Goblin kullanmayi tercih et sadee 180 tane okcu basip maden somurcegine 60 tane basip 180 okcunun yaptigini yapabilirsin ganimet guzel
"akayakay" 2.mesajýndaki linki birinci mesajýndakinin içersine deðiþtir butonuyla aktarabilirsiniz.Eðer deðiþtir butonu çýkmýyorsa söyle ben aktarim .Demek istediðim 2.mesajý atmayýn 1.sini düzenleyin.
Levelini bilmiyorum ancak depolarýn cidden düþük :/ 2-3 m yap. Bu þekilde depo fullendimi diðer savastan alacaðýn ganimet havaya gider. Süper ganimet Resimlerin Görüntülenmesine Ýzin Verilmiyor. Üye Ol ya da Giriþ Yap Süper Þans. Tebrikler Resimlerin Görüntülenmesine Ýzin Verilmiyor. Üye Ol ya da Giriþ Yap
Linklerin Görülmesine Ýzin Verilmiyor. Üye Ol ya da Giriþ YapLevelini bilmiyorum ancak depolarýn cidden düþük :/ 2-3 m yap. Bu þekilde depo fullendimi diðer savastan alacaðýn ganimet havaya gider. Süper ganimet Resimlerin Görüntülenmesine Ýzin Verilmiyor. Üye Ol ya da Giriþ Yap Süper Þans. Tebrikler Resimlerin Görüntülenmesine Ýzin Verilmiyor. Üye Ol ya da Giriþ YapKardeþ o resim eski bende yeni paylastým o zmnlar 35 lwl falandým