Gönderen Konu: Ücretsiz Clash Of Clans Gem Alma %100 Garantili Kanýtlý  (Okunma sayýsý 1216 defa)

Çevrimdýþý babike

• 1.Seviye Üye
  • *
  • Ýleti: 1
  • Rep Puaný : 0
  • Clash of Clans
  • COC Nick : Babikemsi
  • Klaným : DolarciBasi
Merhaba Arkadaþlar.

Size bir program tanýtacaðým. Sadece oyun indirerek ve oyunlarý 2-3dk oynayarak Clash of Clans Gem Alabilirsiniz
Bu program android üzerinden çalýþýp, android oyunlar üzerinden para kazandýrýyor.
Ýster Android Telefonunuzdan ister Bluestack (Sanal Android) ile Gem Alabilirsiniz. Size bluestack üzerinden nasýl gem alabileceðinizi anlatacaðým.

1: BlueStack adlý programý indirin ve kurun. Orjinal Link : Linklerin Görülmesine Ýzin Verilmiyor. Üye Ol ya da Giriþ Yap
2: Google Play Store'a girip, Whaff Rewards yazýn ve ilk sonuctaki uygulamayý indirin.
3: Whaff Rewards'ý açýn karþýnýza "Whaff sadece android üzerinden çalýþýr" hatasý gelicek ona tamam demeyin Boþ bir alana týklayýn ve devam edin Sað üstten Facebook hesabýnýzla üye olun.
4: Ardýndan Sizden üyeliðinizin tamamlanmasý için referans kodu isteyecektir. Bu benim referans kodum : CD04854 bunu kullanýrsanýz sizede banada 0.50$ para kazandýrýr ama siz baþkalarýnýn referans kodlarýnýda kullanabilirsiniz. Benim kodumu kullanýrsanýz ayrýca teþekkür ederim.
5: Premium picks bölümüne gelip uygulamalarý indirip para kazanmaya baþlayabilirsiniz.

Whaff Rewards Ödeme Yöntemleri ;

1: Paypal
2: Skrill
3: Google Play Gift Card
4: Steam Gift Card
5: Facebook Gift Card
6: iTunes Gift Card
7: Xbox Live Gift Card
8: Karma Koin Gift Card
9: Amazon Gift Card
10: Lol Gift Card
11: Minecraft Gift Card
12: Blizzard Gift Card

10$ Yaptýktan sonra Google Play Gift Card Alabilirsiniz. Anýnda iþlem yapýlýyor.
Size tavsiyem 10$ yapýp Google play gift cardý aldýktan sonra bluestackýnýzý kaldýrýp, tekrar kurun yani bluestack'a format atýn. Ardýndan whaff'ý tekrar kurun ve baþka bir facebook hesabýnýz ile tekrardan kayýt olun.
Bu þekilde uygulamalardan daha hýzlý bir þekilde Google play gift card alabilirsiniz. Ben böyle yapýyorum. Sizede tavsiyem budur.

Buda bana yaptýklarý ödeme ;

Resimlerin Görüntülenmesine Ýzin Verilmiyor. Üye Ol ya da Giriþ Yap

08.10.2015 Saat 16:00'dan 19:00'a kadarki Toplam kazancým (3 Saatlik Kazanç)

Resimlerin Görüntülenmesine Ýzin Verilmiyor. Üye Ol ya da Giriþ Yap

Bol kazançlar dilerim.