Gönderen Konu: Saldiri sirasinda dusmanin Barbar Krali, kralicesi ve kale askerini yok etmek  (Okunma sayýsý 4349 defa)

Çevrimdýþý Barbarim

• 13.Seviye Üye
  • *
  • Ýleti: 37
  • Rep Puaný : 0
  • Clash of Clans
  • 3 Mesajý Toplam
    3 Kere Beðenildi
  • COC Nick : Barbarim
  • Klaným : Barbarians
Eminim etcrubeli arkadalar bilir ama ben yine de yazayim...

Saldiriya gectiginiz zaman eger karsi tarafin barbar krali veya kale icindeki askerleri size karsi ataga gecerse yapacaginiz en mantikli sey onlari olabildigince savas meydanindan uzakta bir yere cekmektir... mesela biriki barbar birakirsaniz gorebilecekleri yere oraya giderler koyu bos birakip... size ulastiklarinda da yapacaginiz kralin cevresini okcularla cembere alip birkac barbar salmak... Bu kadar, artik koyun gerisi size kalmis..

Çevrimdýþý Ziyaretci

• 98.Seviye Üye
  • *
  • Ýleti: 1277
  • Rep Puaný : 25
  • 1124 Mesajý Toplam
    3673 Kere Beðenildi
Ynt: Saldiri sirasinda dusmanin Barbar Krali, kralicesi ve kale askerini yok etmek
« Yanýtla #1 : 29 Nisan 2013, Pazartesi - 16:44 »
Ben taktiðimde 20 tane yem barbar kullanýyorum gerek kral- kraliçe için gerek klan kalesi için gerek te tuzak tespitleri için;

Burada mantýklý olan kalenin göreceði yere 1 tane barba yollayýn, klan kalesinden gelen askerler topluluk yaparak barbara dalacaklar, sabit durdugunda büyü kullanabilirsiniz.

Kahramanlar için de dediðiniz gibi saðlam bir halkadýr. 4 köþeden 2'þer asker kralý ayný þekilde diðer askerler de kraliçeyi maf edecektir.

Kolay gelsin. Resimlerin Görüntülenmesine Ýzin Verilmiyor. Üye Ol ya da Giriþ Yap

Çevrimdýþý Barbarim

• 13.Seviye Üye
  • *
  • Clash of Clans
  • 3 Mesajý Toplam
    3 Kere Beðenildi
Ynt: Saldiri sirasinda dusmanin Barbar Krali, kralicesi ve kale askerini yok etmek
« Yanýtla #2 : 29 Nisan 2013, Pazartesi - 16:49 »
Barbarlarda canim yazik, hep yemlik Resimlerin Görüntülenmesine Ýzin Verilmiyor. Üye Ol ya da Giriþ Yap ozellikle tuzak tespitleri icin

Çevrimdýþý Ziyaretci

• 98.Seviye Üye
  • *
  • 1124 Mesajý Toplam
    3673 Kere Beðenildi
« Yanýtla #3 : 29 Nisan 2013, Pazartesi - 16:51 »
Barbarýn amacýný çözemeyen herkes yem olarak kullanýyor ama benim taktiðimde aðýr kalýyor. Ýstesem onun yerine diðerlerinne 20 tane daha fazla basardým ama barbarý deðerlendirmek lazým dayanýklý olduðu için diðerlerinden daha ileri gitme olasýlýðý yüksek.

Çevrimdýþý Barbarim

• 13.Seviye Üye
  • *
  • Clash of Clans
  • 3 Mesajý Toplam
    3 Kere Beðenildi
« Yanýtla #4 : 29 Nisan 2013, Pazartesi - 16:52 »
Bu arada yazdigini yeniden okudum Furkan... Kale askerleri donuk durdugunda sihir kullanmak hic aklima gelmemisti... mantikli aslinda, bir yildirim islerini bitirir heralde... kesin deneyecegim firsat olursa, tuyo icin tesekkurler...
Her savasta mutlaka 40-45 barbarim vardir... Zor olmeleri avantajlari... gozleri sasi olduklari icin alakasiz yerlere saldirmalari dezavantajlari Resimlerin Görüntülenmesine Ýzin Verilmiyor. Üye Ol ya da Giriþ Yap
« Son Düzenleme: 29 Nisan 2013, Pazartesi - 16:58 Gönderen: FurkanCeylan »

Çevrimdýþý Ziyaretci

• 98.Seviye Üye
  • *
  • 1124 Mesajý Toplam
    3673 Kere Beðenildi
« Yanýtla #5 : 29 Nisan 2013, Pazartesi - 17:00 »
Linklerin Görülmesine Ýzin Verilmiyor. Üye Ol ya da Giriþ Yap
Bu arada yazdigini yeniden okudum Furkan... Kale askerleri donuk durdugunda sihir kullanmak hic aklima gelmemisti... mantikli aslinda, bir yildirim islerini bitirir heralde... kesin deneyecegim firsat olursa, tuyo icin tesekkurler...
Her savasta mutlaka 40-45 barbarim vardir... Zor olmeleri avantajlari... gozleri sasi olduklari icin alakasiz yerlere saldirmalari dezavantajlari Resimlerin Görüntülenmesine Ýzin Verilmiyor. Üye Ol ya da Giriþ Yap

Rica ederim geliþmiþ bir yýldýrým pert eder Resimlerin Görüntülenmesine Ýzin Verilmiyor. Üye Ol ya da Giriþ Yap Bu arada oyunu telefondan oynamayadevam edenlerin gözleride öyle olacak Resimlerin Görüntülenmesine Ýzin Verilmiyor. Üye Ol ya da Giriþ Yap Allahtan iPadden oynuyorum eheh Resimlerin Görüntülenmesine Ýzin Verilmiyor. Üye Ol ya da Giriþ Yap

Ziyaretci 'nin Mesajlarýný Beðenen 2 Kullanýcý: Eren1 (19 Eylül 2013, Perþembe - 21:38), Nihat (21 Mayýs 2013, Salý - 12:51)

Çevrimdýþý Barbarim

• 13.Seviye Üye
  • *
  • Clash of Clans
  • 3 Mesajý Toplam
    3 Kere Beðenildi
« Yanýtla #6 : 29 Nisan 2013, Pazartesi - 17:12 »
haha tam damarima bastin, bende iphone a mahkum, gozler oldu barbar gozu Resimlerin Görüntülenmesine Ýzin Verilmiyor. Üye Ol ya da Giriþ Yap Sirf bu oyun icin ipad alicaz sonucta o olacak... guzel olur tabi buyuk ekranda oynamak

Çevrimdýþý Mustafaempire

• 46.Seviye Üye
  • *
  • Ýleti: 189
  • Rep Puaný : 27
  • Durumum:
  • Clash of Clans
  • 60 Mesajý Toplam
    276 Kere Beðenildi
  • COC Nick : Mustafa Empire
  • Klaným : COURAGE TEAM
« Yanýtla #7 : 29 Nisan 2013, Pazartesi - 20:29 »
haha tam damarima bastin, bende iphone a mahkum, gozler oldu barbar gozu Resimlerin Görüntülenmesine Ýzin Verilmiyor. Üye Ol ya da Giriþ Yap Sirf bu oyun icin ipad alicaz sonucta o olacak... guzel olur tabi buyuk ekranda oynamak

Teþekkürler bilmeyenler belki vardýr yararlý Resimlerin Görüntülenmesine Ýzin Verilmiyor. Üye Ol ya da Giriþ Yap.
Ýpad candýr ya. Ama elim aðrýyor tuta tuta. Ýphone de sorun olmuyordur tutmak Resimlerin Görüntülenmesine Ýzin Verilmiyor. Üye Ol ya da Giriþ Yap

Emeðe Saygý +RepLinklerin Görülmesine Ýzin Verilmiyor. Üye Ol ya da Giriþ Yap

Çevrimdýþý Chaos

• 14.Seviye Üye
  • *
  • Ýleti: 40
  • Rep Puaný : 1
  • Durumum:
  • Clash of Clans
  • 8 Mesajý Toplam
    10 Kere Beðenildi
« Yanýtla #8 : 02 Mayýs 2013, Perþembe - 20:17 »
Size tavsiyem gözünüze kestirdiðiniz köyün klan kalesinin içinde asker varmý diye deneyin bütün yýldýrýmlarý kullanýp klan kalesinden balon çýkarsa splash damage attýklarý için bütün barbarlarýnýzý veya devlerinizi telef edebilirler. Okçuya karþý pek etkileri olmaz. Hava askerleri için büyücüden korkun hava savunmasý gibi daðýtýyor balonu ejderi. 1 askerle kalenin içindekileri çýkartýp yýdýrýmla öldürmek iyi bir seçenek. Dev kahrman konusuda þu devlerin hedefi savunma olduðu için barbar kralý umursamazlar ve barbar kral onlarý doðal olarak öldürür(balondada ayný þey var)
« Son Düzenleme: 02 Mayýs 2013, Perþembe - 20:25 Gönderen: Chaos »

Tayfield

• Ziyaretçi
ben saldýrý sýrasýnda eðer varsa barbar kral ve kraliçe yemle dýþarý çekiyorum baktým klan kalesinden fýrlayan askerler var tam teleperine 5. seviye yýldýrýmlarýmdan biri iniyor Resimlerin Görüntülenmesine Ýzin Verilmiyor. Üye Ol ya da Giriþ Yap sonra kupa ve ganimet için koye dalýyorum

Çevrimdýþý fatýhkaya

• 8.Seviye Üye
  • *
  • Ýleti: 22
  • Durumum:
  • Clash of Clans
  • 1 Mesajý Toplam
    1 Kere Beðenildi
  • COC Nick : lenova
  • Klaným : VolksVagen
size bir olay anlatayým adamdan 400k altýn çalýcaktým adamýn kalesinde pekka çýký barabarýý 10 sn içinde bayýltmýþtý

Çevrimdýþý Anlunl

• 82.Seviye Üye
  • *
  • Ýleti: 643
  • Rep Puaný : 50
  • Durumum:
  • ultrAslan
  • 160 Mesajý Toplam
    325 Kere Beðenildi
  • COC Nick : Anlunl
  • Klaným : Turkish Conquest
Zaten biliyodum ama +Rep Resimlerin Görüntülenmesine Ýzin Verilmiyor. Üye Ol ya da Giriþ Yap

Level:120
Nick: Anlunl
Th: 9