Gönderen Konu: Clash of Clans in ilk hali  (Okunma sayýsý 6085 defa)

Çevrimdýþý Barbarim

• 13.Seviye Üye
  • *
  • Ýleti: 37
  • Rep Puaný : 0
  • Clash of Clans
  • 3 Mesajý Toplam
    3 Kere Beðenildi
  • COC Nick : Barbarim
  • Klaným : Barbarians
Clash of Clans in ilk hali
« : 29 Nisan 2013, Pazartesi - 18:31 »
 Bu oyuna Subat ayinda basladim.. Eminim bazilariniz daha uzun suredir, hatta belki ilk ciktigi agustos 2012 den beri oynuyorsunuzdur... Merak ediyorum ilk ciktigindan beri neler degisti, yani en onemli degisiklikler.. Mesela Barbar kral yokmus heralde ilk ciktiginda? bunun gibi, paylasirsaniz sevinirim size eskileri yad etmis olursunuz  hey gidi diye, fena mi Resimlerin Görüntülenmesine Ýzin Verilmiyor. Üye Ol ya da Giriþ Yap (not: bizim zamanimizda buralar hep tarlaydi )

Çevrimdýþý Mustafaempire

• 46.Seviye Üye
  • *
  • Ýleti: 189
  • Rep Puaný : 27
  • Durumum:
  • Clash of Clans
  • 60 Mesajý Toplam
    276 Kere Beðenildi
  • COC Nick : Mustafa Empire
  • Klaným : COURAGE TEAM
Ynt: Clash of Clans in ilk hali
« Yanýtla #1 : 29 Nisan 2013, Pazartesi - 19:03 »
Linklerin Görülmesine Ýzin Verilmiyor. Üye Ol ya da Giriþ Yap
Bu oyuna Subat ayinda basladim.. Eminim bazilariniz daha uzun suredir, hatta belki ilk ciktigi agustos 2012 den beri oynuyorsunuzdur... Merak ediyorum ilk ciktigindan beri neler degisti, yani en onemli degisiklikler.. Mesela Barbar kral yokmus heralde ilk ciktiginda? bunun gibi, paylasirsaniz sevinirim size eskileri yad etmis olursunuz  hey gidi diye, fena mi Resimlerin Görüntülenmesine Ýzin Verilmiyor. Üye Ol ya da Giriþ Yap (not: bizim zamanimizda buralar hep tarlaydi )

Sitede güncellemeler diye bir kategori var. O kýsýmdan en eski güncellemede nelerin gelmiþ olduðunu görebilirsin.

Emeðe Saygý +RepLinklerin Görülmesine Ýzin Verilmiyor. Üye Ol ya da Giriþ Yap

Çevrimdýþý flip_16

• 36.Seviye Üye
  • *
  • Ýleti: 123
  • Clash of Clans
  • 23 Mesajý Toplam
    27 Kere Beðenildi
  • COC Nick : ilbeybey
  • Klaným : GAZZE
« Yanýtla #2 : 29 Nisan 2013, Pazartesi - 19:10 »

Mesela en basitinden duvarlar teker teker alýnýyordu sen düþün zorluðu ve çileyi Resimlerin Görüntülenmesine Ýzin Verilmiyor. Üye Ol ya da Giriþ Yap

Çevrimdýþý Barbarim

• 13.Seviye Üye
  • *
  • Clash of Clans
  • 3 Mesajý Toplam
    3 Kere Beðenildi
« Yanýtla #3 : 29 Nisan 2013, Pazartesi - 19:19 »
Resimlerin Görüntülenmesine Ýzin Verilmiyor. Üye Ol ya da Giriþ Yap baktim simdi guncellemeler bolumune, duvar olayinida orada gordum... Bi de ilk ciktiginda sihir fabrikasida yokmus, o dikkatimi cekti ... Bayagi gelistirmisler oyunu gercekten... bende keske ilk ciktiginda baslasaydim, aylarca bir numara olmasina ragmen inatla ben bu kadar populerse oynamam bu oyunu derken simdi elimden birakamiyorum... cidden, bunu yazarken mesela askerler egitimde Resimlerin Görüntülenmesine Ýzin Verilmiyor. Üye Ol ya da Giriþ Yap

Çevrimdýþý Mustafaempire

• 46.Seviye Üye
  • *
  • Durumum:
  • Clash of Clans
  • 60 Mesajý Toplam
    276 Kere Beðenildi
« Yanýtla #4 : 29 Nisan 2013, Pazartesi - 20:21 »
Resimlerin Görüntülenmesine Ýzin Verilmiyor. Üye Ol ya da Giriþ Yap baktim simdi guncellemeler bolumune, duvar olayinida orada gordum... Bi de ilk ciktiginda sihir fabrikasida yokmus, o dikkatimi cekti ... Bayagi gelistirmisler oyunu gercekten... bende keske ilk ciktiginda baslasaydim, aylarca bir numara olmasina ragmen inatla ben bu kadar populerse oynamam bu oyunu derken simdi elimden birakamiyorum... cidden, bunu yazarken mesela askerler egitimde Resimlerin Görüntülenmesine Ýzin Verilmiyor. Üye Ol ya da Giriþ Yap

Hahah aynen bende öyle yapmýstým popi diye baslamadým Resimlerin Görüntülenmesine Ýzin Verilmiyor. Üye Ol ya da Giriþ Yap. Temple run falan ilk çýktýðýnda indirdim ardýndan herkes indirince bendeki olan cool luk kalmadý Resimlerin Görüntülenmesine Ýzin Verilmiyor. Üye Ol ya da Giriþ Yap. Sildim sonra yeni oyunlar derken bunla tanýstým Resimlerin Görüntülenmesine Ýzin Verilmiyor. Üye Ol ya da Giriþ Yap

Çevrimdýþý Barbarim

• 13.Seviye Üye
  • *
  • Clash of Clans
  • 3 Mesajý Toplam
    3 Kere Beðenildi
« Yanýtla #5 : 29 Nisan 2013, Pazartesi - 20:33 »
Resimlerin Görüntülenmesine Ýzin Verilmiyor. Üye Ol ya da Giriþ Yap temple run hatirliyorum indirmistim ama o siralar iddali bir asphalt oyuncusuydum (araba yarisi) fazla sarmadi sildim... Smurf de de cok ilerlemistim ama birsey olmuyor o oyunda... Aslinda grafikler, duvarlar vs clash of clans smurfs un savas yapilan hali... o yuzden hemen alistim... iyi mi oldu kotu mu oldu zaman gosterecek Resimlerin Görüntülenmesine Ýzin Verilmiyor. Üye Ol ya da Giriþ Yap cok guzel oyun ama hem para hem vakit goturuyor... acaba ileride torunlarimiza koyumuzu birakabilecekmiyiz ?Resimlerin Görüntülenmesine Ýzin Verilmiyor. Üye Ol ya da Giriþ Yap

Çevrimdýþý Barbarim

• 13.Seviye Üye
  • *
  • Clash of Clans
  • 3 Mesajý Toplam
    3 Kere Beðenildi
« Yanýtla #6 : 29 Nisan 2013, Pazartesi - 20:35 »
Bu arada guncellemeyi onerdigin icin tesekkurler... Daha yeniyim sitede, eminim sizin onceden konustugunuz konular da vardir benim aklimda olan... artik uyarirsiniz bizi buradan

Çevrimdýþý Mustafaempire

• 46.Seviye Üye
  • *
  • Durumum:
  • Clash of Clans
  • 60 Mesajý Toplam
    276 Kere Beðenildi
« Yanýtla #7 : 29 Nisan 2013, Pazartesi - 20:44 »
Resimlerin Görüntülenmesine Ýzin Verilmiyor. Üye Ol ya da Giriþ Yap temple run hatirliyorum indirmistim ama o siralar iddali bir asphalt oyuncusuydum (araba yarisi) fazla sarmadi sildim... Smurf de de cok ilerlemistim ama birsey olmuyor o oyunda... Aslinda grafikler, duvarlar vs clash of clans smurfs un savas yapilan hali... o yuzden hemen alistim... iyi mi oldu kotu mu oldu zaman gosterecek Resimlerin Görüntülenmesine Ýzin Verilmiyor. Üye Ol ya da Giriþ Yap cok guzel oyun ama hem para hem vakit goturuyor... acaba ileride torunlarimiza koyumuzu birakabilecekmiyiz ?Resimlerin Görüntülenmesine Ýzin Verilmiyor. Üye Ol ya da Giriþ Yap

Cahil ettin sende beni parantez içinde yarýþ oyunu yazmýþsýn Resimlerin Görüntülenmesine Ýzin Verilmiyor. Üye Ol ya da Giriþ Yap Hiç yakýþtýramadým. Aynen smuef ü de oynadým ama sýktý bomboþ bir oyun farmville tarzýydý. Bu oyun sohbet su bu dört dörtlük Resimlerin Görüntülenmesine Ýzin Verilmiyor. Üye Ol ya da Giriþ Yap

Bu arada guncellemeyi onerdigin icin tesekkurler... Daha yeniyim sitede, eminim sizin onceden konustugunuz konular da vardir benim aklimda olan... artik uyarirsiniz bizi buradan

Rica ederim özel sorularýný mesaj olarakta atabilirsin. Gerektiðinde rep ver. Gerektiðinde konu aç. Ama önce araþtýr Resimlerin Görüntülenmesine Ýzin Verilmiyor. Üye Ol ya da Giriþ Yap

Çevrimdýþý Barbarim

• 13.Seviye Üye
  • *
  • Clash of Clans
  • 3 Mesajý Toplam
    3 Kere Beðenildi
« Yanýtla #8 : 29 Nisan 2013, Pazartesi - 20:54 »
Bu arada onu soracaktim... rep nedir ? burada sadece bir cahil var bence Resimlerin Görüntülenmesine Ýzin Verilmiyor. Üye Ol ya da Giriþ Yap

Çevrimdýþý Mustafaempire

• 46.Seviye Üye
  • *
  • Durumum:
  • Clash of Clans
  • 60 Mesajý Toplam
    276 Kere Beðenildi
« Yanýtla #9 : 29 Nisan 2013, Pazartesi - 20:58 »
Demin de dediðim gibi biraz araþtýrma yap Resimlerin Görüntülenmesine Ýzin Verilmiyor. Üye Ol ya da Giriþ Yap

Linklerin Görülmesine Ýzin Verilmiyor. Üye Ol ya da Giriþ Yap Burda ayrýntýlý olarak var ama kýsaca söylemek gerekirse verdiði emeðe bir teþekkür amaç Resimlerin Görüntülenmesine Ýzin Verilmiyor. Üye Ol ya da Giriþ Yap. Hak ediyorsa tabii

Çevrimdýþý Barbarim

• 13.Seviye Üye
  • *
  • Clash of Clans
  • 3 Mesajý Toplam
    3 Kere Beðenildi
« Yanýtla #10 : 29 Nisan 2013, Pazartesi - 21:07 »
ilk rep im sana o zaman, tesekkurler yeniden Resimlerin Görüntülenmesine Ýzin Verilmiyor. Üye Ol ya da Giriþ Yap

Çevrimdýþý Mustafaempire

• 46.Seviye Üye
  • *
  • Durumum:
  • Clash of Clans
  • 60 Mesajý Toplam
    276 Kere Beðenildi
« Yanýtla #11 : 29 Nisan 2013, Pazartesi - 21:25 »
ilk rep im sana o zaman, tesekkurler yeniden Resimlerin Görüntülenmesine Ýzin Verilmiyor. Üye Ol ya da Giriþ Yap

Resimlerin Görüntülenmesine Ýzin Verilmiyor. Üye Ol ya da Giriþ Yap Rep için se ben tesekkür ederim Resimlerin Görüntülenmesine Ýzin Verilmiyor. Üye Ol ya da Giriþ Yap