süre, saldýracak rakip bulmak gibi yerleri kestiðini fark ettim. Köyün geliþimi adýna bu tür þeyleri video dýþýnda da yapabilirsin. Video açýldýðýnda ise kýsa bir özet geçmek daha iyi olabilir, videonun ortasýnda yapmak yerine.

Yinede konun gün ve gün yapmak sanýrým, baþarýlar diliyorum Resimlerin Görüntülenmesine Ýzin Verilmiyor. Üye Ol ya da Giriþ Yap

Resimlerin Görüntülenmesine Ýzin Verilmiyor. Üye Ol ya da Giriþ Yap

Çevrimdýþý femreyildiz

• 21.Seviye Üye
  • *
  • Ýleti: 61
  • Rep Puaný : 1
  • Durumum:
  • BEACH CLUB
  • 13 Mesajý Toplam
    14 Kere Beðenildi
  • COC Nick : Bozkurt
  • Klaným : BEACH CLUB
« Yanýtla #2 : 19 Eylül 2015, Cumartesi - 21:39 »
Linklerin Görülmesine Ýzin Verilmiyor. Üye Ol ya da Giriþ Yap
Merhabalar güzel kardeþim Resimlerin Görüntülenmesine Ýzin Verilmiyor. Üye Ol ya da Giriþ Yap Naçizane fikrimi söylemek istiyorum izninle, Clash Of Clans baþlarda çok kolay bir oyun zaten, bilakis dev, barbar,okçularla çok haþýr neþir olduðumuz zamanlar.

Yeni baþlayanlar için çok iyi bir seri olabilir fakat ayný zamanda eski oyunculara da hitap etmeli, videoda inþaatta geçen süre, saldýracak rakip bulmak gibi yerleri kestiðini fark ettim. Köyün geliþimi adýna bu tür þeyleri video dýþýnda da yapabilirsin. Video açýldýðýnda ise kýsa bir özet geçmek daha iyi olabilir, videonun ortasýnda yapmak yerine.

Yinede konun gün ve gün yapmak sanýrým, baþarýlar diliyorum Resimlerin Görüntülenmesine Ýzin Verilmiyor. Üye Ol ya da Giriþ Yap

yorumun ve tavsiyen için teþekkür ediyorum videolarý çekmeye baþlamadan önce hiç düþünmüyorum ne çeksem diye konuþmalar vs. doðaçlama daha doðal olduðunu düþünüyorum aklýma videonun ortasýnda geliyor videonun ortasýnda söylüyorum fakat tavsiyeni dikkate alacaðým teþekkür ediyorum tekrardan Resimlerin Görüntülenmesine Ýzin Verilmiyor. Üye Ol ya da Giriþ Yap

femreyildiz 'nin Mesajlarýný Beðenen Kullanýcýlar: myth55 (19 Eylül 2015, Cumartesi - 22:27)

Çevrimdýþý myth55

• 14.Seviye Üye
  • *
  • Ýleti: 41
  • Rep Puaný : 0
  • Durumum:
  • Clash of Clans
  • 5 Mesajý Toplam
    5 Kere Beðenildi
  • COC Nick : Java
  • Klaným : House | Lider
« Yanýtla #3 : 19 Eylül 2015, Cumartesi - 22:28 »

yorumun ve tavsiyen için teþekkür ediyorum videolarý çekmeye baþlamadan önce hiç düþünmüyorum ne çeksem diye konuþmalar vs. doðaçlama daha doðal olduðunu düþünüyorum aklýma videonun ortasýnda geliyor videonun ortasýnda söylüyorum fakat tavsiyeni dikkate alacaðým teþekkür ediyorum tekrardan Resimlerin Görüntülenmesine Ýzin Verilmiyor. Üye Ol ya da Giriþ Yap

Baþarýlar Resimlerin Görüntülenmesine Ýzin Verilmiyor. Üye Ol ya da Giriþ Yap

Resimlerin Görüntülenmesine Ýzin Verilmiyor. Üye Ol ya da Giriþ Yap