Gönderen Konu: Ar-Ge Team - Klan Tanýtýmý  (Okunma sayýsý 1104 defa)

Çevrimdýþý Reddos

• 1.Seviye Üye
  • *
  • Ýleti: 1
  • Rep Puaný : 0
  • Clash of Clans
  • 1 Mesajý Toplam
    1 Kere Beðenildi
  • COC Nick : Ausgleicher
  • Klaným : Ar-Ge Team
Ar-Ge Team - Klan Tanýtýmý
« : 20 Aralýk 2015, Pazar - 14:51 »
Resimlerin Görüntülenmesine Ýzin Verilmiyor. Üye Ol ya da Giriþ Yap

Oyuna yaz tatili nedeni ile bir süre ara vermiþtim. Þuan oyuna geri döndüm ve de klan aradým, aradým bulamadým. Baðýþlarýn hepsine cevap veren, sohbet, arkadaþlýk ortamýnýn bulunduðu bir klan bulamadým o nedenle kendi klanýmý açmaya karar verdim.

Klanýmýz da +50 baðýþ yapmýþ ve de 2 gün boyunca klandan çýkmamýþ her üyemize Büyük, uzun süredir klanda olan her isteðe yetiþen üyelerimiz de Yardýmcý Lider olacaktýr. Büyüdükçe kurallarýmýzda þekillenecektir.

(Öncelikle oyunu yaklaþýk bir 3 ay býrakmýþtým býrakmadan önce bir klana sahiptim. Klan da cevaplanmamýþ baðýþ yoktu. 5 savaþýn ya hepsini kazanýyorduk ya da 1,2 kaybettiðimiz savaþ oluyordu. Klaný arkadaþýma devrettim fakat geldiðimde klanýn k'si yoktu ortada. O yüzden ben de yeni klan kurmaya karar verdim. Strateji oyunlarýnda saldýrdýðýn yerin zayýf yönlerini ararsýn yani araþtýrma da denilebilir o yüzden bende fazla özgün olmayan Ar- Ge Team adýný koymaya karar verdim garip oldu biraz  ha þunu da belirteyim oyunda iddalý deðilim 69 level bir köye sahibim)
- 30 level ve üstü olmak.
- 14 yaþýndan büyük olmak.
- Aþýrýya kaçacak þekilde küfür kullanmamak.
- Hergün düzenli olarak oyuna girmek.
- Yapýlan savaþlara katýlmak.
Bizim büyüklüðümüzde olan klanlardan bir adým önde olmak. Arkadaþ ortamý oluþturmaktýr. Hem sohbet edelim hem oynayalým hesabý. O yüzden klana hepinizi bekleriz.

Klan Adý : Ar-Ge Team
Tür : Yalnýzca Davetle

Savaþ Sýklýðý : Haftada 2 Defa (Kimseyi sýkmayacak þekilde isteðe baðlý deðiþebilir)
Klan Konumu : Global
Klan Etiketi : #LUC2QQOL (Arama yerine bunu yazarak klaný bulabilirsiniz.)

Klan Üyeleri (Her zaman güncellenecek)
Ausgleicher - 69 LV

Reddos 'nin Mesajlarýný Beðenen Kullanýcýlar: Obur Oyuncu (19 Mart 2016, Cumartesi - 16:02)

Çevrimdýþý coctürkiye123

• 5.Seviye Üye
  • *
  • Ýleti: 13
  • Rep Puaný : 0
  • Durumum:
  • Clash of Clans
  • COC Nick : TecnoNeo
  • Klaným : Fi`eSports
Ynt: Ar-Ge Team - Klan Tanýtýmý
« Yanýtla #1 : 31 Aðustos 2018, Cuma - 16:15 »
KARDEÞÝM BUGÜN klanýna geliceðim level 104 AD TecnoNeo...

Fi`eSports a takarým Kirke hayranýyým ben Ölümüne denince akla hemen onun adý gelir : Kirke Kirke Kirke