Gönderen Konu: Ios-Android  (Okunma sayýsý 1285 defa)

Çevrimdýþý maroja2

• 2.Seviye Üye
  • *
  • Ýleti: 4
  • Rep Puaný : 0
  • Clash of Clans
  • COC Nick : maroja
Ios-Android
« : 15 Ekim 2015, Perþembe - 02:03 »
Arkadasin ios cihazindaki clani kod ile kendi android cihazima baglamak istiyorum . Clani androide gecirdikten sonra yeni bir googleplay hesabi acip clani googleplaya kaydedebilirmiyim ?

aDemm078

• Ziyaretçi
Ynt: Ios-Android
« Yanýtla #1 : 15 Ekim 2015, Perþembe - 06:15 »
Klaný kaydetmek derken ?

Çevrimdýþý corriba

• 22.Seviye Üye
  • *
  • Ýleti: 67
  • Clash of Clans
  • 23 Mesajý Toplam
    33 Kere Beðenildi
  • COC Nick : Corriba
  • Klaným : Mendoze
« Yanýtla #2 : 15 Ekim 2015, Perþembe - 09:35 »
köy demek istemiþtir Köyü bir cihaza baðla deyip çýkan kodu yeni cihazda girmen lazým (bu kodu bir yere not al sakýn kaybetme)
Daha sonra gmail account oluþturup basic bir koy olusturuyon daha sonra bu tasýma kodunu o gmaýl koyunde gýrýyon (sýfýr köyse bir sure ýlerlýyon oyunda sagdaký alan hemen gelmiyor cunku) orda yine cihaz tasýma ya girip bu yeni cihaz deyip not aldýðýn kodu giriyon böylelikle hem android hem iosta oynayabiliyorsun Benim arkadaþ her 2 cihazdan girebiliyor (ayný anda deðil tabii )
Eðer icloud ve gmail þifrelerini kaybetmezsen her 2 cihazda devamlý oynayabilirsin Resimlerin Görüntülenmesine Ýzin Verilmiyor. Üye Ol ya da Giriþ Yap
Bununla ilgili birçok goruntulu anlatým mevcut ama dikkat et hata yapma tum emeklerin heba olur Resimlerin Görüntülenmesine Ýzin Verilmiyor. Üye Ol ya da Giriþ Yap
Bol þans
« Son Düzenleme: 15 Ekim 2015, Perþembe - 09:37 Gönderen: corriba »

corriba 'nin Mesajlarýný Beðenen Kullanýcýlar: maroja2 (15 Ekim 2015, Perþembe - 13:16)

Çevrimdýþý maroja2

• 2.Seviye Üye
  • *
  • Ýleti: 4
  • Clash of Clans
  • COC Nick : maroja
« Yanýtla #3 : 15 Ekim 2015, Perþembe - 13:18 »
Linklerin Görülmesine Ýzin Verilmiyor. Üye Ol ya da Giriþ Yap
köy demek istemiþtir Köyü bir cihaza baðla deyip çýkan kodu yeni cihazda girmen lazým (bu kodu bir yere not al sakýn kaybetme)
Daha sonra gmail account oluþturup basic bir koy olusturuyon daha sonra bu tasýma kodunu o gmaýl koyunde gýrýyon (sýfýr köyse bir sure ýlerlýyon oyunda sagdaký alan hemen gelmiyor cunku) orda yine cihaz tasýma ya girip bu yeni cihaz deyip not aldýðýn kodu giriyon böylelikle hem android hem iosta oynayabiliyorsun Benim arkadaþ her 2 cihazdan girebiliyor (ayný anda deðil tabii )
Eðer icloud ve gmail þifrelerini kaybetmezsen her 2 cihazda devamlý oynayabilirsin Resimlerin Görüntülenmesine Ýzin Verilmiyor. Üye Ol ya da Giriþ Yap
Bununla ilgili birçok goruntulu anlatým mevcut ama dikkat et hata yapma tum emeklerin heba olur Resimlerin Görüntülenmesine Ýzin Verilmiyor. Üye Ol ya da Giriþ Yap
Bol þans

Tesekkur ederim Resimlerin Görüntülenmesine Ýzin Verilmiyor. Üye Ol ya da Giriþ Yap ama asil anlatmak istedigim iostaki cihazin birdaha koye baglanmasini istemiyorum. Kodu androide girip ve o koyu googleplay hesabina gecirebilirmiyim.?