Gönderen Konu: SON GÜNCELLEMEDEN SONRA GANÝMET KITLIÐI  (Okunma sayýsý 5659 defa)

Çevrimdýþý Mehtapkurt

• 1.Seviye Üye
  • *
  • Ýleti: 1
  • Rep Puaný : 0
  • Clash of Clans
  • 1 Mesajý Toplam
    4 Kere Beðenildi
  • COC Nick : •●MEHTAP●•
  • Klaným : acemiler
SON GÜNCELLEMEDEN SONRA GANÝMET KITLIÐI
« : 22 Aralýk 2015, Salý - 14:51 »
son güncellemeden sonra oyuna kýtlýk geldi kaç bin altýn gitmesine raðmen ganimeti olan köyler gelmiyor gelenlerde çok yüksek seviye olduðu için saldýrýlmýyor. eskiden günde 5 milyon iksir/altýn kasabiliyorken þuanda bu imkansýz. kaç gündür inþaatçýlar boþta biþeyi yükseltirken 7 milyon ilsir/altýn isteyebiliyorsunuz ama ganimet kastýrmýyorsunuz bu sorun düzeltilmeli

Mehtapkurt 'nin Mesajlarýný Beðenen 4 Kullanýcý: eminkyr (02 Ocak 2016, Cumartesi - 12:30), Hakan1907 (28 Aralýk 2015, Pazartesi - 21:04), kadoku (23 Aralýk 2015, Çarþamba - 13:17), wonkag (22 Aralýk 2015, Salý - 17:21)

Çevrimdýþý Ahmett80

• 3.Seviye Üye
  • *
  • Ýleti: 6
  • Clash of Clans
  • 2 Mesajý Toplam
    7 Kere Beðenildi
  • COC Nick : Loading...%99
  • Klaným : YUNUSLAR ♡
Ynt: SON GÜNCELLEMEDEN SONRA GANÝMET KITLIÐI
« Yanýtla #1 : 26 Aralýk 2015, Cumartesi - 03:56 »
Suan herkeste ayni sorun var. Nedenine gelirsek bu guncellemede yeni bir koy binasi geldi. Yapimcilar tas satmak icin ganimeti kesti ve bi sure daha ganimet vermezler suan bile hala tas alip bina yukselten ve yeni gelen defanslari tasla alan oyuncular var onun icin ne zaman tas alimi dibe vurursa o zaman ganimet olur oyunda benim dusuncem boyle arkadaslar. Site yetkililerine sesleniyorum lutfen supercelle iletisime gecin eski kalkan sistemini geri getirsinler oyunu alt ust etti sistem gelismekte olan oyuncular eziliyo suan oyunda.

Ahmett80 'nin Mesajlarýný Beðenen 5 Kullanýcý: yesim (02 Ocak 2016, Cumartesi - 12:33), eminkyr (02 Ocak 2016, Cumartesi - 12:30), Hakan1907 (28 Aralýk 2015, Pazartesi - 21:03), Hurþit Ardýç (27 Aralýk 2015, Pazar - 03:13), xexece (26 Aralýk 2015, Cumartesi - 21:56)

Çevrimdýþý corriba

• 22.Seviye Üye
  • *
  • Ýleti: 67
  • Clash of Clans
  • 23 Mesajý Toplam
    33 Kere Beðenildi
  • COC Nick : Corriba
  • Klaným : Mendoze
« Yanýtla #2 : 26 Aralýk 2015, Cumartesi - 07:49 »
maalesef tas alimi ile ilgisi yok tam olarak . amac tas aldirmak ama yeni guncelleme ile olu koyleri sakliyorlar boylede devam edecek herseyi ile cok kotu bir guncelleme oldu sabirla bekliyorum bir seyler degissin diye ama umudum yok pbt ise tam bir hayal kirikligi

corriba 'nin Mesajlarýný Beðenen 3 Kullanýcý: eminkyr (02 Ocak 2016, Cumartesi - 12:30), Hakan1907 (28 Aralýk 2015, Pazartesi - 21:03), xexece (26 Aralýk 2015, Cumartesi - 21:56)

Çevrimdýþý sergenonur

• 1.Seviye Üye
  • *
  • Ýleti: 1
  • Clash of Clans
  • 1 Mesajý Toplam
    2 Kere Beðenildi
  • COC Nick : Faruk Eczanesi
  • Klaným : Family
« Yanýtla #3 : 28 Aralýk 2015, Pazartesi - 01:17 »
Ya kardeþ aynen öyle oyunu sildim yemin ediyorum sinirlerim bozuldu savaþlarda zor bela 3 yýldýz aliyorum gowipe kullanýyorum ganiyi a liyorum savas sonunda hooppp bi bakýyorum koye gelen saldirilarda butun ganimet gitmis acil bir cozum gelmeli !!!!! Resimlerin Görüntülenmesine Ýzin Verilmiyor. Üye Ol ya da Giriþ Yap

sergenonur 'nin Mesajlarýný Beðenen 2 Kullanýcý: eminkyr (02 Ocak 2016, Cumartesi - 12:30), Hakan1907 (28 Aralýk 2015, Pazartesi - 21:02)

Çevrimdýþý Hakan1907

• 2.Seviye Üye
  • *
  • Ýleti: 3
  • Clash of Clans
  • 1 Mesajý Toplam
    1 Kere Beðenildi
  • COC Nick : Hakan 1453
  • Klaným : Osmanlý Kalesi
« Yanýtla #4 : 28 Aralýk 2015, Pazartesi - 20:54 »
Evet ganimet yok hiç
Bende buraya yeni üye oldum düzenleme olacakmi bilgi almak istedim
Duzeltmezlerse oyunu birakicam
Hiç gelemem böyle þeylere

Hakan1907 'nin Mesajlarýný Beðenen Kullanýcýlar: eminkyr (02 Ocak 2016, Cumartesi - 12:30)

Çevrimdýþý Ahmett80

• 3.Seviye Üye
  • *
  • Clash of Clans
  • 2 Mesajý Toplam
    7 Kere Beðenildi
« Yanýtla #5 : 30 Aralýk 2015, Çarþamba - 19:32 »
Arkadaslar ganimet kasmak isteyen 700-1000 arasi kupaya gelsin akiyo 2 gundur ganimet Resimlerin Görüntülenmesine Ýzin Verilmiyor. Üye Ol ya da Giriþ Yap koy binasi farketmez bi deneyin bana akiyo suan ganimet.

Ahmett80 'nin Mesajlarýný Beðenen 2 Kullanýcý: Küheylan 🤓 (24 Ocak 2016, Pazar - 21:12), eminkyr (02 Ocak 2016, Cumartesi - 12:30)

Çevrimdýþý T-Rex!

• 8.Seviye Üye
  • *
  • Ýleti: 23
  • Clash of Clans
  • 3 Mesajý Toplam
    3 Kere Beðenildi
  • COC Nick : T-Rex
  • Klaným : T-test area
« Yanýtla #6 : 30 Aralýk 2015, Çarþamba - 19:46 »
Linklerin Görülmesine Ýzin Verilmiyor. Üye Ol ya da Giriþ Yap
Arkadaslar ganimet kasmak isteyen 700-1000 arasi kupaya gelsin akiyo 2 gundur ganimet Resimlerin Görüntülenmesine Ýzin Verilmiyor. Üye Ol ya da Giriþ Yap koy binasi farketmez bi deneyin bana akiyo suan ganimet.

sc'nin "intended game play"ine aykýrý  Resimlerin Görüntülenmesine Ýzin Verilmiyor. Üye Ol ya da Giriþ Yap

yüksek liglerdeyseniz, bu ara düþmemeniz tavsiye.. Resimlerin Görüntülenmesine Ýzin Verilmiyor. Üye Ol ya da Giriþ Yap

T-Rex! 'nin Mesajlarýný Beðenen Kullanýcýlar: eminkyr (02 Ocak 2016, Cumartesi - 12:31)

Çevrimdýþý corriba

• 22.Seviye Üye
  • *
  • Clash of Clans
  • 23 Mesajý Toplam
    33 Kere Beðenildi
« Yanýtla #7 : 30 Aralýk 2015, Çarþamba - 20:25 »
870 kupadayiim 400 bin gitti aramada yok bisi fake alarm Resimlerin Görüntülenmesine Ýzin Verilmiyor. Üye Ol ya da Giriþ Yap (yanlis alarm)

corriba 'nin Mesajlarýný Beðenen Kullanýcýlar: eminkyr (02 Ocak 2016, Cumartesi - 12:31)

Çevrimdýþý uchihali

• 61.Seviye Üye
  • *
  • Ýleti: 322
  • Rep Puaný : 2
  • Clash of Clans
  • 75 Mesajý Toplam
    93 Kere Beðenildi
  • COC Nick : uchihali
« Yanýtla #8 : 03 Ocak 2016, Pazar - 23:03 »
Alt kupalara inmekte fayda var.En azýndan savunmada iþe yarýyor.

Çevrimdýþý Ahmett80

• 3.Seviye Üye
  • *
  • Clash of Clans
  • 2 Mesajý Toplam
    7 Kere Beðenildi
« Yanýtla #9 : 05 Ocak 2016, Salý - 22:18 »
Linklerin Görülmesine Ýzin Verilmiyor. Üye Ol ya da Giriþ Yap bugun daha baslamadim gani vurmaya gece ss atarim corriba kardesim fake falan olmaz bizde Resimlerin Görüntülenmesine Ýzin Verilmiyor. Üye Ol ya da Giriþ Yap

Çevrimdýþý corriba

• 22.Seviye Üye
  • *
  • Clash of Clans
  • 23 Mesajý Toplam
    33 Kere Beðenildi
« Yanýtla #10 : 06 Ocak 2016, Çarþamba - 16:43 »
Bana gelmedi babýnda attým Resimlerin Görüntülenmesine Ýzin Verilmiyor. Üye Ol ya da Giriþ Yap Dun gecede güzel gani vardý mesela þans iþi Resimlerin Görüntülenmesine Ýzin Verilmiyor. Üye Ol ya da Giriþ Yap
Dediðim gibi ayný kupa aralýðýnda takýlýyoz
Þu saldýrý þeklini þiddetle tavsiye ederim 4 deprem 2 ofke 1 þifa (yada 2 þifa 1 ofke) 6 duvar kýrýcý 12 dev kalan okçu barbar bu sekilde çok ama çok güzel gani kasýyorum Ayrýca 2 buyu fab (hem kara iksirle hemde normal buyu) büyülerde hýzlý oluyor her seferinde en az 300-500 arasý ganýmeti her turlu köyden alýyorum Resimlerin Görüntülenmesine Ýzin Verilmiyor. Üye Ol ya da Giriþ Yap
Gunde en az 4-5 milyon biriktiriyorum fazla maliyetlide deðil (vakit bulursam tabi hergun saldýrý yapamýyorum bugun daha hiç köylerime bile giremedim) ama günde 3-4 saat ayýrarak bu ganimetleri toplayabilirsiniz

corriba 'nin Mesajlarýný Beðenen Kullanýcýlar: Ahmett80 (07 Ocak 2016, Perþembe - 01:07)

Çevrimdýþý Ahmett80

• 3.Seviye Üye
  • *
  • Clash of Clans
  • 2 Mesajý Toplam
    7 Kere Beðenildi
« Yanýtla #11 : 07 Ocak 2016, Perþembe - 01:14 »
Aynen kardesim devle daliyorum bnde 24 dev 8 kirici 50 barbar 50 okcu 3 sifa 2 hiz kaleyede 2 sifaci aliyorum. Hiz yerine deprem denim bide onerilerin icin tesekkurler Linklerin Görülmesine Ýzin Verilmiyor. Üye Ol ya da Giriþ Yap bunuda 900 kupada az once vurdum Resimlerin Görüntülenmesine Ýzin Verilmiyor. Üye Ol ya da Giriþ Yap