Gönderen Konu: Yeni Güncellemeye Göre Ganimet Kasma  (Okunma sayýsý 2486 defa)

Çevrimdýþý каяавега

• 2.Seviye Üye
  • *
  • Ýleti: 3
  • Rep Puaný : 0
  • Clash of Clans
  • COC Nick : каяавега
  • Klaným : Turkish Alem
Yeni Güncellemeye Göre Ganimet Kasma
« : 20 Aralýk 2015, Pazar - 22:14 »
Abilerim ablalarim kardeslerim bana bi yardimci olun.Eskiden kupayi 600-700 e dusurup ganimet kasiyoduk.Simdi yeni guncelleme ile ganimet kasamiyorum.1 saat aramama ragmen yine koy cikmiyor eskiden en az 250 k aliyoduk simdi 60k 70k napicam 1dk yardimci olun.

Çevrimdýþý Anýl

• 98.Seviye Üye
  • *
  • Ýleti: 1740
  • Rep Puaný : 58
  • Durumum:
  • "so long and thanks for all the fish"
  • 529 Mesajý Toplam
    757 Kere Beðenildi
  • COC Nick : Anýl
Ynt: Yeni Güncellemeye Göre Ganimet Kasma
« Yanýtla #1 : 20 Aralýk 2015, Pazar - 23:29 »
Bizde bulamýyoruz yapacak bir þey yok , oyunda herkes bu sorunu yaþýyor

Ey Türk Gençliði!

Birinci vazifen, Türk istiklâlini, Türk Cumhuriyetini, ilelebet, muhafaza ve müdafaa etmektir.

Çevrimdýþý KralusKerem

• 1.Seviye Üye
  • *
  • Ýleti: 2
  • Clash of Clans
  • COC Nick : ✰✰✰→→kerem←←✩✩✩
  • Klaným : Asil IYI
« Yanýtla #2 : 22 Aralýk 2015, Salý - 20:37 »
Bence güncelleme köy binasýný erken basanlar için gelmiþ.
66 levelde Köy binasýný 9 a basdým.(þimdi 77 levelim)
baya uraþmama raðmen en fazla 50-40 k ganýmet buluyordum.Ve olan ganimetide koruyamýyordum.Simdi guncellemeden sonra 100-200 k ganimet buluyorum.Kardeþ dediðin gibi benim yan çarým var onda zor bulunuyor.

Çevrimdýþý Nirvana0110

• 3.Seviye Üye
  • *
  • Ýleti: 7
  • Clash of Clans
  • 1 Mesajý Toplam
    1 Kere Beðenildi
  • COC Nick : Nirvana
  • Klaným : YENÝLMEZLER
« Yanýtla #3 : 03 Ocak 2016, Pazar - 05:40 »
Linklerin Görülmesine Ýzin Verilmiyor. Üye Ol ya da Giriþ Yap
baya uraþmama raðmen en fazla 50-40 k ganýmet buluyordum.Ve olan ganimetide koruyamýyordum.Simdi guncellemeden sonra 100-200 k ganimet buluyorum.Kardeþ dediðin gibi benim yan çarým var onda zor bulunuyor.
Bence supercell öyle bisey yapicak kadar sacmalamaz çünkü oyunda her þeyi fulleyip belediye basmanin baya bir önemi var supercell 100.000-300.000 kiþi belediyeyi erken bastý diye 100m lýk bir oyunu mahvetmez biraz iyi düþün derim bence genel olarak bu güncelleme de ölü köyleri geriye çekerek bot olayýný sonlandýrmak istenmiþ fakat yine her þeyi ellerine yüzleri bulaþtýrdýklarýndan yine bir kaç kiþi hile kullanmasýna derken oyunun kaderini etkileyen bir güncelleme yaptýlar bakalým sonucu beraber gorucez ama tahminimce her geçen ay git gide oyuncu kaybedeceklerdir...

Çevrimdýþý uchihali

• 61.Seviye Üye
  • *
  • Ýleti: 322
  • Rep Puaný : 2
  • Clash of Clans
  • 75 Mesajý Toplam
    93 Kere Beðenildi
  • COC Nick : uchihali
« Yanýtla #4 : 04 Ocak 2016, Pazartesi - 23:30 »
Bence supercell öyle bisey yapicak kadar sacmalamaz çünkü oyunda her þeyi fulleyip belediye basmanin baya bir önemi var supercell 100.000-300.000 kiþi belediyeyi erken bastý diye 100m lýk bir oyunu mahvetmez biraz iyi düþün derim bence genel olarak bu güncelleme de ölü köyleri geriye çekerek bot olayýný sonlandýrmak istenmiþ fakat yine her þeyi ellerine yüzleri bulaþtýrdýklarýndan yine bir kaç kiþi hile kullanmasýna derken oyunun kaderini etkileyen bir güncelleme yaptýlar bakalým sonucu beraber gorucez ama tahminimce her geçen ay git gide oyuncu kaybedeceklerdir...
Oyunlarda tatlý bir zorluk olmazsa oyun çabuk biter ve oyuncu kaybeder.Bu zorluk ne kadar artarsa yine oyuncu kaybeder.Sonuçta insanlar eðlenmek için oynuyor.Size katýlýyorum.

Çevrimdýþý LORDOFPEKKAS

• 4.Seviye Üye
  • *
  • Ýleti: 10
  • Durumum:
  • Clash of Clans
  • 1 Mesajý Toplam
    1 Kere Beðenildi
  • COC Nick : Lord of Pekkas
  • Klaným : KANKÝLERS
« Yanýtla #5 : 08 Ocak 2016, Cuma - 14:32 »
Kupaya göre rakip vermiyor artýk sistem. Seviyene uygun (en fazla 1 alt yada 1 üst) rakiple eþleþtiriyor seni. Ayrýca ölü köyleride devre dýþý býrakýyorlar artýk. Yani bedavaya ganimet yok, taþ harcayýp madenleri hýzlandýracaksýn. Okçu barbarla ganimet toplama iþi bitti artýk, klan savaþý gibi normal savaþ yapacaksýn ki ganimet alasýn. Buna da iksir yetmiyor.

“halk içinde muteber bir nesne yok devlet gibi olmaya devlet cihanda bir nefes sýhhat gibi”

Çevrimdýþý Kayacanmete

• 2.Seviye Üye
  • *
  • Ýleti: 4
  • Clash of Clans
  • 1 Mesajý Toplam
    1 Kere Beðenildi
  • COC Nick : -]A[rmyTc.?
  • Klaným : VORAFON
« Yanýtla #6 : 08 Ocak 2016, Cuma - 16:08 »
Bende þuan 85 im 350k rahat buluyorum az da geliyo 60 70k ama onlar çok nadir ya ben çok þanslýyým yada cidden herkese böyle geliyo yan çarým var 56 level ondada seviyesine göre iyi geliyor 150 200k civarý geliyor bence sen biraz þanssýzsýn bu konuda  Resimlerin Görüntülenmesine Ýzin Verilmiyor. Üye Ol ya da Giriþ Yap Resimlerin Görüntülenmesine Ýzin Verilmiyor. Üye Ol ya da Giriþ Yap

Çevrimdýþý corriba

• 22.Seviye Üye
  • *
  • Ýleti: 67
  • Clash of Clans
  • 23 Mesajý Toplam
    33 Kere Beðenildi
  • COC Nick : Corriba
  • Klaným : Mendoze
« Yanýtla #7 : 08 Ocak 2016, Cuma - 18:29 »
eslesme kupaya gore ama senin koy banana yakin rakip cikartiyor system th9 ve th10lar sanssiz bu konuda TH8 arkadaslara agirlik th8 rakip geliyor ama bizim icin zor th10larda cehennem var depoya girmek icin golem vs basmak lazim buda zaman olarak uzun suruyor yani th8 gibi dev okcu buyucu yap saldir olmuyor  zaten olu koyleri getirmiyorlar dolayisi ile h9 ozellikle th10 cok zorlaniyor gani bulmada th7 ve th8 arkadaslara tavsiyem koy binanizi basmayain hersey fullemeden (hero duvar hersey)