Gönderen Konu: Son güncellemeden sonra oyunu býrakan emektar arkadaslarýmýzý görelim...  (Okunma sayýsý 5018 defa)

Çevrimdýþý Furkanx

• 13.Seviye Üye
  • *
  • Ýleti: 37
  • Rep Puaný : 0
  • Clash of Clans
  • 4 Mesajý Toplam
    6 Kere Beðenildi
  • COC Nick : Furkan#
  • Klaným : Klanyok
Oyunun içine edince oyunu neden býrakan arkadaslarýmýz lütfen nedenlerýný bir yazsýn.
Yada býrakmak uzere olan arkadaslarýmýz...
Tesekkürler Coc yeni guncelleme için  Resimlerin Görüntülenmesine Ýzin Verilmiyor. Üye Ol ya da Giriþ Yap

Çevrimdýþý corriba

• 22.Seviye Üye
  • *
  • Ýleti: 67
  • Clash of Clans
  • 23 Mesajý Toplam
    33 Kere Beðenildi
  • COC Nick : Corriba
  • Klaným : Mendoze
Ynt: Son güncellemeden sonra oyunu býrakan emektar arkadaslarýmýzý görelim...
« Yanýtla #1 : 28 Aralýk 2015, Pazartesi - 07:55 »
Henüz býrakmadým ama her an býrakabilirim.Þu anda TH 10 a yeni cýkmýs olan 2 köye sahibim (ekim ayýnda gectým nerden bilebilirdim bu güncellemeyi yoksa th9da kalýrdým) Maliyetler malum 6.400 den baþlýyor .Seri Ganimet kasmak imkansýz depoda tutuncada saldýrý yiyorsunuz Seri saldýrý yapmak için ucuz ordu lazým ama ganimet depolarda (sagolsunlar olu koylerý saklýyorlar) bu seferde Pahalý ordu yapmak lazým  sanki klan savasýna gidiyoz  ee bir ordunun uretimi büyülerle beraber 2 saati buluyor en az 2 saldýrý yaptýn hemen ardýndan pbt geliyor oyundan atýlýyon bir saldýrý yiyon hali ile (adamlar yüzde otuzu geçmemiþse kalkanda yok 2. 3. artýk kac saldýrý alýrsan) hali ile o aldýðýn 2 saldýrý ganýmetide sana dalanlara veriyon elde kaldý 0 veya eksi Tam bir kýsýr dongu Bu güncellemenin hiçbirþeyini sevmedim bana hitap eden hiçbirþey yok.(yeni koy binasý dahil) 9 aralýk öncesini mumla arýyorum (her kupa aralýðýný denedim yok bir þey aramaya giden altýnýn haddi hesabi yok)
Býraktým saldýrý yapmýyom niye saldýrayýmki hiç bir kazancý yok zamanýmý harcýyom boþuna
bir þey deðiþmezsede silerim oyunu

Çevrimdýþý Anýl

• 98.Seviye Üye
  • *
  • Ýleti: 1740
  • Rep Puaný : 58
  • Durumum:
  • "so long and thanks for all the fish"
  • 529 Mesajý Toplam
    757 Kere Beðenildi
  • COC Nick : Anýl
« Yanýtla #2 : 28 Aralýk 2015, Pazartesi - 10:46 »
Býrakmak üzereyim , ortalama bir savaþ için 20-25 dk arýyorum , aldýðým max 150-200 , oyunlarýn amacý her zaman oyuncularýn paralarýný sömürmektir, ama bu sefer bunu fazla kaçýrmýþlar , býrakmak denmez ama artýk çok beklentim yok , günde 3-5 savaþ yapýyorum 150-200 alýyorum , oyundan çýkýyorum 1 gecede 400-500 veriyorum kalkan olmadýðý için , üzülmüyorum , üzülcek yer de yok  , kendinizi fazla vermeyin kýsaca , oyun bundan sonra nasý olur bilinmez .

Ey Türk Gençliði!

Birinci vazifen, Türk istiklâlini, Türk Cumhuriyetini, ilelebet, muhafaza ve müdafaa etmektir.

Çevrimdýþý Furkanx

• 13.Seviye Üye
  • *
  • Clash of Clans
  • 4 Mesajý Toplam
    6 Kere Beðenildi
« Yanýtla #3 : 28 Aralýk 2015, Pazartesi - 12:57 »
Piþmanlýðýn en büyüðü sanýrým bende köyü th 10 da fulledim sýkýldým th10 da gani yok diye kafam attý th 11 e bastým. Baktým ki süpercell bizim sabrýmýzý denýyor bende th 1 de kurdum coðu þeyi gani oldukça þimdide ganimet yerine globalde milleti trollüyorum... Ýþsizlik boyle biþey  Resimlerin Görüntülenmesine Ýzin Verilmiyor. Üye Ol ya da Giriþ Yap
Teþþekürler süpercell'cim  Resimlerin Görüntülenmesine Ýzin Verilmiyor. Üye Ol ya da Giriþ Yap Resimlerin Görüntülenmesine Ýzin Verilmiyor. Üye Ol ya da Giriþ Yap

Çevrimdýþý corriba

• 22.Seviye Üye
  • *
  • Clash of Clans
  • 23 Mesajý Toplam
    33 Kere Beðenildi
« Yanýtla #4 : 28 Aralýk 2015, Pazartesi - 13:34 »
Bakým ver nedir sebebi kendi sitelerinde duyuruda yok içeriði nedir acaba ?

Çevrimdýþý Anýl

• 98.Seviye Üye
  • *
  • Ýleti: 1740
  • Rep Puaný : 58
  • Durumum:
  • "so long and thanks for all the fish"
  • 529 Mesajý Toplam
    757 Kere Beðenildi
  • COC Nick : Anýl
« Yanýtla #5 : 28 Aralýk 2015, Pazartesi - 15:24 »
Linklerin Görülmesine Ýzin Verilmiyor. Üye Ol ya da Giriþ Yap
Bakým ver nedir sebebi kendi sitelerinde duyuruda yok içeriði nedir acaba ?

Ufak bakýmlar oluyor genelde

Ey Türk Gençliði!

Birinci vazifen, Türk istiklâlini, Türk Cumhuriyetini, ilelebet, muhafaza ve müdafaa etmektir.

Çevrimdýþý ColdSinan

• 21.Seviye Üye
  • *
  • Ýleti: 60
  • Rep Puaný : 2
  • Durumum:
  • Clash of Clans
  • 11 Mesajý Toplam
    14 Kere Beðenildi
  • COC Nick : ColdStorm
« Yanýtla #6 : 28 Aralýk 2015, Pazartesi - 20:09 »
Açýkçasý býrakmayý düþünüyorum sebebi ise ganimet kýtlýðý ne arama yaparken harcadýðýmýz altýn ne de ordu basarken harcadýðýmýz iksirle kastigimiz ganimetin arasinda fark yok e nerden kara gecicez biz  Resimlerin Görüntülenmesine Ýzin Verilmiyor. Üye Ol ya da Giriþ Yap   eger oyunu birakirsam da kb yi depolari toplayicilari bi koseye savunmayi da ayri koseye aticam en azindan hayrimiz bali dokunsun  Resimlerin Görüntülenmesine Ýzin Verilmiyor. Üye Ol ya da Giriþ Yap  acik ve net ki oyunu acil iyilestirmezlerse Clash Of Clans tarih olur

Kara iksir iyi insan gibidir ; zor bulunur.Bulursan da kaybetmemek için korumasýný bileceksin...

Çevrimdýþý corriba

• 22.Seviye Üye
  • *
  • Clash of Clans
  • 23 Mesajý Toplam
    33 Kere Beðenildi
« Yanýtla #7 : 28 Aralýk 2015, Pazartesi - 20:35 »
hayrimiz olmaz yeni guncelleme ile 2 gun girilmeyen koy olu koy oluyor onlari aramada getirmiyorlar (zaten en buyuk sikintida bu) bir tick vereyim size 600 1000 kupa guzel aralik biraz ariyorsun ama degiyor ama ust kuparlada daha cok gidiyor *arama maliyeti kazanc acisindan) ust kupalarda next tusuna basmaktan elim yoruldu Resimlerin Görüntülenmesine Ýzin Verilmiyor. Üye Ol ya da Giriþ Yap
ben bugun sonunda xyayimin sonuncusunu 4 e basabildim 8 milyon altin toplamak 4 gunumu aldi
insaatcilardan birine is verebildim 3 u yatiyor yilbasi istirahatindeler ama boyle gitmez pbt ile saldiri zamaninimza olu koyleri saklayarak ganimetimize engel oluyor
bu konuda supercell forumlarinda 800 sayfadan fazla sikayet var kendileri bilir su anda bile cok kisi oyunu birakti kan kaybi buyuk eger ocakta bir guncelleme olmazsa konu ile ilgili kayip cok daha buyuk olur (forumlari okuyorum facebook takip ediyorum supercellin)
« Son Düzenleme: 28 Aralýk 2015, Pazartesi - 20:37 Gönderen: corriba »

Çevrimdýþý Furkanx

• 13.Seviye Üye
  • *
  • Clash of Clans
  • 4 Mesajý Toplam
    6 Kere Beðenildi
« Yanýtla #8 : 28 Aralýk 2015, Pazartesi - 22:58 »
Ýyi diyosun kardesim mutlaka yený bir güncelleme gelir. Yoksa coc tarih olucak  Resimlerin Görüntülenmesine Ýzin Verilmiyor. Üye Ol ya da Giriþ Yap

Çevrimdýþý Gökbörü

• Rehber Kur-an, Hedef Turan.
  • 85.Seviye Üye
  • *
  • Ýleti: 754
  • Rep Puaný : 54
  • FENERBAHÇE
  • 247 Mesajý Toplam
    369 Kere Beðenildi
  • COC Nick : Utku
  • Klaným : 1453
TH9 full köyü artýk yapacak biþey kalmadý diyip TH10 bas diyen aklýmla bazen kavga ediyorum Resimlerin Görüntülenmesine Ýzin Verilmiyor. Üye Ol ya da Giriþ Yap Gerçekden oyundan soðuttular. Bu kadar popüler bir oyun için neden böyle bir güncellemeye ihtiyaç duyulur diye çok sefer düþündüm, bir cevapda bulamadým.Birþeyleri iyiletirdiklerini sanýyorlar ama yanýlýyorlar, etrafýmda ki arkadaþlarým alternatif oyunlara yönelmeye baþladýlar bile. Verdiðimiz zamana, emeðe yazýk.

Çevrimdýþý NoCHe

• 5.Seviye Üye
  • *
  • Ýleti: 14
  • Clash of Clans
  • 3 Mesajý Toplam
    3 Kere Beðenildi
Oyuna girip madendeki ganimeti týpluyorum sadece eðer boþta iþçi varsa onlarý da madenlere basýyorum köyümün ikisi de th10 kardeþimin köylere de arada bakýyordum o býrakalý epey oldu onda da sadece madenleri toplayýp geliþtiriyorum ama madenler fullenince býrakýrým hepsini de alternatif oyun önerisi olan varsa alabilirim

Çevrimdýþý corriba

• 22.Seviye Üye
  • *
  • Clash of Clans
  • 23 Mesajý Toplam
    33 Kere Beðenildi
Ben Dominations diye bi oyun oynuyom  güzel oyun Clash oynarken de oynuyodum Ordada klan savasý gibi World war var daha oturmadý ama Bu arada orada da bayaðý yüksek köyüm (Enlightment agedeyim)
bende alternatif bakýyorum varsa deðerlendirebilirim