Merhaba arkadaþlar
Daha önce GenyMotion gibi uygulamalarýn Mac Os X iþletim sistemine kurulup Clash of Clans oynandýðýný görmüþsünüzdür , fakat bir türlü yüklemeyi becerememiþ ve basit bir oyunu oynamak için bile türlü türlü uygulamalar yüklenmesi gerektiðin görüp pes etmiþtim , bu hafta gördüðüm üzere Windows iþletim sisteminde bulunan Bluestacks de Mac cihazlara çýkmýþ bulunmaktadýr. Kullanýmý çok rahat olup programý kurup Clash of Clans ý açmanýz bile en fazla 5 dk bulucaktýr.
Unutmamanýz gereken þey ise , bir Android sistemi olduðu için Google Play hesabýna kayýtlý olan Clash of Clans hesaplarýný açmaktadýr , oynadýðýnýz cihaz Android ise sorun olmadan hemen oynayabilirsiniz , fakat oynadýðýnýz cihaz iPad iPod veya iPhone ise hesabý Androide geçirmeniz gerekmektedir.Ýleriye dönük olarak hesabý satmak isteyenlere uyarýda bulunalým , Google Play ve Game Center da oynayabilirsiniz hesabý bir sorun olmaz fakat hesap satýmlarýnda karþý taraf Android ise gmail hesabýnýzý da vermek zorunda kalýrsýnýz. Benim için sorun deðil satmam veya satarsam Gmail i veririm derseniz Bluestacks i rahatlýkla kullanabilirsiniz.
Aþaðýdaki adresden uygulamayý indirip sorunsuz þekilde kurabilirsiniz .
Linklerin Görülmesine Ýzin Verilmiyor.
Üye Ol ya da
Giriþ YapOyun içinden fotoðraf:
Linklerin Görülmesine Ýzin Verilmiyor.
Üye Ol ya da
Giriþ Yap