Gönderen Konu: HESAPIMI 2 KISI KULLANIYORDU GMAIL SIFREMI DEGISTIRDJM HALA ERISEBILIYOR KOYUME  (Okunma sayýsý 3065 defa)

Çevrimdýþý Whovian

• 1.Seviye Üye
  • *
  • Ýleti: 1
  • Rep Puaný : 0
  • Clash of Clans
  • 1 Mesajý Toplam
    1 Kere Beðenildi
  • COC Nick : Best Vi Tr
Merhaba arkadaslar ben eskiden bir carimi 2 kisi kullaniyorduk bana ihanet etmeye filan valisti bende gmail sifremi degistirdim ama hala koyume ulasabiliyor koy duzenlerini filan siliyor napmaliyim? (Ticket attim ama bisey yaomaidlar)

Whovian 'nin Mesajlarýný Beðenen Kullanýcýlar: clasherking (15 Mayýs 2017, Pazartesi - 21:30)

Çevrimdýþý Yuksekclash

• 22.Seviye Üye
  • *
  • Ýleti: 64
  • Clash of Clans
  • 9 Mesajý Toplam
    9 Kere Beðenildi
 Gmail sifreni degistir hemen eger o senden once degistirirse senin erisimini engelleyebilir. Ardindan desteðe mesaj at köyünün adýni belediye seviyesini levelini TP SEVIYESINI bulunduðun klanin adýni da yazmak istedigin mesaj sonrasý ilet . Kolay gelsin ANCAK SUNU DA SOYLIYIM SUPERCELL IN HESABI 2 VEYA DAHA FAZLA KISININ KULLANDIGINI OGRENIRSE HESABI KAPATMA HAKKI VAR

Çevrimdýþý clasherking

• 1.Seviye Üye
  • *
  • Ýleti: 1
  • Clash of Clans
  • COC Nick : yavuz
  • Klaným : freedom
Ynt: HESAPIMI 2 KISI KULLANIYORDU GMAIL SIFREMI DEGISTIRDJM HALA ERISEBILIYOR KOYUME
« Yanýtla #2 : 15 Mayýs 2017, Pazartesi - 21:36 »
Bu eyleme cozum var,gecen yýl aynýsý bana oldu ama geri aldim.
Ýlk once yardim ve destek bolumune sorunu bildirin.
Sonra sag alt kosedeki ayarlar dugmesine basin.
Karsiniza tam ortada ve yukarida cihaz bagla adli butona basin.
Cihazinizi tek olarak ayarlayin karsidaki kisi birdaha hesabiniza erisemeyecektir.
Biraz Zaman gectikten sonra o sahis sizin hesabiniza giremedigi icin hesabi silecektir ve sorun hal olacaktir umarim yardimci olabilmisimdir