Gönderen Konu: KLAN LÝDERÝYÝM.KLAN KALELERÝNE BAGIS YAPINCA ATIYOR  (Okunma sayýsý 2926 defa)

Çevrimdýþý snrbykdg

• 1.Seviye Üye
  • *
  • Ýleti: 1
  • Rep Puaný : 0
  • Clash of Clans
KLAN LÝDERÝYÝM.KLAN KALELERÝNE BAGIS YAPINCA ATIYOR
« : 10 Aralýk 2015, Perþembe - 19:23 »
Klan lideriyim en son güncellemeden sonra savas klan kalelerýne bagýs yap dedýgýmde tümden oyundan atýyor.oyunu silip tekrar yükledim.ve baska gmaýllden baska hesaba gýrdýgýmde sorun yok asýl hesabýmda bu sorunla karsýlastým.bu sorunu düzeltebilmem ýcýn önerýlerý olan varmý?

Çevrimdýþý VÝCTORY

• **1923TÜRK5**
  • 98.Seviye Üye
  • *
  • Ýleti: 1737
  • Rep Puaný : 18
  • Durumum:
  • **VÝCTORY**
  • 446 Mesajý Toplam
    580 Kere Beðenildi
  • COC Nick : VÝCTORY
  • Klaným : 1923TÜRK AÝLESÝ
Ynt: KLAN LÝDERÝYÝM.KLAN KALELERÝNE BAGIS YAPINCA ATIYOR
« Yanýtla #1 : 11 Aralýk 2015, Cuma - 13:33 »
Bu ve benzeri hatalarý benim klanýmdada yaþayanlar var.Oyuna gelen son güncellemeden sonra bunun gibi bazý hatalar yaþanýyor.Ara ara yapýlan bakýmlarda bunlarýn çaresine bakýlacaktýr.

”Nokta kadar menfaat için virgül kadar eðilme.”

Çevrimdýþý Yigitbey Obasý

• 1.Seviye Üye
  • *
  • Ýleti: 1
  • Rep Puaný : 0
  • Clash of Clans
  • COC Nick : Yigitbey Obasý
  • Klaným : Turkish Army
Ynt: KLAN LÝDERÝYÝM.KLAN KALELERÝNE BAGIS YAPINCA ATIYOR
« Yanýtla #2 : 12 Aralýk 2015, Cumartesi - 21:47 »
Sayýn moderatör, ayný sorunu bizler de klanda, belediye seviyesi 9 ve üzeri arkadaþlarda yaþýyoruz. Klan savaþlarýnda birbirimizi destekliyoruz ve 5.seviye klanýmýz olmasý dolayýsýyla +1 seviye artýyor. Bazen 1 saniye ile 3 yýldýzý %99'da kaçýrdýðýmýz da oluyor. Böyle bir hatadan dolayý oluþacak maðduriyeti umarým anlatabildim.
   Bahsettiðiniz güncellemeler haftada 1 kere geliyor. Bu da en az 3 savaþ demek. Bu sorunun çözümü için baþka hýzlý bir yol ya da ek çalýþma yapýlabilir mi?
Ýlginiz için teþekkür ederim.