Toplanýn beyler çok asabým bozuk. Yahu kardesým beným gibi sakin bir insan nasýl sinirlenir þimdi zaten þuandada Koray avcý dýnlýyorum iyice damara geldim Resimlerin Görüntülenmesine Ýzin Verilmiyor.
Üye Ol ya da
Giriþ YapGelelim asýl bený boyle yapan duruma. Ey viccdansýz Supercell ! Gül gibi geçinip gidiyorduk ben köyümde. Köyümün aðasýda bendim, marabasýda. Bir güncelleme getirdi saðolsun önce dedim yav iyidir 11 th oyuna biraz daha ekþýn gelir daha iyi kapaþýrýz, sonuçta savunma ve saldýrý bakýmýndan güzel þeyler geldi ama gelelim sonuca.
Bree densiz. Madem güncelleme yaparsýn, ne diye bizim ganimet bulmamýzý engellersin !!
Ne diye bizi maðdur adersin!!! Yahu kardeþim ben günde 4 5 saat oyun oynayan adamým köyüm 126 Seviye th 10. Ben eskiden gunde 5 milyon gani( arada varya bi kasýyordum uf uf ufff gunde 7 8 i buluyordum Resimlerin Görüntülenmesine Ýzin Verilmiyor.
Üye Ol ya da
Giriþ Yap ) kasarken þimdi abartýsýz söylüyorum 2 3 gunde 7 milyon mor iksir 2 milyonda para. Bu ne demek biliyormusun Supercell bu senýn saçmalýðýn ! Köy aramaktan para kasamaz hale geldik bee !!!!!
Hangimiz eskisi gibi doðru düzgün gani kasýyor beyler.
Ama þurayý iyi dinleyin Supercell'in parasý bitti galiba. Bu guncellemeyle biz ganiyi bulamayýz sonrada bunlara para yatýrýp mecbur elmas alýrýzý diye yaptýlar bence. Ama ben zengin biri deðilim oyuna 1 lira harcamadým bugune kadar. Beným suçum ne þimdi ? Bot kullanmayýp emeðimle köyümdeki agaçlarý keserek elmas yapýp hýzlandýrma yapýp gani kasmam mý ? Yoksa oyuna para yatýramýyorum diye elmas alamayýp koyumu geliþtirirememem mi ? Beyler oyunu inanýn ki býrakasým geliyor. Ne yapip ne edip bu kalkan guncellemesýný geri aldýrmamýz lazým bu süpercell efendiye !!!!