Gönderen Konu: Saldiri sirasinda dusmanin Barbar Krali, kralicesi ve kale askerini yok etmek  (Okunma sayýsý 4354 defa)

Çevrimdýþý Nihat

• 88.Seviye Üye
  • *
  • Ýleti: 831
  • Rep Puaný : 34
  • Durumum:
  • 🏀 Basketbol 🏀
  • 152 Mesajý Toplam
    250 Kere Beðenildi
  • COC Nick : Ninoo
  • Klaným : 1923Türk3
Ynt: Saldiri sirasinda dusmanin Barbar Krali, kralicesi ve kale askerini yok etmek
« Yanýtla #12 : 06 Mayýs 2013, Pazartesi - 19:19 »
Yýldýrýmý havanlara okçu sürüsü karþý askerlere kullanýyorum daha karlý
Linklerin Görülmesine Ýzin Verilmiyor. Üye Ol ya da Giriþ Yap
Ben taktiðimde 20 tane yem barbar kullanýyorum gerek kral- kraliçe için gerek klan kalesi için gerek te tuzak tespitleri için;

Burada mantýklý olan kalenin göreceði yere 1 tane barba yollayýn, klan kalesinden gelen askerler topluluk yaparak barbara dalacaklar, sabit durdugunda büyü kullanabilirsiniz.

Kahramanlar için de dediðiniz gibi saðlam bir halkadýr. 4 köþeden 2'þer asker kralý ayný þekilde diðer askerler de kraliçeyi maf edecektir.

Kolay gelsin. Resimlerin Görüntülenmesine Ýzin Verilmiyor. Üye Ol ya da Giriþ Yap

Facebook : Linklerin Görülmesine Ýzin Verilmiyor. Üye Ol ya da Giriþ Yap
Twitter : Linklerin Görülmesine Ýzin Verilmiyor. Üye Ol ya da Giriþ Yap
Instagram : nihatgenc7
MessageMe : WQ 294 UDV
Game Center : NihatGenc
Yardýmcý olabildiysem bi repi çok görme Resimlerin Görüntülenmesine Ýzin Verilmiyor. Üye Ol ya da Giriþ Yap

Çevrimdýþý Ziyaretci

• 98.Seviye Üye
  • *
  • Ýleti: 1277
  • Rep Puaný : 25
  • 1124 Mesajý Toplam
    3673 Kere Beðenildi
Ynt: Saldiri sirasinda dusmanin Barbar Krali, kralicesi ve kale askerini yok etmek
« Yanýtla #13 : 11 Mayýs 2013, Cumartesi - 16:02 »
2. Yýldýrým üretilmemiþ ise klan askerlerine kullanýlmasý mantýklý

Çevrimdýþý Ampul44

• 4.Seviye Üye
  • *
  • Ýleti: 10
  • Rep Puaný : 0
  • Durumum:
  • Clash of Clans
  • 3 Mesajý Toplam
    4 Kere Beðenildi
  • COC Nick : Rftcn21
sadece barbar kral varsa 5 6 tane minion göndererek daha basit halledebilirsiniz hem boþuna asker maliyeti olmaz Resimlerin Görüntülenmesine Ýzin Verilmiyor. Üye Ol ya da Giriþ Yap

Çevrimdýþý denizay

• 8.Seviye Üye
  • *
  • Ýleti: 23
  • Rep Puaný : 2
  • Durumum:
  • Clash of Clans
  • 1 Mesajý Toplam
    3 Kere Beðenildi
  • COC Nick : denizay12
Karsinin savunmasi koyu iyiyse - ki cok iyi ganimeti yoksa dalmam oyle iyi koye Resimlerin Görüntülenmesine Ýzin Verilmiyor. Üye Ol ya da Giriþ Yap - kaleden cikanlarin gorebikcegi yere bi dev koyuyorum ardindan  bikac tane barbar agroyu aliyo onlar, az da okcu kodummu yetiyo genelde kaleye. Yildirimlari genelde havanlar icin kullanma taraftariyim yildirimlarla ne kadar havan alirsam kardir, havanlari gitmis bi koyun pek caresi kalmadigini dusunuyorum ben. Koyumdede asla iki havani birden gelistirmem mesela Resimlerin Görüntülenmesine Ýzin Verilmiyor. Üye Ol ya da Giriþ Yap

Çevrimdýþý Chaos

• 14.Seviye Üye
  • *
  • Ýleti: 40
  • Rep Puaný : 1
  • Durumum:
  • Clash of Clans
  • 8 Mesajý Toplam
    10 Kere Beðenildi
okçu kuleleri dalkavuklarý indiriyo ama