Gönderen Konu: Clash of Clans'dan taþ satýn aldým param gitti taþlarým gelmedi.  (Okunma sayýsý 1874 defa)

Çevrimdýþý cihanakc

• 1.Seviye Üye
  • *
  • Ýleti: 2
  • Rep Puaný : 0
  • Clash of Clans
Tam 3 gün önce clash of clans dan kredi kartým ile 53 liralýk taþ satýn aldým neden bilmiyorum ama benden tam 56 lira kesti paramý kredi kartýmdan aldý mailime makbuz yolladý fakat taþlarým oyun içerisinde bana gelmedi, kontrol ettiðimde bende herhangi bir problem olmadýðýný gördüm bu yüzden Apple ile iletiþime geçtim durumu izah ettim, oyun içi bir satýn alým gerçekleþtirdiðimi söylediler ve onlar ile bir alakasý olmadýðýný söylediler oyun þirketi ile iletiþime geçin dediler siz oyun içi satýn alma yapmýþsýnýz bizimle alakasý yok o yüzden birþey yapamayýz dediler, clash of clans a mail attým oyun içerisinden iletiþim kurdum cevap 2 gün sonra geldi Apple ile iletiþime geçin sorun onlarda diye, topu birbirlerine atýyorlar olan 56 lirama oldu belki 5 er defa arayým 5 er defa mail attým þuan böylesine saðlam bir oyunda böyle birþey yaþadýðým için kendimi çok kötü hissediyorum eðer taþlarým yüklenmezse birdaha oynamayacaðým kimseyede önermeyeceðim, sonuna kadar hakkýmý arayacaðým bana yardýmcý olabilecek arkadaþlar varsa lütfen yardým etsinler ne yapmam lazým bana açýklayýn.

Þimdiden teþekkür ederim.

aDemm078

• Ziyaretçi
Ynt: Clash of Clans'dan taþ satýn aldým param gitti taþlarým gelmedi.
« Yanýtla #1 : 27 Eylül 2015, Pazar - 00:25 »
Mail deðilde oyun içi yardým ve destekten makbuzun ekran görüntüsü ile durumu anlat umarým yardým ederler

Çevrimdýþý cihanakc

• 1.Seviye Üye
  • *
  • Ýleti: 2
  • Rep Puaný : 0
  • Clash of Clans
« Yanýtla #2 : 27 Eylül 2015, Pazar - 00:35 »
Linklerin Görülmesine Ýzin Verilmiyor. Üye Ol ya da Giriþ Yap
Mail deðilde oyun içi yardým ve destekten makbuzun ekran görüntüsü ile durumu anlat umarým yardým ederler

Yaptýðým halde beni apple ile iletiþime geçin diye yönlendirip duruyorlar apple yi arýyorum bu seferde onlar diyor oyunla alakalý bizle ilgisi yok onlarla iletiþime geçin diye iki tarafta birbirine sallýyor 56 liranýn peþinde deðilim bu oyun gerçekten iyi bir oyun bunu bana hatta binlerce insana yapmýþ nasýl oluyorda bukadar rahat oluyorlar bu ne sorumsuzluktur anlamadým.

aDemm078

• Ziyaretçi
« Yanýtla #3 : 27 Eylül 2015, Pazar - 11:49 »
Makbuzun var ise apple söz konusu deðildir sonuçta satýþ gerçekleþmiþ sorun supercellde ama bilemiyorum Artýk ne yapabileceðini :/

Çevrimdýþý VÝCTORY

• **1923TÜRK5**
  • 98.Seviye Üye
  • *
  • Ýleti: 1737
  • Rep Puaný : 18
  • Durumum:
  • **VÝCTORY**
  • 446 Mesajý Toplam
    580 Kere Beðenildi
  • COC Nick : VÝCTORY
  • Klaným : 1923TÜRK AÝLESÝ
« Yanýtla #4 : 27 Eylül 2015, Pazar - 18:52 »
Ben Android kullandýðým için Apple iþini bilmiyorum ama Apple ile iletiþime geçip iptal ettireni duydum.

Bende Google ile iletiþime geçiyorum.

”Nokta kadar menfaat için virgül kadar eðilme.”