Gönderen Konu: KARA IKSIR KASMA  (Okunma sayýsý 1290 defa)

Çevrimdýþý Cagatay_ozcan

• 1.Seviye Üye
  • *
  • Ýleti: 2
  • Rep Puaný : 0
  • Clash of Clans
  • COC Nick : Çaðatay_özcan
  • Klaným : Klan yok
KARA IKSIR KASMA
« : 21 Kasým 2015, Cumartesi - 16:36 »
Merhaba arkadaslar benin sorum kara iksirle ilgili bildiginiz gibi en zor sey oyunda ben kb8 zim ve barbari 10 yapmdan kb9 gecmemeyi dusunmuyorum kb8 de en iyi karayi nasil kasabilirim hangi askerlerle ve  hangi kupa araliginda simdiden herkeze tesekurler iyi oyunlar Resimlerin Görüntülenmesine Ýzin Verilmiyor. Üye Ol ya da Giriþ Yap

Çevrimdýþý Çilek77

• 39.Seviye Üye
  • *
  • Ýleti: 134
  • Rep Puaný : 1
  • Clash of Clans
  • 14 Mesajý Toplam
    15 Kere Beðenildi
  • COC Nick : Çilek
  • Klaným : Gül Kokusu
Ynt: KARA IKSIR KASMA
« Yanýtla #1 : 21 Kasým 2015, Cumartesi - 16:57 »
Altýn 2ve ustunde terkedilmiþ köyler çoktur ve Genellikle kara sonra dadýr.Genelde +1000Kara olur en kötü dev duvar yýkýcý goblinle yükseltebilirsiniz.

Çilek77 'nin Mesajlarýný Beðenen Kullanýcýlar: Cagatay_ozcan (21 Kasým 2015, Cumartesi - 17:03)

Çevrimdýþý ColdSinan

• 21.Seviye Üye
  • *
  • Ýleti: 60
  • Rep Puaný : 2
  • Durumum:
  • Clash of Clans
  • 11 Mesajý Toplam
    14 Kere Beðenildi
  • COC Nick : ColdStorm
Ynt: KARA IKSIR KASMA
« Yanýtla #2 : 21 Kasým 2015, Cumartesi - 18:51 »
doðru altýn 2-1 civarýnda sondalardan gerçekten iyi kara iksir mevcut fakat bu köyler gercekten yüksek savunmasý th9-10 oluyor yaný th8 askerleriyle girilmicek düzeyde  Resimlerin Görüntülenmesine Ýzin Verilmiyor. Üye Ol ya da Giriþ Yap bunun dýþýnda dev-sihirbaz dev-okcu- goblin gibi basit ordularla kasabilirsin benim en çok kullandýðým tip ise dev sihirbaz oluyordu :
18dev(5.sv)
2 sifaci (3.sv)
6 duvarcý
8 okçu ve
18 sihirbaz (5.sv)
3 þifa büyüsü (min.4.sv) ve
kalene takviye almana gerek yok böylelikle 1saat gibi sürelerle 1.8kk ve ustu kara iksir kasabilirsin

Kara iksir iyi insan gibidir ; zor bulunur.Bulursan da kaybetmemek için korumasýný bileceksin...