Gönderen Konu: GANIMET ICIN KUPA DÜÞMEYÝN KUPA YÜKSELTÝN BENCE :)  (Okunma sayýsý 3808 defa)

Çevrimdýþý darberci123

• 16.Seviye Üye
  • *
  • Ýleti: 47
  • Rep Puaný : 0
  • Clash of Clans
  • 7 Mesajý Toplam
    7 Kere Beðenildi
  • COC Nick : TinerciBey
  • Klaným : PisKoManYak
GANIMET ICIN KUPA DÜÞMEYÝN KUPA YÜKSELTÝN BENCE :)
« : 25 Eylül 2015, Cuma - 15:17 »
Ganýmet ýcýn kupa dusmeyýn yüksekler kupa düþerþe düþük leveller napcak yüksekler kupa yükseltin Resimlerin Görüntülenmesine Ýzin Verilmiyor. Üye Ol ya da Giriþ Yap yanlýþmýyým Resimlerin Görüntülenmesine Ýzin Verilmiyor. Üye Ol ya da Giriþ Yap

aDemm078

• Ziyaretçi
Ynt: GANIMET ICIN KUPA DÜÞMEYÝN KUPA YÜKSELTÝN BENCE :)
« Yanýtla #1 : 25 Eylül 2015, Cuma - 15:30 »
Büyük yazmak yasaktýr..bence herkes düþük kupada kalsýn herkes ganimet alsýn Resimlerin Görüntülenmesine Ýzin Verilmiyor. Üye Ol ya da Giriþ Yap

aDemm078 'nin Mesajlarýný Beðenen Kullanýcýlar: darberci123 (25 Eylül 2015, Cuma - 15:48)

Çevrimdýþý darberci123

• 16.Seviye Üye
  • *
  • Clash of Clans
  • 7 Mesajý Toplam
    7 Kere Beðenildi
« Yanýtla #2 : 25 Eylül 2015, Cuma - 15:47 »
buyuk yazmanýn yasak olduðunu býlmýyodum kusura bakma Resimlerin Görüntülenmesine Ýzin Verilmiyor. Üye Ol ya da Giriþ Yap býda olmaz herkes düþük kupada kalýrsa ganimet kalmaz iþte sýkýntý orda Resimlerin Görüntülenmesine Ýzin Verilmiyor. Üye Ol ya da Giriþ Yap Resimlerin Görüntülenmesine Ýzin Verilmiyor. Üye Ol ya da Giriþ Yap o zaman kimse gene ganimet alamaz Resimlerin Görüntülenmesine Ýzin Verilmiyor. Üye Ol ya da Giriþ Yap

darberci123 'nin Mesajlarýný Beðenen Kullanýcýlar: (25 Eylül 2015, Cuma - 16:59)

aDemm078

• Ziyaretçi
« Yanýtla #3 : 25 Eylül 2015, Cuma - 16:59 »
Olsun olsun bizde düþük lvldik zamanýnda o zamanda büyükler vardý onlar yüksek kupalara çýkmadýlar biz varken þimdi bizde yüksek kupalar çýkmayacaðýz Resimlerin Görüntülenmesine Ýzin Verilmiyor. Üye Ol ya da Giriþ Yap

Çevrimdýþý darberci123

• 16.Seviye Üye
  • *
  • Clash of Clans
  • 7 Mesajý Toplam
    7 Kere Beðenildi
« Yanýtla #4 : 25 Eylül 2015, Cuma - 17:04 »
olmz ký ole ben 0 dan býr car accam yenýden ganýmet bulmam lazým Resimlerin Görüntülenmesine Ýzin Verilmiyor. Üye Ol ya da Giriþ Yap

Çevrimdýþý enescan54

• 7.Seviye Üye
  • *
  • Ýleti: 18
  • Clash of Clans
  • 6 Mesajý Toplam
    7 Kere Beðenildi
« Yanýtla #5 : 14 Kasým 2015, Cumartesi - 06:05 »
düþük kupalarda özellikle gümüþ ve altýnda oyunu býrakmýþ veya uzun aralýklarda oyuna giren oyuncularýn köyleri daha çok (bu benim izlenimim) o yüzden çýkmayý sadece görev için düþündüm Resimlerin Görüntülenmesine Ýzin Verilmiyor. Üye Ol ya da Giriþ Yap

enescan54 'nin Mesajlarýný Beðenen 2 Kullanýcý: Hasanckat (07 Mayýs 2016, Cumartesi - 14:03), LeafLook (14 Kasým 2015, Cumartesi - 14:03)

Çevrimdýþý LeafLook

• 1923TÜRK
  • 98.Seviye Üye
  • *
  • Ýleti: 1230
  • Rep Puaný : 15
  • Durumum:
  • 1923TÜRK Ailesi
  • 265 Mesajý Toplam
    342 Kere Beðenildi
  • COC Nick : Nazým
« Yanýtla #6 : 14 Kasým 2015, Cumartesi - 14:03 »
Linklerin Görülmesine Ýzin Verilmiyor. Üye Ol ya da Giriþ Yap
düþük kupalarda özellikle gümüþ ve altýnda oyunu býrakmýþ veya uzun aralýklarda oyuna giren oyuncularýn köyleri daha çok (bu benim izlenimim) o yüzden çýkmayý sadece görev için düþündüm Resimlerin Görüntülenmesine Ýzin Verilmiyor. Üye Ol ya da Giriþ Yap
Haklýsýn kardeþim.

Resimlerin Görüntülenmesine Ýzin Verilmiyor. Üye Ol ya da Giriþ Yap
Sen cevaplarý ezberliyorsun ama hayat asla ayný soruyu tekrarlamaz.

LeafLook 'nin Mesajlarýný Beðenen 2 Kullanýcý: Hasanckat (07 Mayýs 2016, Cumartesi - 14:03), enescan54 (14 Kasým 2015, Cumartesi - 18:49)

Çevrimdýþý enescan54

• 7.Seviye Üye
  • *
  • Clash of Clans
  • 6 Mesajý Toplam
    7 Kere Beðenildi
« Yanýtla #7 : 14 Kasým 2015, Cumartesi - 18:50 »
Haklýsýn kardeþim.
saðolasýn kardeþim Resimlerin Görüntülenmesine Ýzin Verilmiyor. Üye Ol ya da Giriþ Yap

Çevrimdýþý uchihali

• 61.Seviye Üye
  • *
  • Ýleti: 322
  • Rep Puaný : 2
  • Clash of Clans
  • 75 Mesajý Toplam
    93 Kere Beðenildi
  • COC Nick : uchihali
« Yanýtla #8 : 20 Kasým 2015, Cuma - 18:58 »
Coc dünyasý acýmasýz olabiliyor düþük lvllar için.Düþük seviyedekiler için güzel olurdu. Resimlerin Görüntülenmesine Ýzin Verilmiyor. Üye Ol ya da Giriþ Yap

Çevrimdýþý enescan54

• 7.Seviye Üye
  • *
  • Clash of Clans
  • 6 Mesajý Toplam
    7 Kere Beðenildi
« Yanýtla #9 : 20 Kasým 2015, Cuma - 23:00 »
kardeþ aslýnda düþük seviyelerde ganimeti rahat bulabilir köy binasý 8 9 10 olanlar ölü köy için düþüyorsa altýndan aþaðý inmiyorlar çok nadir yani Resimlerin Görüntülenmesine Ýzin Verilmiyor. Üye Ol ya da Giriþ Yap düþük seviyede ganimeti fazla aldýklarýndan normalden onlarda gümüþte kalýp yine ölü köy veya ganimeti güzel köy bulabilirler Resimlerin Görüntülenmesine Ýzin Verilmiyor. Üye Ol ya da Giriþ Yap