Çok gereksiz ve saçma konusmussun.bunlarý zaten hemen hemen hepimiz biliyoruz.Ne gerek varki 👎👎
Sana kimse bilmiyorsun demedi, insanlara destek olmak için açýlmýþ bir konu ve bilmeyen de epeyce fazla. Konu baltalamayý bir kenara býrak, faydalý iþleri görünce teþekkür butonuna bas..
Arkadaþ faydalý bir þey görememiþki gereksiz yazý yazdýðýný söylemiþ.
20 dev
20 büyücü
10 kýrýcý
4 büyü ( 2 öfke + 2 þifa)
20 dev=60 000
20 büyücü = 70 000
10 kýrýcý=30 000
2 öfke 66 000
2 þifa= 48 000
toplam= 274 000 kapalý savunmalý bir köyden hem bina hem ganimeti ii almak için yeterli bir basit ordu. Alacaðýmýz ganimet max 350 000 + 110 000 =460 000 -270 000
kalan 190 000*2 savas anca yapýyoruz kalkan varken 380 000 -350 000 bize daldýklarýnda alýyorlar 30 000 . Bu mevcut ile iksir ile yapýlan yapý ve iþlemlere yetimek mümkün deðil . Ayný durumda kara ilede sýkýntý var fakat onu orduyu sadece iksir ile hazýrlayýp kurtara biliyoruz. 1 saldýrýda 3 saat kalkan maliyeti varken 2 saldýrýda 5 saat olur 3 saldýrýya ordu hazýrlayacak zaman kalmadýðý gibi kalkanda kalmýyor . Yani mevcut güncellemede sadece ben sýkýntý çekiyorsam sorun bendedir dicem fakat sanýyorum ki herkes sýkýntý çekiyor.
Usta ikide nasýl bir ordu ile ganimet almayý planlýyor arkadaþ yazmasý gibi deðil her þey . Bende yazýyorum o zaman faydalý bir bilgi . Usta 2 yede çýkmayýn Titan hatta efsaneye çýkýn nede olsa ganimet bonusu iyi Resimlerin Görüntülenmesine Ýzin Verilmiyor.
Üye Ol ya da
Giriþ Yap. Saçmalamak bu malesef. Yapýlan savaþ sonunda gelen bonus yetersiz ordu maliyetleri haddinden fazla ve aldýðýmýz saldýrýda yaptýðýmýz savaþlardaki ganimetlerin hepsini kaybediyoruz. Oyun sürekli atmaya yönelik seri sekilde ganimet kasmak sýkýntý güya hýzlandýrmalar 1 saat ve 5 er elmas fakat hýzlandýrmada 2 ordu hazýrlayýp dalmak neredeyse imkansýz dalsanda kalkan yok oluyor . Çalýþan insanlarýn bu pyunu oynadýðýný unutmayalým . Ne kadar ergen kesim küreselde boy gösteriyorsada bir o kadarda olgun ve iþi gücü olan tek amacý geliþip klan savaþý yapmak olan insanlar var.
Bazý insanlar kupa kasamýyor diye yapýlan bu düzenleme yakýnda batar sabah uyandýðýmda 120 kupa 4-5 defans almýþ oluyor %0 saldýrý ile . Süpercel yanlýþýndan dönmez ise o efsanedeki arkadaþlar yakýnda ya birbirlerine saldýrýp duracaklar yada onlarda oyunu býrakacaklar baþka yöne gitmez bu iþ. Resmi face sayfalarýndaki tepkileri burda yazsak sayfalar almaz . Twiterdan takipe edenleri de duymak güzel olur.
Eski sitem iyi bence kupa kasmak isteyenlere uygulasýnlar titan 3 ve üstüne bence þampiyon ve altýneskisitemde kendince oynasýn yoksa oyunun tadý kaçýyor.
Günde ortalama 8-10 saldýrý yapardým artýk 4-5 lere düþüyorum. Hele 11 saat kalkan gelirse hiç bakmýyorum oyuna. akþam evde bir iki saldýrý yatýþ yine . Bu sabaha kadar dalan bile olmamýþ köye düþünün durumu . millet kopuyor bence.