Gönderen Konu: Köy Dizicem Yazdýklarým Ne Kadar Tutar  (Okunma sayýsý 6633 defa)

Çevrimdýþý Cemgin01

• 2.Seviye Üye
  • *
  • Ýleti: 3
  • Rep Puaný : 0
  • Clash of Clans
  • COC Nick : FealCrew
  • Klaným : yok
Köy Dizicem Yazdýklarým Ne Kadar Tutar
« : 02 Aralýk 2015, Çarþamba - 17:19 »
Arkadaþlar size bir sorum var.

Sýfýrdan taþ çekerek þunlarý yapsam kaç tl civarý tutar

Fulle çok yakýn savunma

8 seviye ve üstü duvar

Dev,Goblin,Valkyrie,Domuz Binicisi,Þimþek Büyüsü hariç tüm ordular full

240 lýk kamp,tüm ordu açýk (kýþla kara kýþla büyü fabrikalarý son seviye)

5 seviye üstü teslalar

KAÇ TL CÝVARÝ TUTAR ARKÞLAR LÜTFEN YARDIMCI OLUN

aDemm078

• Ziyaretçi
Ynt: Köy Dizicem Yazdýklarým Ne Kadar Tutar
« Yanýtla #1 : 02 Aralýk 2015, Çarþamba - 19:07 »
valla pek anlamam ama rahat bi +5.000tl tutar hatta fazla bence

aDemm078 'nin Mesajlarýný Beðenen Kullanýcýlar: uzaya (02 Aralýk 2015, Çarþamba - 20:46)

Çevrimdýþý Cemgin01

• 2.Seviye Üye
  • *
  • Clash of Clans
« Yanýtla #2 : 03 Aralýk 2015, Perþembe - 21:22 »
Linklerin Görülmesine Ýzin Verilmiyor. Üye Ol ya da Giriþ Yap
valla pek anlamam ama rahat bi +5.000tl tutar hatta fazla bence

Anlamam Diyosun 5bin tl den daha fazla tutar diyosun.

Çevrimdýþý Gökbörü

• Rehber Kur-an, Hedef Turan.
  • 85.Seviye Üye
  • *
  • Ýleti: 754
  • Rep Puaný : 54
  • FENERBAHÇE
  • 247 Mesajý Toplam
    369 Kere Beðenildi
  • COC Nick : Utku
  • Klaným : 1453
« Yanýtla #3 : 03 Aralýk 2015, Perþembe - 21:39 »
Böyle birþey yapacaðýna köy satýn al daha karlý ve zahmetsiz olur.

Çevrimdýþý 45cagdas45

• 36.Seviye Üye
  • *
  • Ýleti: 122
  • Clash of Clans
  • 18 Mesajý Toplam
    22 Kere Beðenildi
« Yanýtla #4 : 23 Aralýk 2015, Çarþamba - 00:19 »
oyunda yapacak birþey kalmamasý için 40bin tl civarý harcamak gerekiyor diye birþey okumuþtum burada Resimlerin Görüntülenmesine Ýzin Verilmiyor. Üye Ol ya da Giriþ Yap güncellemeleride içine katarsak 50 bin tl desek yarýsý duvar için desek herolardan bahsetmemiþsin bazý askerleri çýkarmýþsýn duvarlar 9 olsa bana sorarsan 10bin tlyi gözden çýkar 2-3 bin tl ye full köy alýrsan iyi olur gibi tabi taþ fiyatlarý 14.000 gem 209 tl di 269 tl oldu artmayacaðý belli deðil Resimlerin Görüntülenmesine Ýzin Verilmiyor. Üye Ol ya da Giriþ Yap

Çevrimdýþý Cemgin01

• 2.Seviye Üye
  • *
  • Clash of Clans
« Yanýtla #5 : 23 Aralýk 2015, Çarþamba - 21:08 »
oyunda yapacak birþey kalmamasý için 40bin tl civarý harcamak gerekiyor diye birþey okumuþtum burada Resimlerin Görüntülenmesine Ýzin Verilmiyor. Üye Ol ya da Giriþ Yap güncellemeleride içine katarsak 50 bin tl desek yarýsý duvar için desek herolardan bahsetmemiþsin bazý askerleri çýkarmýþsýn duvarlar 9 olsa bana sorarsan 10bin tlyi gözden çýkar 2-3 bin tl ye full köy alýrsan iyi olur gibi tabi taþ fiyatlarý 14.000 gem 209 tl di 269 tl oldu artmayacaðý belli deðil Resimlerin Görüntülenmesine Ýzin Verilmiyor. Üye Ol ya da Giriþ Yap
Dert etme kardesim abilerimin yardimiyla 9bin liraya turuncu duvar full hero koy bastm tesekurler yorumun icin

Çevrimdýþý Anýl

• 98.Seviye Üye
  • *
  • Ýleti: 1740
  • Rep Puaný : 58
  • Durumum:
  • "so long and thanks for all the fish"
  • 529 Mesajý Toplam
    757 Kere Beðenildi
  • COC Nick : Anýl
« Yanýtla #6 : 24 Aralýk 2015, Perþembe - 16:45 »
Dert etme kardesim abilerimin yardimiyla 9bin liraya turuncu duvar full hero koy bastm tesekurler yorumun icin
2000 tl ye full köy satýn almak yerine 9000 tl ye gidip duvarý heroyumu basdýn ?

Ey Türk Gençliði!

Birinci vazifen, Türk istiklâlini, Türk Cumhuriyetini, ilelebet, muhafaza ve müdafaa etmektir.

Çevrimdýþý 45cagdas45

• 36.Seviye Üye
  • *
  • Clash of Clans
  • 18 Mesajý Toplam
    22 Kere Beðenildi
« Yanýtla #7 : 27 Aralýk 2015, Pazar - 18:22 »
sadece 10. seviye 275 duvarý 11. seviye yapmak 6bin TL ye geliyor sen nasýl oluyorda 9 bin tlye köyü bitiriyorsun biraz daha fazla sallasaydýn keþke  Resimlerin Görüntülenmesine Ýzin Verilmiyor. Üye Ol ya da Giriþ Yap
275 duvar tanesi 4 milyon altýndan 1.100.000.000 altýn gerekir 1.100.000.000 bölü 8.000.000(depo kapasitesi) 137 çýkar 137 kere taþla depo dolduracaksýn. depo doldurma 2500 taþ ile yapýlýyo 137 çarpý 2500 343.750 taþ harcayacaksýn. 14 bin taþ aldýðýndan hesaplayalým(en karlýsý 14000 almak) 343.750 bölü 14000 24 çýkar 24 kere 14000 taþ satýn alýrsýn 24 çarpý 269 TL (14.000 taþ fiyatý 269 TL) 6604 TL eder þimdi söyle bakalým 9bin tl ye nasýl bitirdin köyü? yanlýþ hesapladý isem yanlýþým nerde bay çok bilmiþ?

45cagdas45 'nin Mesajlarýný Beðenen Kullanýcýlar: mehmetemir (01 Ocak 2016, Cuma - 16:23)

Çevrimdýþý JahoN

• 2.Seviye Üye
  • *
  • Ýleti: 5
  • Aþk yok , Dert yok.
  • 1 Mesajý Toplam
    1 Kere Beðenildi
  • COC Nick : Sephyantares
  • Klaným : TÜRKIYE
« Yanýtla #8 : 03 Ocak 2016, Pazar - 22:32 »
2000 TL ye aradýðýndan Daha iyi hesaplar bulabilirsin

Çevrimdýþý 45cagdas45

• 36.Seviye Üye
  • *
  • Clash of Clans
  • 18 Mesajý Toplam
    22 Kere Beðenildi
« Yanýtla #9 : 06 Ocak 2016, Çarþamba - 14:31 »
cemgin 9 bin tlye nasýl bitirdin köyü? 6bin tl sadece 10.seviye duvar için harcanýyo cevap bekliyom?  Resimlerin Görüntülenmesine Ýzin Verilmiyor. Üye Ol ya da Giriþ Yap

Çevrimdýþý FealCrew

• 3.Seviye Üye
  • *
  • Ýleti: 6
  • Durumum:
  • Tolga Crew
  • Klaným : -Klan Yok-
« Yanýtla #10 : 06 Ocak 2016, Çarþamba - 19:30 »
cemgin 9 bin tlye nasýl bitirdin köyü? 6bin tl sadece 10.seviye duvar için harcanýyo cevap bekliyom?  Resimlerin Görüntülenmesine Ýzin Verilmiyor. Üye Ol ya da Giriþ Yap
Haha sen okudunmu aptal herif abilerimin yardimiyla diyorum Cemgin benim.9bin lira kendi cebimden cikti digerlerineabi lerim yardim etti la okusaydin artislik uapmadan once

+75 KB'8

Çevrimdýþý FealCrew

• 3.Seviye Üye
  • *
  • Ýleti: 6
  • Durumum:
  • Tolga Crew
  • Klaným : -Klan Yok-
« Yanýtla #11 : 06 Ocak 2016, Çarþamba - 19:31 »
Ayrica yanlisin surda kapasite 8mil deil 10mil Resimlerin Görüntülenmesine Ýzin Verilmiyor. Üye Ol ya da Giriþ Yap

+75 KB'8