Gönderen Konu: Clash of Clansda 2 haftada 1200 tas kazanamanisi saglayacak  (Okunma sayýsý 11828 defa)

Çevrimdýþý Enc4

• 12.Seviye Üye
  • *
  • Ýleti: 34
  • Rep Puaný : 0
  • Durumum:
  • Clash of Clans
  • 6 Mesajý Toplam
    7 Kere Beðenildi
  • COC Nick : @King
  • Klaným : OTTOMANS2
Bende denedim ve ilk uygulamadan 100 kredi aldým. Peki bir þey sormak istiyorum. $10'lýk bu hediye çeki US Store hesabýnda mý geçerli yoksa TR Store hesabýyla da kullanabiliyor muyuz? Yani 3000 kredi aldým diyelim. Store deðiþmem mi gerekli ve deðiþtirince oyun içinde US Store hesabý ile de taþ satýn alabiliyor muyum?

Cahillerle girdiðim her tartýþmayý kaybetmiþimdir.
--
GameCenter ID: frknymn

Çevrimdýþý enes443411

• 43.Seviye Üye
  • *
  • Ýleti: 165
  • Rep Puaný : 4
  • Durumum:
  • Clash of Clans
  • 35 Mesajý Toplam
    52 Kere Beðenildi
  • COC Nick : Ottoman
  • Klaným : Turkish Ghosts
Ynt: CLASH OF CLANSDA 2 HAFTADA 1200 TAS KAZANMANIZI SAGLIYACAK!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
« Yanýtla #25 : 01 Mayýs 2013, Çarþamba - 10:43 »
Bu konuyla alakali bi calisma yapiyorum (resimli anlatim seklinde)normalde tr hesabinda hecerli idi ama turkiyede sifreli gift kartlar kalkti ve buyuzden artik us hesabina gecmeniz gerekiyor bunun en kisa yolunu bu baslik altindan anlatacam....

Beðeniyi çok görme :=)--Klanimiza bekleriz her daim kalici olmasanda bi cay içmeye gel Resimlerin Görüntülenmesine Ýzin Verilmiyor. Üye Ol ya da Giriþ Yap "turkish ghosts"

Çevrimdýþý goktug09

• 4.Seviye Üye
  • *
  • Ýleti: 10
  • Durumum:
  • Clash of Clans
  • COC Nick : goktug09 68
  • Klaným : NICOMEDÝA
Ynt: CLASH OF CLANSDA 2 HAFTADA 1200 TAS KAZANMANIZI SAGLIYACAK!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
« Yanýtla #26 : 01 Mayýs 2013, Çarþamba - 13:24 »
Birþey daha sorucam k.bkma 3000 kredi yaptýktan sonra bunu taþa nasýl çevirilmez resimli bir öðe var mý elinizde

BJK

Çevrimdýþý Mustafaempire

• 46.Seviye Üye
  • *
  • Ýleti: 189
  • Rep Puaný : 27
  • Durumum:
  • Clash of Clans
  • 60 Mesajý Toplam
    276 Kere Beðenildi
  • COC Nick : Mustafa Empire
  • Klaným : COURAGE TEAM
« Yanýtla #27 : 01 Mayýs 2013, Çarþamba - 14:03 »
Linklerin Görülmesine Ýzin Verilmiyor. Üye Ol ya da Giriþ Yap
Birþey daha sorucam k.bkma 3000 kredi yaptýktan sonra bunu taþa nasýl çevirilmez resimli bir öðe var mý elinizde

Taþa deðil appstore da sana bedava 10$ vericek. Bu 10$ ý oyunda taþ olarak kullanabiliceksin. Yani bu olay coc icin deðil aslýnda. Appstore da 10$ vermek. Sen bu parayý dilediðin gibi kullan. 

Emeðe Saygý +RepLinklerin Görülmesine Ýzin Verilmiyor. Üye Ol ya da Giriþ Yap

Çevrimdýþý enes443411

• 43.Seviye Üye
  • *
  • Durumum:
  • Clash of Clans
  • 35 Mesajý Toplam
    52 Kere Beðenildi
« Yanýtla #28 : 01 Mayýs 2013, Çarþamba - 14:12 »

ilk oncelikle sunu soylim gift karti tasa nasil cevirecegimize dagir resimlli adim adim anlatim isteniyo bununla alakali calisma yapiyorum insallah hafta sonu yazimin ustune edit yapicagim.. Ve mustafaninda dedigi gibi app storede istedigin gibide kullana bilirsin .....

Beðeniyi çok görme :=)--Klanimiza bekleriz her daim kalici olmasanda bi cay içmeye gel Resimlerin Görüntülenmesine Ýzin Verilmiyor. Üye Ol ya da Giriþ Yap "turkish ghosts"

Çevrimdýþý Enc4

• 12.Seviye Üye
  • *
  • Durumum:
  • Clash of Clans
  • 6 Mesajý Toplam
    7 Kere Beðenildi
« Yanýtla #29 : 01 Mayýs 2013, Çarþamba - 14:45 »
Anladým. Ben dünden bu yana 650 kredi topladým. Bu uygulamalarý TR Store hesabýndan indirdim. US Store hesabýna geçiþ yapsam bu 650 kredi yanar mý dersin? Çünkü anladýðým kadarýyla uygulama AppStore hesabý ile senkronize çalýþýyor.

--

Çevrimdýþý Mustafaempire

• 46.Seviye Üye
  • *
  • Ýleti: 189
  • Rep Puaný : 27
  • Durumum:
  • Clash of Clans
  • 60 Mesajý Toplam
    276 Kere Beðenildi
  • COC Nick : Mustafa Empire
  • Klaným : COURAGE TEAM
« Yanýtla #30 : 01 Mayýs 2013, Çarþamba - 14:59 »
Anladým. Ben dünden bu yana 650 kredi topladým. Bu uygulamalarý TR Store hesabýndan indirdim. US Store hesabýna geçiþ yapsam bu 650 kredi yanar mý dersin? Çünkü anladýðým kadarýyla uygulama AppStore hesabý ile senkronize çalýþýyor.

Ben sadece 284 kredi toplayabildim. Sen hangi saatler girdin ki aga? :/

Emeðe Saygý +RepLinklerin Görülmesine Ýzin Verilmiyor. Üye Ol ya da Giriþ Yap

Çevrimdýþý Enc4

• 12.Seviye Üye
  • *
  • Durumum:
  • Clash of Clans
  • 6 Mesajý Toplam
    7 Kere Beðenildi
« Yanýtla #31 : 01 Mayýs 2013, Çarþamba - 15:11 »
Saatlerine hiç dikkat etmedim gerçekten. Bu sabah 8 gibiydi galiba baktým bir tane 235 bir tane de 85 kredilik iki uygulama vardý. Az önce 100 kredili bir uygulama daha geldi onu da indirdim. Aklýma geldikçe bakýyorum iþte:)

--

Çevrimdýþý FlapJack

• 40.Seviye Üye
  • *
  • Ýleti: 145
  • Rep Puaný : 6
  • Durumum:
  • Clash of Clans
  • 29 Mesajý Toplam
    45 Kere Beðenildi
  • COC Nick : LordVaqif
  • Klaným : 1923TÜRK2
« Yanýtla #32 : 01 Mayýs 2013, Çarþamba - 15:15 »
Ben þimdi baktým uygulama yok sendede öylemi

Gözyaþlarý ile yýkanan yüzden daha temiz yüz olamaz
GameCenter:APPLEVAQIF
Klan:1923TÜRK2
Oyunda adý:LordVaqif

Çevrimdýþý enes443411

• 43.Seviye Üye
  • *
  • Durumum:
  • Clash of Clans
  • 35 Mesajý Toplam
    52 Kere Beðenildi
« Yanýtla #33 : 01 Mayýs 2013, Çarþamba - 15:17 »
Arkadaslar bakin sabahleyin bi uygulama mesela 10 dk ligina 3 kati puan verdi normalde 90 puan olan uygulama sabah 240 puandi birazda sans isi Resimlerin Görüntülenmesine Ýzin Verilmiyor. Üye Ol ya da Giriþ Yap

Çevrimdýþý FlapJack

• 40.Seviye Üye
  • *
  • Ýleti: 145
  • Rep Puaný : 6
  • Durumum:
  • Clash of Clans
  • 29 Mesajý Toplam
    45 Kere Beðenildi
  • COC Nick : LordVaqif
  • Klaným : 1923TÜRK2
« Yanýtla #34 : 01 Mayýs 2013, Çarþamba - 15:18 »
Bir þey sorucam ben 3000 credits topladým ve taþ almak istiyorum o zaman oyun kart bilgilerini istiyormu?

Gözyaþlarý ile yýkanan yüzden daha temiz yüz olamaz
GameCenter:APPLEVAQIF
Klan:1923TÜRK2
Oyunda adý:LordVaqif

Çevrimdýþý enes443411

• 43.Seviye Üye
  • *
  • Durumum:
  • Clash of Clans
  • 35 Mesajý Toplam
    52 Kere Beðenildi
« Yanýtla #35 : 01 Mayýs 2013, Çarþamba - 15:20 »
Ýstemiyor Resimlerin Görüntülenmesine Ýzin Verilmiyor. Üye Ol ya da Giriþ Yap da bu puanla gift kart alma islerini anlaticam ama daha etkili olmasi icin  resimli anlatmak istiyorum bn de tahminen hafta sonu 15000 bin puani tamsmlarim sizlere resimlerini cekerek adim adim snlaticsm siz puan kasmaniza bakin