Gönderen Konu: Köy binasý 9 savaþ/kupa düzeni hangisi daha iyi ?  (Okunma sayýsý 1773 defa)

aDemm078

• Ziyaretçi
Köy binasý 9 savaþ/kupa düzeni hangisi daha iyi ?
« : 21 Ekim 2015, Çarþamba - 16:48 »
Geçenlerde bir köy paylaþmýþtým o köy ile biraz oynayýp köy binasýný tam ortaya aldým fakat köy binasýný ortaya alýncada klan kalesi hemen boþaltýlabiliyor öbür türlü ise köy binasý biraz kenara yakýn ama klan kalesi çok zor çýkýyor ve askerlerin hepsini salýnca anca klan kalesi devreye giriyor sizce hangi köy daha iyi ?
Normal düzen: Linklerin Görülmesine Ýzin Verilmiyor. Üye Ol ya da Giriþ Yap

Sonradan deðiþtirilen düzen:Linklerin Görülmesine Ýzin Verilmiyor. Üye Ol ya da Giriþ Yap

Köy binasý kenara yakýn olan düzende aldýðým saldýrý:Linklerin Görülmesine Ýzin Verilmiyor. Üye Ol ya da Giriþ Yap

Sonradan düzenlediðim düzenle daha savaþa girmedim girdikten sonra onuda güncellerim sizce hangisi daha iyi?

Çevrimdýþý corriba

• 22.Seviye Üye
  • *
  • Ýleti: 67
  • Rep Puaný : 0
  • Clash of Clans
  • 23 Mesajý Toplam
    33 Kere Beðenildi
  • COC Nick : Corriba
  • Klaným : Mendoze
Ynt: Köy binasý 9 savaþ/kupa düzeni hangisi daha iyi ?
« Yanýtla #1 : 21 Ekim 2015, Çarþamba - 18:35 »
bence farketmez ilk duzenin orjinal internette gormustum her 2 duzendende en az 2 alinir ama 2. yap hata yapilmasina daha musait/Sonucta deprem ofke ile koy binanini her turlu yikarlar (gowiwi veya gowipi ile)

saldiran th10mus bu yuzden th10 2 aliyorsa th9dan iyidir Resimlerin Görüntülenmesine Ýzin Verilmiyor. Üye Ol ya da Giriþ Yap

aDemm078

• Ziyaretçi
Ynt: Köy binasý 9 savaþ/kupa düzeni hangisi daha iyi ?
« Yanýtla #2 : 21 Ekim 2015, Çarþamba - 18:47 »
Zaten her türlü 2alýnýr evet ama iþi zorlaþtýrmak istiyorum ve bu köy gerçekten gayet güzel Resimlerin Görüntülenmesine Ýzin Verilmiyor. Üye Ol ya da Giriþ Yap dediðin gibi 2.köyü bi deniyim olasý bir hata durumunda 1yýldýz alýnabilir o köyden