Gönderen Konu: Son güncellemeden sonra oyunu býrakan emektar arkadaslarýmýzý görelim...  (Okunma sayýsý 5020 defa)

Çevrimdýþý Furkanx

• 13.Seviye Üye
  • *
  • Ýleti: 37
  • Rep Puaný : 0
  • Clash of Clans
  • 4 Mesajý Toplam
    6 Kere Beðenildi
  • COC Nick : Furkan#
  • Klaným : Klanyok
Ynt: Son güncellemeden sonra oyunu býrakan emektar arkadaslarýmýzý görelim...
« Yanýtla #12 : 30 Aralýk 2015, Çarþamba - 01:45 »
Ahahaha beyler sizler Clash of Clansý rafa kaldýrmýssýnýz bile Resimlerin Görüntülenmesine Ýzin Verilmiyor. Üye Ol ya da Giriþ Yap:D

Çevrimdýþý corriba

• 22.Seviye Üye
  • *
  • Ýleti: 67
  • Clash of Clans
  • 23 Mesajý Toplam
    33 Kere Beðenildi
  • COC Nick : Corriba
  • Klaným : Mendoze
« Yanýtla #13 : 30 Aralýk 2015, Çarþamba - 08:14 »
saldýrýyý yapýyom koy gelmiyor aramada altýný tuketiyom saðlam ordu kurarsan saldýrý yaparsýn ama bu ordunun uretimide cok zaman alýyor Gunde 2-3 saat oynudum bir amacým kalmadý artýk maden toplayýp çýkýyorum Açýkçasý Dominations daha çok oynuyom orda ordun saldýrýda sað kalýrsa köye tekrar donuyor en azýndan orduyu tekrar uretme derdim yok Daha çok saldýrý yapabiliyorum tavsiye ederim bu arada bence güzel oyun Romalýlarý seçtim Resimlerin Görüntülenmesine Ýzin Verilmiyor. Üye Ol ya da Giriþ Yap Daha buyuk ordu kapasitesi var Resimlerin Görüntülenmesine Ýzin Verilmiyor. Üye Ol ya da Giriþ Yap

Çevrimdýþý corriba

• 22.Seviye Üye
  • *
  • Ýleti: 67
  • Clash of Clans
  • 23 Mesajý Toplam
    33 Kere Beðenildi
  • COC Nick : Corriba
  • Klaným : Mendoze
« Yanýtla #14 : 30 Aralýk 2015, Çarþamba - 10:45 »
Beddua okucam þimdi yeni güncelleme geldi 1 tasa hersey hýzlandýrýlacakmýþ (barrack kral kraliçe buyu fab collector vs) Tas harcatmaya yönelik yaptýklarý herþey iyice sinir oldum ya O kadar sorun var sanki tek sorunumuz bu

Çevrimdýþý T-Rex!

• 8.Seviye Üye
  • *
  • Ýleti: 23
  • Clash of Clans
  • 3 Mesajý Toplam
    3 Kere Beðenildi
  • COC Nick : T-Rex
  • Klaným : T-test area
« Yanýtla #15 : 30 Aralýk 2015, Çarþamba - 18:43 »
1 gem ile hýzlandýrma coc'un geleneksel olayý. Güncelleme zamanýný xmas'a göre ayarladýlar. ocak sonunda loot ile ilgili gerekli ayarlamalarý içeren bir update bekleniyor. gerçi, ocak biraz erken sanýrým ama aþýrý tepki aldýlar. bu kan kaybý ile çok fazla uzatacaklarýný düþünmüyorum. ben "bekle ve gör"ü benimseyenlerdenim. bu arada onehive, nerds4revenge, chiefpat'in önerdiði vainglory'de takýlýyorum. Coc ile ayný tadý vermese de, dengeyi saðlamalarýný beklerken, þimdilik oyun keyfim için yeterli.

Ha, þubatta casual players ile gemmerlar arasýndaki dengeyi yeniden saðlamak yerine tamamen p2w'e oynadýklarý belli olursa..eh, emekliler kahvesine beni de ekleyebilirsiniz. Resimlerin Görüntülenmesine Ýzin Verilmiyor. Üye Ol ya da Giriþ Yap

O kadar aptal olacaklarýný sanmýyorum ama..mesela..