Gönderen Konu: Supercel Destek bi bakýn  (Okunma sayýsý 2276 defa)

Çevrimdýþý Yuksekclash

• 22.Seviye Üye
  • *
  • Ýleti: 64
  • Rep Puaný : 0
  • Clash of Clans
  • 9 Mesajý Toplam
    9 Kere Beðenildi
Supercel Destek bi bakýn
« : 19 Mart 2016, Cumartesi - 17:09 »
Merhaba arkadaslar 2 gun once oyunu actýðýmda 200 taþ civarý meblanýn harcandýgýný gordum ben harcamamýstým hesabým kimsede de degildi evden biri de olamazdý bende google myaccount tan giris yapilan cihazlara baktým baska bir cihaz vardi.
Taslarýmý geri alabikirmiyim diye bir destek mesajý attým olumsuz cevap aldým. Ondan sonra bu taþlarý neye harcadýgýmý sordum ve 209 taþýn iksir almak icin harcandýgýný yazan bir mesaj aldým
Farklý cihazýn girilmesiyle taþ harcanmasý arasýnda 15dk vardý ve bu  cihazýn ekran görüntüsünü supercel e mesaj olarak ilettim ondan sonra bu cihazdan harcanýp harcanmadýgýný sordum
Bana gelen mesaj hesap kurtarma mesajýydý bende istenilen bilgileri verdim bana sunlarý sormustu
Oyuna hangi ay basladýnýz
Hesabýnýzýn calýndýgýnu ne zaman farkettiniz
Hesabýnýza giris yaptýgýnýz cihazýn modelleri
Oyunu hangi sehirde kurdunuz
Cevapladým ve olumlu mesaj geldi ve benden sifremi degistirmemi istediler
Ondan sonra hesabýmý bir sürelýgýne engellemeri gerektýðýni bu süre zarfýnda baþka bir giriþ yapýlmassa surecin devam edecegini yazdilar. Yani hesabýn bana ait olup olmadýgýný teyit etmeye çalýþýyorlar.
Bu ana kadar o farklý cihaz tarafýndan hic rahatsýz edilmedim ve birdaha hic olmadý. Ayrýca supercell benden levelimi belediye seviyesine köyumun adýni vesaire sormadý.
Simdi soruyorum size boyle bir olay basýnýza hiç geldi mi. Hesabými ne kadar sure engellerler ve sizce bunu yapmama gerek varmý.Internetten arastirdim ve hesabý bir sureligine engelleme olayýna hic rastlamadým. Bu konu hakkýnda bilgi verirseniz sevinirim
Saygýlarýmla

Çevrimdýþý Yuksekclash

• 22.Seviye Üye
  • *
  • Clash of Clans
  • 9 Mesajý Toplam
    9 Kere Beðenildi
Ynt: Supercel Destek bi bakýn
« Yanýtla #1 : 19 Mart 2016, Cumartesi - 22:59 »
O farklý cihazý googlr myaccount cihaz gecmisinde tekrar gordume þansýma ben baktýðimda 10dk önce girildiði yazýyordu. Þifremi dün degistirmistim ve o cihazda hesabý kaldýr seceneðini secmistim. Tekrar gorunce sifre degistirip tekrar hesabý kaldýrdým ancak yaparken biraz sýkýntý yasadým yeni sýfreyi onaylarken sýkýntý oldu ama þükür sifre degisti. Ardýndan supercell den gelen destek mesajýni onayladým. Anlamadýðým 2 adýmlý dogrulama falan açýkken nasýl baðlanmýþ bir cihaz goruyorum. Yorumlarýnýzý bekliyorum yardimlarýnýzý eksik etmeyin

Çevrimdýþý Yuksekclash

• 22.Seviye Üye
  • *
  • Clash of Clans
  • 9 Mesajý Toplam
    9 Kere Beðenildi
« Yanýtla #2 : 22 Mart 2016, Salý - 23:19 »
Arkadaþlar hesabim falan çalýnmamýþ o bluestackin bir yanýlgýsý olduðu için baska cihaz gozukuyormus nasil diye sormayin eminim boyle olduguna. 2 gun gecti hesabim acildi girdim dedim oh be oyuna guncelleme geldigi icin destek mesajlarý silinmisti. Öglene dogru hesabýnýz kilitlendi dedi benden kod istedi yardim ve destek butonu çýktý. Bende dedim hay guncellemeye denk geldi kodu atmislardir muhtemelen ama mesajlar silinmisti. Desteðe mesaj attim ama kodu verirlermiydi diye kara kara düsünüyordum. Derken cevap gelmedenbyan hesaba girmek icin veriyi sifirladim oyunu acar acmaz kýsa bir sure sonra bana hemen mail sordi kendi mailimi sectim. Secmez olaydým. Benim asýl carimin ustune yazdý 1 level hesabý ve bana mevcut köy bulundu demedi bunca olayý  ustune buda oldu. Sonra o eski koyu baglamak icin desteðe mesaj attým bilgilerle beraber. Bu olayýn icinden cýkýlýr mý arkadaslar. Benim kadar talihsiz baska bir clash oyuncusu yoktur heralde. 200 taþ icin çalýnmamýþ bir hesabý yok ettim ve simdi kurtarmaya çalýþýyorum. YARDIM VEYA YORUM NE OLURSA EKSÝK ETMEYIN LUTFEN ZOR DURUMDAYIM. Saygýlarimla

Çevrimdýþý Yuksekclash

• 22.Seviye Üye
  • *
  • Clash of Clans
  • 9 Mesajý Toplam
    9 Kere Beðenildi
« Yanýtla #3 : 23 Mart 2016, Çarþamba - 16:39 »
An itibariyle bana
" Hesabýnýzi bir arkadaþýnýzla beraber mi kullanýyorsunuz" diye mesaj attýlar

Çevrimdýþý Anýl

• 98.Seviye Üye
  • *
  • Ýleti: 1740
  • Rep Puaný : 58
  • Durumum:
  • "so long and thanks for all the fish"
  • 529 Mesajý Toplam
    757 Kere Beðenildi
  • COC Nick : Anýl
« Yanýtla #4 : 25 Mart 2016, Cuma - 18:10 »
Olayý olduðu gibi yaz supercelle
Sizinlen iletiþim kurdum fakat taþý ben harcamadým ayrýca bluestacksden oynuyorum, hesabý telefondan ve bilgisayardan oynuyorum diye yaz ve oyuna girdim 1 lv hesabýn üstüne yazdý köy silinde de onlar hallediyor daha öncede böyle köy silinme olaylarý oldu , gmail köy binasý gibi þeyleri sorarlarsa söyle kullandýðýn gmail üstüne yazarlar hesabý , tek çare supercellle iletiþim kurmak baþka yolu yok , ya arkadaþ baþýmýzdan git yeter artýk da diyemezler zaten iþleri bu yaz supercelle

Ey Türk Gençliði!

Birinci vazifen, Türk istiklâlini, Türk Cumhuriyetini, ilelebet, muhafaza ve müdafaa etmektir.

Çevrimdýþý Yuksekclash

• 22.Seviye Üye
  • *
  • Clash of Clans
  • 9 Mesajý Toplam
    9 Kere Beðenildi
« Yanýtla #5 : 25 Mart 2016, Cuma - 18:52 »
Supercell bana yardým etti bana bi kod yolladýlar ve talimatlarý verdiler ben tam kodu ss alacakken bi arkadaþ '' bu mesaj sizin için yararlý oldumu '' kýsmýnda evete bastý gitti yeni mesaj iyice kafayý sýyýracaktým. Konuþmalarýn ss ini aldýðým için o fotoðraflarla beraber attým mesajýný okuyamadýðýmý yazdým. Saolsunlar ertesi gün ayný mesajý attýlar ve hesabým kurtuldu. Harbiden bu kadar talihsizliðin üstüne hesabý geri almak çok mutlu etti beni. ASLA ÜMÝDÝNÝZÝ KESMEYÝN. SUPERCELL EKÝBÝ SÝZE YARDIMCI OLUYOR. ANCAK ONLARA ONLARDAN NE ÝSTEDÝÐÝNÝZÝ ÝYÝ BELÝRTÝN VE ONLARIN SÝZE YAKLAÞTIÐI GÝBÝ SÝZDE MESAJLARINIZ AKICI BÝR ÞEKÝLDE YAPIN. HERÞEY YOLUNDA GÝDERSE HESABINIZI GERÝ ALABÝLÝRSÝNÝZ. Saygýlarýmla...

Çevrimdýþý Anýl

• 98.Seviye Üye
  • *
  • Ýleti: 1740
  • Rep Puaný : 58
  • Durumum:
  • "so long and thanks for all the fish"
  • 529 Mesajý Toplam
    757 Kere Beðenildi
  • COC Nick : Anýl
« Yanýtla #6 : 26 Mart 2016, Cumartesi - 13:10 »
Baya talihsizsin cidden supercell e mesaj atarken sessiz sakin kafayla mesaj atýn acele etmeyin Resimlerin Görüntülenmesine Ýzin Verilmiyor. Üye Ol ya da Giriþ Yap

Ey Türk Gençliði!

Birinci vazifen, Türk istiklâlini, Türk Cumhuriyetini, ilelebet, muhafaza ve müdafaa etmektir.