Gönderen Konu: Duvar mý savunma mý  (Okunma sayýsý 1349 defa)

Çevrimdýþý GumusKursun71

• 2.Seviye Üye
  • *
  • Ýleti: 4
  • Rep Puaný : 0
  • Clash of Clans
  • COC Nick : GumusKursun
Duvar mý savunma mý
« : 13 Þubat 2016, Cumartesi - 09:29 »
Arkadaþlar 92 seviye th9 köyüm var. savunmam th8 düzeyinde. duvarlarýn yarýsý 7. seviye. yeni yeni 8 e basmaya baþladým. sizce duvarý býrakýp savunmalarý mý yükselteyim yoksa duvarlarý tamamladýktan sonra mý savunmaya geçeyim

Çevrimdýþý ColdSinan

• 21.Seviye Üye
  • *
  • Ýleti: 60
  • Rep Puaný : 2
  • Durumum:
  • Clash of Clans
  • 11 Mesajý Toplam
    14 Kere Beðenildi
  • COC Nick : ColdStorm
Ynt: Duvar mý savunma mý
« Yanýtla #1 : 13 Þubat 2016, Cumartesi - 10:39 »
Kendin bilirsin ama ben ilk once savunmayi fullucem sonra ise duvar basacam senin de öyle yapmani tavsiye ederim

Kara iksir iyi insan gibidir ; zor bulunur.Bulursan da kaybetmemek için korumasýný bileceksin...

Çevrimdýþý corriba

• 22.Seviye Üye
  • *
  • Ýleti: 67
  • Clash of Clans
  • 23 Mesajý Toplam
    33 Kere Beðenildi
  • COC Nick : Corriba
  • Klaným : Mendoze
« Yanýtla #2 : 13 Þubat 2016, Cumartesi - 15:38 »
kiþisel tavsiyem 1 inþaatçý boþta tutun devamlý savunma basýn dýgerleri ile o bir inþaatçýda duvar yapsýn duvarý sona býrakmak cok sýkýcý olur devamlý duvar basabýldýgýnden depolar bos olur dalan olmaz ben oyle yaptým havan buyucu kulesýný ve xyaylarýný fulledýkten sonra devamlý 1 ýnsaatcý boþta tuttum th10a full duvarla gectým býrde kara tutmayýn hýc devamlý hero basýn yada labta harcayýn bunu yapmama raðmen herolarý max 20 yapabýldým tum duvarlar sondaydý Ama sadece duvarý sona býrakma derým depoda kuruþ tutma duvarlarý hepsýnýde ayný lvlda tutmadým kýmýsý 3 mýlyonla yukselýrken kýmýsý 1 kýmýsý 500 le yukselttým
boylelýkle depoda kuruþ býrakmadým 2. inþaatçý boþa çýkmadan 1-2 gun evvel gannýmet kastým ben böyle býr strateji yaptým umarým beðenirsin

corriba 'nin Mesajlarýný Beðenen Kullanýcýlar: crypton2016 (19 Nisan 2016, Salý - 03:57)

Çevrimdýþý GuvenXpro

• 6.Seviye Üye
  • *
  • Ýleti: 15
  • Clash of Clans
  • COC Nick : Popi koy
  • Klaným : Toz Bulutu
« Yanýtla #3 : 14 Þubat 2016, Pazar - 18:15 »
Onlîne süren fazla ise 2sini birden geliþtirebilirsiniz az ise savunma sonra duvar