Gönderen Konu: Arkadaþlar merhaba bi problemim var yardým edermisinz  (Okunma sayýsý 1566 defa)

Çevrimdýþý Helpmeplasee

• 2.Seviye Üye
  • *
  • Ýleti: 4
  • Rep Puaný : 0
  • Clash of Clans
Arkadaþlar merhaba bi problemim var yardým edermisinz
« : 07 Ocak 2016, Perþembe - 03:39 »
Arkadaþlar benim köyüm hem ios da hem Android de ama Android de ki þifremi hatýrlamýyorum sadece ios daha þifreye  sahibim google play hesabýmýn baðlantýsýný nasýl sildireblrm sadece iosdký kalsýn istiyorum tþk sizi seviyorum 

Çevrimdýþý Helpmeplasee

• 2.Seviye Üye
  • *
  • Ýleti: 4
  • Clash of Clans
Ynt: Arkadaþlar merhaba bi problemim var yardým edermisinz
« Yanýtla #1 : 07 Ocak 2016, Perþembe - 13:29 »
Yokmu yardýmcý olabilecek birileri?  Google play hesabým ile baþladým General mobile discovery ile cihazimi servise gönderdim swap deðiþim oldu bende o ayný zamanda ios daki tabletim de oynuyordum ne olacak þimdi ben Android hesabýmý nasýl iptal ederim? Ýos dan mesaj atsam olur mu süpercele

Çevrimdýþý Yuksekclash

• 22.Seviye Üye
  • *
  • Ýleti: 64
  • Clash of Clans
  • 9 Mesajý Toplam
    9 Kere Beðenildi
« Yanýtla #2 : 03 Nisan 2016, Pazar - 13:44 »
Ýos'a aktarýrken bir cihaz baðla seçeneðinden yaptýðýnýzý düþünüyorum baþka yolu yok çünkü. Öyle yaptýysanýz o gmailden zaten çýkmýþtýr oyun. Eðer bahsettiðiniz þey farklý ise android bir telefondan yada bluestacktan girin bakýn köyünüze androidtede duruyormu. Sonrada deneyin ios tan açýn androidtekini atacaktýr büyük ihtimalle açýlýrsa. Böyle bir durumla karþýlaþýrsanýz garanti olacak bir yöntem veriyim. ANDROÝD te uygulama ayarlarýndan veriyi sil deyin. Oyuna girince baþtan açýlacak yukarýda zaten bir hesabým var seçeneðini seçmeden önce büyük ihtimalle size sorar gmail kendinizinkini seçin. yeni 1 level hesap üstüne yazýlacaktýr. mevcut bir köy bulundu derse yüklemeyin köyünüzü [ÖNEMLÝ = OLAY BU RADDEYE KADAR GELÝPTE BENÝM DEDÝKLERÝMÝ YAPARSANIZ HÝÇ SANMIYORUM AMA ÝOSTAKÝ HESABINIZ ZARAR GÖRMESÝN] dediðimi yapýncada kontrol edin iostan girin oyununuza. Ýsterseniz bide gmail hesabýnýzý silin içiniz rahat etmezse. O eski telefonunuzda gmailden kaldýrýldýðý halde hala çerezlerden hesabýnýz açýk kalýrsa ( olayýn bu kadar büyüyeceðini gerçekten hiç sanmýyorum ama her ihtimali göz önünde bulunduruyorum ) oyuna yeni güncelleme geldiðinde oyunu silip tekrar yükleme etkisi yapacaðýndan giremeyecektir oyuna.

Eðer hala sýkýntýnýz varsa artýk supercell e mesaj atýn onlar yardýmcý oluyor. Lütfen son durumunuzu bildirin elimizden geleni yaparýz

Çevrimdýþý yusuf.gvnl

• 3.Seviye Üye
  • *
  • Ýleti: 6
  • Clash of Clans
  • 1 Mesajý Toplam
    1 Kere Beðenildi
« Yanýtla #3 : 13 Nisan 2016, Çarþamba - 19:46 »
þöyle bi durum var o oyunu gmailden silersen bi daha androite aktaramazsýn. kod için süpercell e yazman gerekicek onuda vereceklerini sanmýyorum.

Cadý hayraný.