Gönderen Konu: Köyümü nasýl Iphone cihaza geri alabilirim?  (Okunma sayýsý 2020 defa)

Çevrimdýþý matrx5

• 2.Seviye Üye
  • *
  • Ýleti: 3
  • Rep Puaný : 0
  • Clash of Clans
  • COC Nick : unau620
  • Klaným : BOZKURTLAR
Köyümü nasýl Iphone cihaza geri alabilirim?
« : 07 Aralýk 2015, Pazartesi - 20:35 »
Sorunum þöyle benim eski telefonum Androiddi.Burdan hesap satýn almýþtým.Satýn aldýðým kiþiden onun ios cihazýndan benim Android cihaza kodla aktarma yapmýþtýk.Sonrasýnda benim kendi kastýðým köyümü evdeki baþka Android cihaza gmaille aktardým.

Örnek olarwk:a123 hesabý satýn aldýðým hesap Android telefonuma kaydettiðim anda kendi köyüm b123 olsun b123 ise diðer Android cihazda mailiyle verdim.Bu þekilde mailiyle google playe giriþ yapýnca köye girebilmiþti.Sonrasýnda ben ios cihaz aldým.

Ýostan Apple ID kimliðini b123ün mailiyle girmiþtim.Bu þekilde iosta App Storedan Clash of Clans ý indirip açtýðýmda b123e eriþebilmiþtim.

Satýn aldýðým hesabýn(a123) mailini dün buldum.ve baþka bir Android cihazda CoC u indirip açtým.Köyünüzü yüklemek istiyormusunuz dedi evet dedim.

Sýkýntým þu þekilde ios cihazýmda satýn aldýðým a123ü açmak istiyorum ancak kod bölümüne a123 hesabýnda eski cihaz baþka cihaza baðlamak istiyorum dediðimde bu köy zaten kayýtlý 1 kez kaydedebilirsiniz diyordu burasýný anladým.O seçeneði kullanamýyorum.

Eðer ios cihazýmý resetlersem ki yeni Apple ID ve game center hesabýda oluþturdum.Yeni AI ve GC hesabý oluþtururken kullandýðým mail satýn aldýðým a123 köyüne ait olan gmail.Acaba b123teki gibi olurmu resetlersem ve a123 mailinin kimliðiyle CoC u indirirsem a123 ü yüklemek istiyormusunuz diye sorarmý? ios cihazýma a123 ü geçirebilirmiyim yoksa baþka bir yöntemi varmý?

Çevrimdýþý 123hane123

• 5.Seviye Üye
  • *
  • Ýleti: 13
  • Clash of Clans
  • 1 Mesajý Toplam
    1 Kere Beðenildi
  • COC Nick : Murat
  • Klaným : SilentDeatH
Ynt: Köyümü nasýl Iphone cihaza geri alabilirim?
« Yanýtla #1 : 10 Aralýk 2015, Perþembe - 21:20 »
O ios tan satýn aldýðýn kiþinin game centerdan clash of clans bölümünü silmesini istersen sorun gider gibim geliyo ama kesinlikle gider yada o kiþinin apple kimliðini istemelisin

Çevrimdýþý matrx5

• 2.Seviye Üye
  • *
  • Clash of Clans
« Yanýtla #2 : 12 Aralýk 2015, Cumartesi - 19:53 »
o kiþi zamanýnda game centerdanda oyunu silmiþti.Ben þimdi android cihazýmda bulunan gmailli köyü ios cihazýma aktarmak istiyorum.Bunun için ios cihazýmý resetleyip köye baðlý gmaille ayný yaptým ama olmadý.Þimdide supercellden yeni kod istiyorum.ilk kodu o zaman satýn alýrken kullandýðým için tek sýkýntým hesabýn oluþturulduðu þehiri bulmak.Onuda bulsam destek mailini göndericem.

Çevrimdýþý 123hane123

• 5.Seviye Üye
  • *
  • Ýleti: 13
  • Clash of Clans
  • 1 Mesajý Toplam
    1 Kere Beðenildi
  • COC Nick : Murat
  • Klaným : SilentDeatH
« Yanýtla #3 : 12 Aralýk 2015, Cumartesi - 20:50 »
Valla kardeþim bende oyuna bile girmiyo yeminle þimdi basýyorum yükleniyor çýkýyo doluyo tam oyun açolcakken atýo sen haline þükret kanka

Çevrimdýþý matrx5

• 2.Seviye Üye
  • *
  • Clash of Clans
« Yanýtla #4 : 12 Aralýk 2015, Cumartesi - 23:52 »
Yapýyoruz biþiler umarým düzelir senin problemde