Gönderen Konu: Oyunun saçmalýklarý  (Okunma sayýsý 2799 defa)

Çevrimdýþý harunreiz

• 3.Seviye Üye
  • *
  • Ýleti: 8
  • Rep Puaný : 0
  • Clash of Clans
  • 5 Mesajý Toplam
    5 Kere Beðenildi
  • COC Nick : harunreiz
Oyunun saçmalýklarý
« : 24 Nisan 2013, Çarþamba - 09:05 »
En saçma olan en baþta kupa kasmayla ilgili olan kazanýnca +8 kaybedince -27 kupa alýyosunuz buda tam bi saçmalýk çok güçlü bi köye 1 adam gönderdiniz yanlýþkýkla o kadar uðraþýp topladýðýnýz kupalarýnýz gidiyor + ben saldýrýrken benim askerlerim lb de geliþmesine raðmen 2 yiyor millet saldýrýnca asla ölmüyolar sýrf bunlar yüzünden 1043 kupadan 900 e düþtüm bu yüzden oyunu býrakýyorum

Çevrimdýþý blackshadow1907

• 45.Seviye Üye
  • *
  • Ýleti: 180
  • Durumum:
  • Clash of Clans
  • 29 Mesajý Toplam
    38 Kere Beðenildi
  • Klaným : 1923TÜRK2
Ynt: Oyunun saçmalýklarý
« Yanýtla #1 : 24 Nisan 2013, Çarþamba - 21:09 »
Linklerin Görülmesine Ýzin Verilmiyor. Üye Ol ya da Giriþ Yap
En saçma olan en baþta kupa kasmayla ilgili olan kazanýnca +8 kaybedince -27 kupa alýyosunuz buda tam bi saçmalýk çok güçlü bi köye 1 adam gönderdiniz yanlýþkýkla o kadar uðraþýp topladýðýnýz kupalarýnýz gidiyor + ben saldýrýrken benim askerlerim lb de geliþmesine raðmen 2 yiyor millet saldýrýnca asla ölmüyolar sýrf bunlar yüzünden 1043 kupadan 900 e düþtüm bu yüzden oyunu býrakýyorum
dostum o senýn dusundugune göre olmuyo kazandýgýnda +8 kaybettiginde -27 almanýn nedeni
koye göre bu kupalarý veriyolar zor bi koy ise savunmasý iyi ise kazanc kupa cok ama kaybettiginde ise az kupa alýrsýn bide kupadan dolayý oyun býrakýlmaz kupanýn hiç bi onemi yok senýn için buyuk ihtimalle daha yenýsýn 1043 kupadan filan bahsediyosun bu oldukca kolay bi sayý bunu kafana takma

Çevrimdýþý Kurmay

• CLASHER!
  • *
  • Ýleti: 2233
  • Rep Puaný : 1
  • Mekanýn Cennet Olsun Kurmay.
  • 689 Mesajý Toplam
    1929 Kere Beðenildi
« Yanýtla #2 : 25 Nisan 2013, Perþembe - 12:46 »
Oyunu býrakman hakkýnda hayýrlý olmuþ, biz uzun zamandýr burada anlatýyoruz, köy binanýnýzý bütün birimlerinizi tamamlamadan arttýrmayýn diye. Oyunun savaþ sisteminde senin köy binan 6 ise saldýracaðýn oyununcunun binasý 7 ise sana çok kupa verir. Senin binan 6 saldýracaðýn oyuncunun binasý 5 ise az kupa verir çok kupa götürür. Eðer sen askerlerinin araþtýrmalarýný tamamlamadan köy binasý atlatmýþsan. Karþýna çýkan 7 seviye köy binasýnýn savunmasýna karþý tabiki dayanamazsýn. Tabiki senden araþtýrmasý daha iyi olan askerler sana saldýrýrsa savunman da tam seviyelerinde deðilse köyünün yerle bir olmamasý içten deðildir.

Çevrimdýþý harunreiz

• 3.Seviye Üye
  • *
  • Clash of Clans
  • 5 Mesajý Toplam
    5 Kere Beðenildi
« Yanýtla #3 : 26 Nisan 2013, Cuma - 00:28 »
O konuda haklýsýn kardeþim sonradan fark ettim o olayý herþeyi fulleyip geliþtiriceksin köy binasýný ama kupa sistemleri hiç adil deðil elinle kasýyosun 7 þer 8 er yanlýþlýkla bi asker atýyosun mesela -31 kupa

Çevrimdýþý Kurmay

• CLASHER!
  • *
  • Ýleti: 2233
  • Mekanýn Cennet Olsun Kurmay.
  • 689 Mesajý Toplam
    1929 Kere Beðenildi
« Yanýtla #4 : 26 Nisan 2013, Cuma - 00:32 »
Bizde zamanýnda kupa sistemine çok isyan ettik ama dikkatli bakýp senden 1 sene önce oynamaya baþlayan insanlara yetiþme þansýnýn baþka türlü olmayacaðýný anlýyorsun. Az kupa verip çok kupa almasýnýn nedeni herkesin her önüne gelene saldýrmasýný engellemek ve bir sürü güzel gerekçeleri var. Aslýnda iyi konsantre olup oynadýðýn zaman gerçekten baþarýlý bir oyun. Umarým keyif alýrsýn iyi oyunlar..

Çevrimdýþý levo1203

• 10.Seviye Üye
  • *
  • Ýleti: 27
  • Clash of Clans
  • 1 Mesajý Toplam
    1 Kere Beðenildi
  • COC Nick : Levo1203
  • Klaným : King Ottoman
« Yanýtla #5 : 28 Nisan 2013, Pazar - 22:15 »
kurmay haklý köyün zorluðuna göre kupa veriliyo ama yanlýþlýka benimde elim deðiyor -39 kupa gitti haybeden bikeresinde az deðil yani 40 kupa de adam zaten 50 kupa için 3 kez savaþa çýkýyo 1 asker yüzünden 40 kupa gidiyo biraz saçma bence saldýracsgýn zaman yani asker konuþlandýracaðýn zaman bidaha sormalý '' olum bak eminmisin '' diye Resimlerin Görüntülenmesine Ýzin Verilmiyor. Üye Ol ya da Giriþ Yap

levo1203 'nin Mesajlarýný Beðenen Kullanýcýlar: Lantirn (28 Haziran 2013, Cuma - 22:18)

Çevrimdýþý harunreiz

• 3.Seviye Üye
  • *
  • Clash of Clans
  • 5 Mesajý Toplam
    5 Kere Beðenildi
« Yanýtla #6 : 29 Nisan 2013, Pazartesi - 11:33 »
Beyler bide telefondan gem alma diye biley mümkün mü ya kredi kartým yok alamýyorum

Çevrimdýþý flip_16

• 36.Seviye Üye
  • *
  • Ýleti: 123
  • Clash of Clans
  • 23 Mesajý Toplam
    27 Kere Beðenildi
  • COC Nick : ilbeybey
  • Klaným : GAZZE
« Yanýtla #7 : 29 Nisan 2013, Pazartesi - 13:50 »
Beyler bide telefondan gem alma diye biley mümkün mü ya kredi kartým yok alamýyorum

Sanýrým tl le falan demeye çalýþtýn ama kredi kartý bilgileri olmadan gem alamazsýn kardeþ.Yani kart þart

Çevrimdýþý Kerem1222

• 14.Seviye Üye
  • *
  • Ýleti: 39
  • Durumum:
  • Bugünun küçüðü yarýnýn büyüðü;)
  • 11 Mesajý Toplam
    16 Kere Beðenildi
  • COC Nick : :!(Kerem)!:
  • Klaným : RAMO
« Yanýtla #8 : 30 Haziran 2013, Pazar - 22:49 »

kardeþim itunes  kartý alýrsan yapabilirsin ben yurtdýþýnda yaþadýðým için nerde satýldýðýný bilmiyorum ama biraz araþtýrýrsan internetten falan rahat bulursun veya bir telefoncuya falan sor

.........................................Linklerin Görülmesine Ýzin Verilmiyor. Üye Ol ya da Giriþ Yap..................................
                                                      ÝYÝ OYUNLAR
                                                     ÝYÝ FORUMLAR

HAKKETTÝYSEM REPÝ FAZLA GÖRMEYÝN LÜTFEN