Gönderen Konu: Güncellemeden sonra ganimet kasmak  (Okunma sayýsý 6941 defa)

Çevrimdýþý corriba

• 22.Seviye Üye
  • *
  • Ýleti: 67
  • Rep Puaný : 0
  • Clash of Clans
  • 23 Mesajý Toplam
    33 Kere Beðenildi
  • COC Nick : Corriba
  • Klaným : Mendoze
Ynt: Güncellemeden sonra ganimet kasmak
« Yanýtla #12 : 30 Aralýk 2015, Çarþamba - 20:29 »
ben uzun suredir ordayim sikinti su 700 altina inmek cok zor 1 kupa bir kupa dusuyorsun pbt ye yakalaniyon birileri saldiriyor 400 kupa birden aliyon durmak cok zor oralarda saldirmaya zaman kalmiyor dedigim gibi en az 400 bin arama yaptim gelmedi bende depolari full bir th9a girdim 300 bin aldim ciktim dahada aramam Resimlerin Görüntülenmesine Ýzin Verilmiyor. Üye Ol ya da Giriþ Yap
gemle hizlandirma geldi millet deli gibi asagi kupalara dusmus altlarda suru ile th11 goruyom

Çevrimdýþý MaXi003

• 3.Seviye Üye
  • *
  • Ýleti: 7
  • Clash of Clans
  • COC Nick : MaXi
  • Klaným : hýrçýn türkler
« Yanýtla #13 : 01 Ocak 2016, Cuma - 04:37 »
Ben full th9um 800-1000 arasý süper kasýlýyorum, günde 3-4 duvar basýyorum, 43 duvarým kaldý, herolar 20 oldu, eskisi kadar ölü köy yok ama çýkýyor, th10a basmaya korkuyorum, bizim klandaki th10lar ganimet bulamýyor cok az oda ilk seferlerde bulduklarýný söylüyorlar, zaten millet bu güncellemeden sonra cok kiþi býraktý, köy evini dýþarý býrakmýþ çoðu köy aþaðýlara kayýyor

Çevrimdýþý ColdSinan

• 21.Seviye Üye
  • *
  • Ýleti: 60
  • Rep Puaný : 2
  • Durumum:
  • Clash of Clans
  • 11 Mesajý Toplam
    14 Kere Beðenildi
  • COC Nick : ColdStorm
« Yanýtla #14 : 01 Ocak 2016, Cuma - 15:06 »
Linklerin Görülmesine Ýzin Verilmiyor. Üye Ol ya da Giriþ Yap
Ben full th9um 800-1000 arasý süper kasýlýyorum, günde 3-4 duvar basýyorum, 43 duvarým kaldý, herolar 20 oldu, eskisi kadar ölü köy yok ama çýkýyor, th10a basmaya korkuyorum, bizim klandaki th10lar ganimet bulamýyor cok az oda ilk seferlerde bulduklarýný söylüyorlar, zaten millet bu güncellemeden sonra cok kiþi býraktý, köy evini dýþarý býrakmýþ çoðu köy aþaðýlara kayýyor
800 lu kupalarda dur durabilirsen duserken -5 li filan dusuyorsun ama 5dk cikinca da +150 kupa goruyorsun orlarda durmak cok zor 1 haftada bu dusenler sayesinde 180 savunma kazandým

Kara iksir iyi insan gibidir ; zor bulunur.Bulursan da kaybetmemek için korumasýný bileceksin...

Çevrimdýþý corriba

• 22.Seviye Üye
  • *
  • Ýleti: 67
  • Clash of Clans
  • 23 Mesajý Toplam
    33 Kere Beðenildi
  • COC Nick : Corriba
  • Klaným : Mendoze
« Yanýtla #15 : 01 Ocak 2016, Cuma - 15:11 »
Sinan savunma gorevini cabucak tamamlarsin Resimlerin Görüntülenmesine Ýzin Verilmiyor. Üye Ol ya da Giriþ Yap