Gönderen Konu: Ganimetim nerde ?! ( Sinir, öfke, nefret içerir) Diss To Supercell  (Okunma sayýsý 2586 defa)

Çevrimdýþý Furkanx

• 13.Seviye Üye
  • *
  • Ýleti: 37
  • Rep Puaný : 0
  • Clash of Clans
  • 4 Mesajý Toplam
    6 Kere Beðenildi
  • COC Nick : Furkan#
  • Klaným : Klanyok
Ganimetim nerde ?! ( Sinir, öfke, nefret içerir) Diss To Supercell
« : 23 Aralýk 2015, Çarþamba - 11:21 »
Toplanýn beyler çok asabým bozuk. Yahu kardesým beným gibi sakin bir insan nasýl sinirlenir þimdi zaten þuandada Koray avcý dýnlýyorum iyice damara geldim  Resimlerin Görüntülenmesine Ýzin Verilmiyor. Üye Ol ya da Giriþ Yap
Gelelim asýl bený boyle yapan duruma. Ey viccdansýz Supercell ! Gül gibi geçinip gidiyorduk ben köyümde. Köyümün aðasýda bendim, marabasýda. Bir güncelleme getirdi saðolsun önce dedim yav iyidir 11 th oyuna biraz daha ekþýn gelir daha iyi kapaþýrýz, sonuçta savunma ve saldýrý bakýmýndan güzel þeyler geldi ama gelelim sonuca.
Bree densiz. Madem güncelleme yaparsýn, ne diye bizim ganimet bulmamýzý engellersin !!
Ne diye bizi maðdur adersin!!! Yahu kardeþim ben günde 4 5 saat oyun oynayan adamým köyüm 126 Seviye th 10. Ben eskiden gunde 5 milyon gani( arada varya bi kasýyordum uf uf ufff gunde 7 8 i buluyordum Resimlerin Görüntülenmesine Ýzin Verilmiyor. Üye Ol ya da Giriþ Yap ) kasarken þimdi abartýsýz söylüyorum 2 3 gunde 7 milyon mor iksir 2 milyonda para. Bu ne demek biliyormusun Supercell bu senýn saçmalýðýn ! Köy aramaktan para kasamaz hale geldik bee !!!!!
Hangimiz eskisi gibi doðru düzgün gani kasýyor beyler.
Ama þurayý iyi dinleyin Supercell'in parasý bitti galiba. Bu guncellemeyle biz ganiyi bulamayýz sonrada bunlara para yatýrýp mecbur elmas alýrýzý diye yaptýlar bence. Ama ben zengin biri deðilim oyuna 1 lira harcamadým bugune kadar. Beným suçum ne þimdi ? Bot kullanmayýp emeðimle köyümdeki agaçlarý keserek elmas yapýp hýzlandýrma yapýp gani kasmam mý ? Yoksa oyuna para yatýramýyorum diye elmas alamayýp koyumu geliþtirirememem mi ? Beyler oyunu inanýn ki býrakasým geliyor. Ne yapip ne edip bu kalkan guncellemesýný geri aldýrmamýz lazým bu süpercell efendiye !!!!

« Son Düzenleme: 23 Aralýk 2015, Çarþamba - 11:24 Gönderen: Furkanx »

Çevrimdýþý corriba

• 22.Seviye Üye
  • *
  • Ýleti: 67
  • Clash of Clans
  • 23 Mesajý Toplam
    33 Kere Beðenildi
  • COC Nick : Corriba
  • Klaným : Mendoze
Ynt: Ganimetim nerde ?! ( Sinir, öfke, nefret içerir) Diss To Supercell
« Yanýtla #1 : 23 Aralýk 2015, Çarþamba - 11:42 »
Seninle tamamen ayni fikirdeyim dün akþam oturdum 2.300.000 altinim vardi
birkac köy geldi saldýrýdým ama o bile kurtarmadi kalktigimda 1.200.000 e düþmüþüm  Hepsi aramada gitti
Oyle barbar okcu falanda dalmiyom normal dev duvar yikici 22 lvl kralice 21 lvl barbar 3 þifa 2 öfke.Ama köy yok
Dun bir paylasim yaptim supercell e atilan bir mail ve gelen cevap diye bakabilirsin ona göre  pek niyetleri yok ben artik karar aldim saldiri yapmicam bosa zaman kaybi
Insaatcilarim bos kalsin gunde bir kere oyuna girer maden toplarim ne gelirse o kadar yukseltirim
Bu arada 2 arkadasim uzun sureden beri oyuna girmiyordu Oyuna girdiklerinde madenleri fulldu ve biri 3 digeride 5 gundur saldiri almamis yani Supercell ölü koyleri bizden sakliyor bu kosullarda bende saldiri yapmamaya karar verdim mantiksiz cunku

Çevrimdýþý Furkanx

• 13.Seviye Üye
  • *
  • Clash of Clans
  • 4 Mesajý Toplam
    6 Kere Beðenildi
« Yanýtla #2 : 23 Aralýk 2015, Çarþamba - 12:08 »
Kardesim az önce dediðin þey çok iddalý bir þey. Supercell gerçekten bizden ölü köyleri saklýyor mu  Resimlerin Görüntülenmesine Ýzin Verilmiyor. Üye Ol ya da Giriþ Yap
Öyle biþeyse tamamiyle artýk biz oyundan elmas alalým diye yapýyorlar  Resimlerin Görüntülenmesine Ýzin Verilmiyor. Üye Ol ya da Giriþ Yap

Çevrimdýþý corriba

• 22.Seviye Üye
  • *
  • Ýleti: 67
  • Clash of Clans
  • 23 Mesajý Toplam
    33 Kere Beðenildi
  • COC Nick : Corriba
  • Klaným : Mendoze
« Yanýtla #3 : 23 Aralýk 2015, Çarþamba - 13:54 »
Bu 2 arkadaþ býrý telefonu bozuldu girmiyordu oyuna uzun süredir  isterseniz ekran goruntusu bile paylaþýrým yanýmda girdi oyuna (iphone taþýdý oyunu) açtýðýnda tüm madenleri dolu idi ve saldýrý tarihçesi 3 gün önceyi gösteriyordu
Diðer arkadaþ TH10 olan köyü ile ilgileniyor aðýrlýklý onada 5 gündür saldýrý gelmemiþ ve yine madenleri full du Bu 2 köy de th9 köyler Baþka bir açýklama gelmiyor aklýma Bizden köyleri saklýyorlar (giriþ çýkýþ ve maden doluluðu gibi kriterlere göre arama getiriyorlar bu yüzden ne kadar next lesekte bu köylere denk gelmiyoruz Valla þahsen ayný klanda bile olsak bu ortamda (ganimet kýtlýðýnda) bu köylere gözüm kapalý girerim arkadaþ dinlemem Resimlerin Görüntülenmesine Ýzin Verilmiyor. Üye Ol ya da Giriþ Yap
Sizin aklýnýza baþka bir þey geliyormu bilmiyorum Bunlarý gördükten sonra bir daha nexte basmam ben 
Taþda almam bundan sonra zaten kendi yaðýyla kavrulsun köylerim zaten 2 köyümde cehennem ve xyaylarýný havan ve buyucu kulesini th10un son lvlýna basmýþtým diðerlerini tek tek yükseltirim Bana dalan düþünsün
« Son Düzenleme: 23 Aralýk 2015, Çarþamba - 15:23 Gönderen: corriba »

Çevrimdýþý ss.ramo

• 6.Seviye Üye
  • *
  • Ýleti: 15
  • Clash of Clans
  • 1 Mesajý Toplam
    1 Kere Beðenildi
  • COC Nick : ramazan
« Yanýtla #4 : 23 Aralýk 2015, Çarþamba - 18:08 »
Linklerin Görülmesine Ýzin Verilmiyor. Üye Ol ya da Giriþ Yap
Kardesim az önce dediðin þey çok iddalý bir þey. Supercell gerçekten bizden ölü köyleri saklýyor mu  Resimlerin Görüntülenmesine Ýzin Verilmiyor. Üye Ol ya da Giriþ Yap
Öyle biþeyse tamamiyle artýk biz oyundan elmas alalým diye yapýyorlar  Resimlerin Görüntülenmesine Ýzin Verilmiyor. Üye Ol ya da Giriþ Yap
evet bende þahitim benim iki köyüm var birine 15 gündür girmiyorum arkadaþlar bölümünden bakýyorum toplayýcýlar full 200 býn altýn ýksýr kýmse yýkmamýþ köyü ölü köyleri arkaya atýyor süpercell dolayýsýyla bizde ölü köyleri bulamýyoruz..

Çevrimdýþý Furkanx

• 13.Seviye Üye
  • *
  • Clash of Clans
  • 4 Mesajý Toplam
    6 Kere Beðenildi
« Yanýtla #5 : 24 Aralýk 2015, Perþembe - 14:57 »
Yahu beyler. O zaman bu adamlar kasýtlý yapýyor bunlarý. Bir þeyler yapýp sesimizi duyurmamýz lazým deðil mi ?

Çevrimdýþý DenizGozLum

• 22.Seviye Üye
  • *
  • Ýleti: 66
  • Rep Puaný : 4
  • Durumum:
  • Clash of Clans
  • 18 Mesajý Toplam
    36 Kere Beðenildi
« Yanýtla #6 : 24 Aralýk 2015, Perþembe - 16:00 »
Burda Bir Sikayet Eden Sen Degilsin Supercell Førumlarina Gir  805 Sayfa Sikayet  Postu  Var Adamlar Kesinlikle Geri Dønusu Yøk Diyør Guncellemenin Linklerin Görülmesine Ýzin Verilmiyor. Üye Ol ya da Giriþ Yap 

Çevrimdýþý Anýl

• 98.Seviye Üye
  • *
  • Ýleti: 1740
  • Rep Puaný : 58
  • Durumum:
  • "so long and thanks for all the fish"
  • 529 Mesajý Toplam
    757 Kere Beðenildi
  • COC Nick : Anýl
« Yanýtla #7 : 24 Aralýk 2015, Perþembe - 16:47 »
Linklerin Görülmesine Ýzin Verilmiyor. Üye Ol ya da Giriþ Yap
TH6 kullanmadýðým köyüm var 2 gün önce saldýrýlmýþ madenler ve depolar full , ölü köyler oyunculardan saklanýyor açýkcasý kendinizi zorlamayýn oyunu bitircem diye , þu yaptýðý güncelleme sonunda supercell kendi kaybetti  kendinizi heba etmeyin ganimet kasýcaz diye

Ey Türk Gençliði!

Birinci vazifen, Türk istiklâlini, Türk Cumhuriyetini, ilelebet, muhafaza ve müdafaa etmektir.