Gönderen Konu: Ad Deðiþme  (Okunma sayýsý 1203 defa)

Çevrimdýþý umutgenel61

• 1.Seviye Üye
  • *
  • Ýleti: 1
  • Rep Puaný : 0
  • Clash of Clans
  • COC Nick : GECEAVCISI
  • Klaným : umut empire
Ad Deðiþme
« : 03 Ocak 2016, Pazar - 16:17 »
adýmý köy binasýný 5.seviye yaptýðýmda deðiþtim. Tekrar deðiþmek istiyorum deðiþemiyorum   forumu üç aydýr takip ediyorum bunla ilgili bir tartýþma görmedim.ad deðiþme gelcekmi,gelse iyi olur Resimlerin Görüntülenmesine Ýzin Verilmiyor. Üye Ol ya da Giriþ Yap

Çevrimdýþý Gökbörü

• Rehber Kur-an, Hedef Turan.
  • 85.Seviye Üye
  • *
  • Ýleti: 754
  • Rep Puaný : 54
  • FENERBAHÇE
  • 247 Mesajý Toplam
    369 Kere Beðenildi
  • COC Nick : Utku
  • Klaným : 1453
Ynt: Ad Deðiþme
« Yanýtla #1 : 09 Ocak 2016, Cumartesi - 08:31 »
Linklerin Görülmesine Ýzin Verilmiyor. Üye Ol ya da Giriþ Yap
adýmý köy binasýný 5.seviye yaptýðýmda deðiþtim. Tekrar deðiþmek istiyorum deðiþemiyorum   forumu üç aydýr takip ediyorum bunla ilgili bir tartýþma görmedim.ad deðiþme gelcekmi,gelse iyi olur Resimlerin Görüntülenmesine Ýzin Verilmiyor. Üye Ol ya da Giriþ Yap
Supercell oyuncularýna bu hakký sadece bir kere tanýdý, tekrarý için biraz zaman gerekli diye düþünüyorum.

Çevrimdýþý Hiatus_

• 5.Seviye Üye
  • *
  • Ýleti: 14
  • Rep Puaný : 0
  • Durumum:
  • Clash of Clans
  • COC Nick : DemonDamage
  • Klaným : FETÝH
Ynt: Ad Deðiþme
« Yanýtla #2 : 18 Þubat 2016, Perþembe - 20:26 »
Linklerin Görülmesine Ýzin Verilmiyor. Üye Ol ya da Giriþ Yap
Birdaha Gelmez Gibi... Bence Foruma Sorsaydýn Ýsmimi Ne Koysam Diye O Artýk Kalýcýdýr Be Resimlerin Görüntülenmesine Ýzin Verilmiyor. Üye Ol ya da Giriþ Yap