Gönderen Konu: Ganimet Ganimett  (Okunma sayýsý 1561 defa)

Çevrimdýþý prodection45

• 3.Seviye Üye
  • *
  • Ýleti: 8
  • Rep Puaný : 0
  • Clash of Clans
  • COC Nick : okan
  • Klaným : TR 45
Ganimet Ganimett
« : 01 Ocak 2016, Cuma - 20:58 »
  beyler kb 9 um  2720 kupa usta ligteyim ganimet yok hiç býktým artýk sizce düþmelimiyim  kupamý

Çevrimdýþý Nirvana0110

• 3.Seviye Üye
  • *
  • Ýleti: 7
  • Clash of Clans
  • 1 Mesajý Toplam
    1 Kere Beðenildi
  • COC Nick : Nirvana
  • Klaným : YENÝLMEZLER
Ynt: Ganimet Ganimett
« Yanýtla #1 : 03 Ocak 2016, Pazar - 05:47 »
Genel olarak her ligde ayný sorun var bende KB 9 um bende usta liginden düþtüm dusmemim sebebi ise artýk usta ve diðer liglerde kazanma konusunu yüzdeye dökmüþler eskisi gibi olsa 1 yýldýz alirdim zaten biraz ganimetle beraber iyi bir ganimet ortaya çýkardý ama artýk öyle deðil ben þuan altýn 3 deyim kupam 1500 her lige gittim faka doðru düzgün bir ganimet yok þuan ustler nasýl bilmiyorum fakat 300 k ganimet geliyor(tabi alabilene) ama köylerde baya güçlü almak imkânsýz olduðu için elim titreyen titreyen ileri tuþuna gidiyor yapicak bisey yok þuanda ligdende kaynaklanan bir durum deðil supercell in tamamen  kendini bitirmesi bu yeni güncellemeyi beklicez artik

Çevrimdýþý sametDOGAN

• 25. Seviye Üye
  • *
  • Ýleti: 77
  • Durumum:
  • 15 Mesajý Toplam
    19 Kere Beðenildi
« Yanýtla #2 : 11 Ocak 2016, Pazartesi - 13:45 »
dostum kristal 2 3 arasýndayým her saldýrým en fazla 10 15 arama yapýyorum 400 k dan asagý almadým az oncede 750 k geldi daldým kupa cýk tavsiye ederim iyi forumlar

Bir Çeçen Atasözü Derki ; Sakýn bir denizciye bulaþma .. Onun gördüðü fýrtýnalar senin sinek výzýltýndan daha güçlüdür. Denizciler cesurdur , gözleri karadýr ve birazda delidir ..
DENÝZCÝ

Çevrimdýþý ColdSinan

• 21.Seviye Üye
  • *
  • Ýleti: 60
  • Rep Puaný : 2
  • Durumum:
  • Clash of Clans
  • 11 Mesajý Toplam
    14 Kere Beðenildi
  • COC Nick : ColdStorm
« Yanýtla #3 : 11 Ocak 2016, Pazartesi - 16:52 »
Samet arkadisimizin dedigi gibi ben de th9 um kristal3 altin1 (1900+) da takiliyorum her kazandigim ganimet en az 300k filan oluyo bi de bonusu var az da olsa dun 540k lik 6 7 tane koy buldum bi de bazilarinin hem depolari hem toplayicilarda iyi gani var bi girdigimde 450k filan rahat aliyosun bak 1gunde 2 x yayi bastim önceki gun 9k olan kara iksir bugun 40k ve kara da kasmiyorum kristal ligi oneririm ve garip ama gercekten saldiran da yok

Kara iksir iyi insan gibidir ; zor bulunur.Bulursan da kaybetmemek için korumasýný bileceksin...

ColdSinan 'nin Mesajlarýný Beðenen Kullanýcýlar: sametDOGAN (31 Mayýs 2016, Salý - 14:10)