Gönderen Konu: Güncellemeden sonra ganimet kasmak  (Okunma sayýsý 6930 defa)

Çevrimdýþý NoCHe

• 5.Seviye Üye
  • *
  • Ýleti: 14
  • Rep Puaný : 0
  • Clash of Clans
  • 3 Mesajý Toplam
    3 Kere Beðenildi
Güncellemeden sonra ganimet kasmak
« : 11 Aralýk 2015, Cuma - 11:07 »
Evet arkadaþlar bu güncellemeye kadar kupamý 2750-2900 arasýnda tutup sadece belediye binasýna saldýrýp bonusu alýyor sabahtan akþama kadar depolarýmý dolduruyordum en çok da kara iksir full oluyordu harcayacak yer bulamýyorum artýk bonus durumu deðiþti ve þu anda benim için yüksek kupanýn bi anlamý kalmadý kupa düþürüp ölü köylere saldýrmayý düþünüyorum.

sizlerin de taktik önerilerini bekliyorum

Çevrimdýþý VÝCTORY

• **1923TÜRK5**
  • 98.Seviye Üye
  • *
  • Ýleti: 1737
  • Rep Puaný : 18
  • Durumum:
  • **VÝCTORY**
  • 446 Mesajý Toplam
    580 Kere Beðenildi
  • COC Nick : VÝCTORY
  • Klaným : 1923TÜRK AÝLESÝ
Ynt: Güncellemeden sonra ganimet kasmak
« Yanýtla #1 : 11 Aralýk 2015, Cuma - 13:29 »
Doðru bir düþünce,dediðiniz gibi artýk ganimet kasýlamýyor.

”Nokta kadar menfaat için virgül kadar eðilme.”

Çevrimdýþý MaXi003

• 3.Seviye Üye
  • *
  • Ýleti: 7
  • Clash of Clans
  • COC Nick : MaXi
  • Klaným : hýrçýn türkler
« Yanýtla #2 : 20 Aralýk 2015, Pazar - 01:45 »
Th9 full köyüm genelde 800-1000 arasý oyunu býrakmýþ köyü dýþarda olan cok ölü köy var, tabi hemen bulamayabilirsiniz. Genel olarak 200k-400k arasý alýyorum toplayýcýlardan

Çevrimdýþý bizdeRyok

• 1.Seviye Üye
  • *
  • Ýleti: 1
  • Clash of Clans
  • COC Nick : sanane
  • Klaným : benden
« Yanýtla #3 : 21 Aralýk 2015, Pazartesi - 09:07 »
Düþürsende bi fayda yok artýk.Güncellemeyle beraber ganimet kasmak zorlaþtý..

Çevrimdýþý ColdSinan

• 21.Seviye Üye
  • *
  • Ýleti: 60
  • Rep Puaný : 2
  • Durumum:
  • Clash of Clans
  • 11 Mesajý Toplam
    14 Kere Beðenildi
  • COC Nick : ColdStorm
« Yanýtla #4 : 21 Aralýk 2015, Pazartesi - 17:00 »
Evet bron 1 civarlarinda hem depo hemde toplayici durumlari iyi ama kupa dusmek cok zor nerdeyse ful onlinelik istiyo kupa düþüyorsun oyundan cikiyosun 10 dk sonra tekrar giriyosun ve dustugun kupalar +300 olarak geri donuyor gecen bi dusiyim dedim 650 lilere kadar dustum oyundan 10dk ligina ciktim oyunda bi girdim +370 kupa gelmis bron 1 kenn gumus 2 de buldum kendimi bi an kisacasi gani kasmak zor is oldu artik

Kara iksir iyi insan gibidir ; zor bulunur.Bulursan da kaybetmemek için korumasýný bileceksin...

Çevrimdýþý samyaya

• 1.Seviye Üye
  • *
  • Ýleti: 1
  • Clash of Clans
« Yanýtla #5 : 22 Aralýk 2015, Salý - 11:48 »
Artýk ölü köyler devamlý saldýrý yediði için, otomatik olarak kupalarý da yükseliyor...Ganimet kasmak için tam tersine çýkabildiðiniz kadar yüksek kupada olmanýz lazým arkadaþlar...

Çevrimdýþý NoCHe

• 5.Seviye Üye
  • *
  • Clash of Clans
  • 3 Mesajý Toplam
    3 Kere Beðenildi
« Yanýtla #6 : 22 Aralýk 2015, Salý - 11:52 »
Kupa henüz düþürmedim usta2 ligdeyim fakat hala bulmakta sýkýntý çekiyorum demin baþka baþlýkta yazdým toplayýcý belediye binasý depolarý bi köþeye yýðýp silerim bu gidiþle oyunu Resimlerin Görüntülenmesine Ýzin Verilmiyor. Üye Ol ya da Giriþ Yap

NoCHe 'nin Mesajlarýný Beðenen Kullanýcýlar: ruhminhun (23 Aralýk 2015, Çarþamba - 22:02)

Çevrimdýþý ruhminhun

• 2.Seviye Üye
  • *
  • Ýleti: 3
  • Durumum:
  • Clash of Clans
  • COC Nick : turkmen hanlygy
  • Klaným : TEJEN STAR
« Yanýtla #7 : 23 Aralýk 2015, Çarþamba - 22:03 »
boyle devam ederse bende silmeyi dusunyorum !!!!!!!!!!!!
ortaligim amina koydular !!!!!!!!!!!!

Çevrimdýþý corriba

• 22.Seviye Üye
  • *
  • Ýleti: 67
  • Clash of Clans
  • 23 Mesajý Toplam
    33 Kere Beðenildi
  • COC Nick : Corriba
  • Klaným : Mendoze
« Yanýtla #8 : 23 Aralýk 2015, Çarþamba - 22:22 »
Arkadaslar yeni guncelleme ile beraber olu koyleri sakliyorlar aramada gelmiyor artik bundan sonra boyle th9lar bir nebze iyi ama th10 arkadaslar ganimet yapmak istiyorlarsa depolari dolu koylere dalmak zorunda Supercellin yeni guncelleme ile getirdigi bu ORnek vereyim 2 arkadasim var 2side th9 ve uzun zamandir koylerine girmediler (telefon prob falan) bugun girdiklerinde madenler full ve biri 3 biride 5 gundur saldiri almamis yani supercell artik aramada bu dead base katagorsine sokuyor ve aramaya bunlari getirmiyor bizim saldirilari nasil yapacagimiza onlar karar veriyor dun 2milyon altinla basladim 1 milyon altinla kapadim ben saldirmayi biraktim artik oyle ordu bas saldir yapamam 1 saglam ordu buyulerle beraber 2 saati buluyr tum gunumude bu oyunla geciremem bi sure maden toplarim baktim degismiyor silecegim oyunu bu oyunu oynayanlarin yuzde 90i oyunu birakir boyle giderse supercellin dayatmasina hic gelemem ben zevk icin oynuyom gunde 2 saatimi ayirir savasir cikarim uymuyorsa baska oyunlar var onlari denerim ki ben buna benzer bir oyuna baslamistim zaten adi Dominations en azindan orda boyle zorlama yok gunde bir kere maden toplamak icin clasha gircem bugun basladim uygulamaya bir daha nexte basmam artik duzen degismedikce

corriba 'nin Mesajlarýný Beðenen Kullanýcýlar: ruhminhun (06 Mart 2016, Pazar - 23:26)

Çevrimdýþý mertce09

• 6.Seviye Üye
  • *
  • Ýleti: 17
  • PRÝENE
  • 1 Mesajý Toplam
    2 Kere Beðenildi
  • COC Nick : mert
  • Klaným : PRÝENE
« Yanýtla #9 : 24 Aralýk 2015, Perþembe - 20:33 »
aynen ölü köy yok. her savaþ klan savaþý zorluðnda. evet 400k ganili köyler geliyor ama benden 1 gömlek üstün. en fazla 2þer depo indirebilirim. sonra 1 saat birlik bekle. bu arada biri de saðlam dalarsa týrt gitti hepsi. aynen bir müddet toplayýcýlarla idare ederim sonra siler geçerim...

...

Çevrimdýþý NoCHe

• 5.Seviye Üye
  • *
  • Clash of Clans
  • 3 Mesajý Toplam
    3 Kere Beðenildi
« Yanýtla #10 : 25 Aralýk 2015, Cuma - 09:12 »
Ben bot kullanýyým dedim sabaha kadar durdu bi nebze faydasý olmuþ tabi th9 köyde sonra botu incelerken baktým ki 850 köy geçmiþ sonra bot hata verdi baþtan baþladý oyuna Resimlerin Görüntülenmesine Ýzin Verilmiyor. Üye Ol ya da Giriþ Yap Th10 da ölü köy diye biþey yok zaten

Çevrimdýþý Ahmett80

• 3.Seviye Üye
  • *
  • Ýleti: 6
  • Clash of Clans
  • 2 Mesajý Toplam
    7 Kere Beðenildi
  • COC Nick : Loading...%99
  • Klaným : YUNUSLAR ♡
« Yanýtla #11 : 30 Aralýk 2015, Çarþamba - 19:59 »
Arkadaslar 500-1000 arasi kupaya dusun koy binam 10 ve kb9la eslestiriyo olu koy cikiyo isteyene ss atabilirim iyi oyunlar.