Gönderen Konu: Clash of clansi iphondan oynamak  (Okunma sayýsý 2849 defa)

Çevrimdýþý enes443411

• 43.Seviye Üye
  • *
  • Ýleti: 165
  • Rep Puaný : 4
  • Durumum:
  • Clash of Clans
  • 35 Mesajý Toplam
    52 Kere Beðenildi
  • COC Nick : Ottoman
  • Klaným : Turkish Ghosts
Clash of clansi iphondan oynamak
« : 02 Mayýs 2013, Perþembe - 00:25 »
Benim bir iphonum birde ipadim var oynu 3 aydan fazladir oynuyorum ve bir sey fark ettim.Ýphondan coc oynamak tam bir zulum hem sarzin cabuk bitiyor hem kucuk ekran.Ýpad den oynayinca kafama dank etti Resimlerin Görüntülenmesine Ýzin Verilmiyor. Üye Ol ya da Giriþ YapÝpadi olanlara duyrulur degerini bilin valla yanimda sarz aleti ile geziyordum artik ipadi de yanima aliyorum hep birlik te geziyoruz;)

Beðeniyi çok görme :=)--Klanimiza bekleriz her daim kalici olmasanda bi cay içmeye gel Resimlerin Görüntülenmesine Ýzin Verilmiyor. Üye Ol ya da Giriþ Yap "turkish ghosts"

Tayfield

• Ziyaretçi
Ynt: Clash of clansi iphondan oynamak
« Yanýtla #1 : 02 Mayýs 2013, Perþembe - 00:46 »
Linklerin Görülmesine Ýzin Verilmiyor. Üye Ol ya da Giriþ Yap
Benim bir iphonum birde ipadim var oynu 3 aydan fazladir oynuyorum ve bir sey fark ettim.Ýphondan coc oynamak tam bir zulum hem sarzin cabuk bitiyor hem kucuk ekran.Ýpad den oynayinca kafama dank etti Resimlerin Görüntülenmesine Ýzin Verilmiyor. Üye Ol ya da Giriþ YapÝpadi olanlara duyrulur degerini bilin valla yanimda sarz aleti ile geziyordum artik ipadi de yanima aliyorum hep birlik te geziyoruz;)
Resimlerin Görüntülenmesine Ýzin Verilmiyor. Üye Ol ya da Giriþ Yap
ben þu an 76. leveldeyim iphone ile oynadým hep henüz ipad versiyonunu görmedim Resimlerin Görüntülenmesine Ýzin Verilmiyor. Üye Ol ya da Giriþ Yap malesef bu oyun yüzünden hayata þarz aleti ile baðlanýyoruz Resimlerin Görüntülenmesine Ýzin Verilmiyor. Üye Ol ya da Giriþ Yap

Çevrimdýþý Kurmay

• CLASHER!
  • *
  • Ýleti: 2233
  • Rep Puaný : 1
  • Mekanýn Cennet Olsun Kurmay.
  • 689 Mesajý Toplam
    1929 Kere Beðenildi
« Yanýtla #2 : 02 Mayýs 2013, Perþembe - 00:59 »
ipad oynayýnca oyun sanki deðiþecek  Resimlerin Görüntülenmesine Ýzin Verilmiyor. Üye Ol ya da Giriþ Yap

Çevrimdýþý enes443411

• 43.Seviye Üye
  • *
  • Durumum:
  • Clash of Clans
  • 35 Mesajý Toplam
    52 Kere Beðenildi
« Yanýtla #3 : 02 Mayýs 2013, Perþembe - 10:42 »
Sarz bitmiyo Resimlerin Görüntülenmesine Ýzin Verilmiyor. Üye Ol ya da Giriþ Yap ipadin sarji baya kuvvetli

Beðeniyi çok görme :=)--Klanimiza bekleriz her daim kalici olmasanda bi cay içmeye gel Resimlerin Görüntülenmesine Ýzin Verilmiyor. Üye Ol ya da Giriþ Yap "turkish ghosts"

Çevrimdýþý huersa

• 23.Seviye Üye
  • *
  • Ýleti: 71
  • Durumum:
  • Clash of Clans
  • 27 Mesajý Toplam
    45 Kere Beðenildi
  • COC Nick : huersa
  • Klaným : 1923TÜRK2
« Yanýtla #4 : 02 Mayýs 2013, Perþembe - 10:59 »
ipad mini önerilir. iphone 4s sahibiyim, oyuna bunla baþladým iþteyken de mecburen bununla oynuyorum, þarj dayanmýyor. ipad mini sahibi olmadan önce telefonu günde 2 kere þarj etmek mecburiydi ve buna sinir oluyordum. Biraz paraya kýyýp, indirimdeyken ipad mini aldým. Onun da þarjý bitiyor tabiki ama 4s ile karþýlaþtýrmam bile, öyle diyim  Resimlerin Görüntülenmesine Ýzin Verilmiyor. Üye Ol ya da Giriþ Yap

Çevrimdýþý Enc4

• 12.Seviye Üye
  • *
  • Ýleti: 34
  • Rep Puaný : 0
  • Durumum:
  • Clash of Clans
  • 6 Mesajý Toplam
    7 Kere Beðenildi
  • COC Nick : @King
  • Klaným : OTTOMANS2
« Yanýtla #5 : 02 Mayýs 2013, Perþembe - 12:12 »
Aynen bende iPad mini almayý düþünüyorum:) Þöyle bir sorum olacak huersa wifi modelinden mi aldýn? Daha doðrusu sim kart takýlabilen modeli de var mý iPad mininin? Tavsiyelerini yazarsan sevinirim:)

Cahillerle girdiðim her tartýþmayý kaybetmiþimdir.
--
GameCenter ID: frknymn

Çevrimdýþý Kurmay

• CLASHER!
  • *
  • 689 Mesajý Toplam
    1929 Kere Beðenildi
« Yanýtla #6 : 02 Mayýs 2013, Perþembe - 12:21 »
sim kartlý modelide var ama çok pahallý bende normalini aldým. sana da onu tavsiye ederim, eðer cebinde internet varsa gerek yok data hattý almak zorudasýn çünkü

Kurmay 'nin Mesajlarýný Beðenen Kullanýcýlar: Enc4 (02 Mayýs 2013, Perþembe - 12:55)

Çevrimdýþý enes443411

• 43.Seviye Üye
  • *
  • Durumum:
  • Clash of Clans
  • 35 Mesajý Toplam
    52 Kere Beðenildi
« Yanýtla #7 : 02 Mayýs 2013, Perþembe - 12:27 »
Aynen bende iPad mini almayý düþünüyorum:) Þöyle bir sorum olacak huersa wifi modelinden mi aldýn? Daha doðrusu sim kart takýlabilen modeli de var mý iPad mininin? Tavsiyelerini yazarsan sevinirim:)
Bulundugun ortamda internet erisimini saglayabiliceksen sim kartlisi gereksiz...Birde ipad mininin batarya gucu ipade gore biraz daha dusuk bunu bilmende fayda var Resimlerin Görüntülenmesine Ýzin Verilmiyor. Üye Ol ya da Giriþ Yap

enes443411 'nin Mesajlarýný Beðenen Kullanýcýlar: Enc4 (02 Mayýs 2013, Perþembe - 12:55)

Çevrimdýþý Enc4

• 12.Seviye Üye
  • *
  • Durumum:
  • Clash of Clans
  • 6 Mesajý Toplam
    7 Kere Beðenildi
« Yanýtla #8 : 02 Mayýs 2013, Perþembe - 12:58 »
Telefon hattýma 3GB internet paketi tanýmlý. Telefonumdan wifi açarak iPad mini üzerinden de internete, dolayýsýyla coc a baðlanabilirim yani öyle mi? Kýsmetse bugün alacaðým. Almamý tavsiye ettiðiniz herhangi bir maðaza var mý acaba?

--

Çevrimdýþý Kurmay

• CLASHER!
  • *
  • 689 Mesajý Toplam
    1929 Kere Beðenildi
« Yanýtla #9 : 02 Mayýs 2013, Perþembe - 13:14 »
kliksa.com en ucuzu.. ben oradan aldým.

Kurmay 'nin Mesajlarýný Beðenen Kullanýcýlar: Enc4 (03 Mayýs 2013, Cuma - 14:38)

Çevrimdýþý enes443411

• 43.Seviye Üye
  • *
  • Durumum:
  • Clash of Clans
  • 35 Mesajý Toplam
    52 Kere Beðenildi
« Yanýtla #10 : 02 Mayýs 2013, Perþembe - 13:18 »
Telefon hattýma 3GB internet paketi tanýmlý. Telefonumdan wifi açarak iPad mini üzerinden de internete, dolayýsýyla coc a baðlanabilirim yani öyle mi? Kýsmetse bugün alacaðým. Almamý tavsiye ettiðiniz herhangi bir maðaza var mý acaba?

Ayarlarda kisisel erisim noktasi var onu acin sayfadan cikmadan ipad den wifi leri arayip baglanin Resimlerin Görüntülenmesine Ýzin Verilmiyor. Üye Ol ya da Giriþ Yap birde bn de internetten alma taraftariyim normal bi dukkandan alinca adam kirasidir cardudur diye butun yuku senin uzerine yikiyor  oyuzden internetten al bide  sahibinden veya gitti gidiyorda temiz 2. El bulursan al bence bu sitelerde guvenli alisveris sistemi var urun geldiginde urunu inceleyip begenmessen geri yollama imkanin var...

enes443411 'nin Mesajlarýný Beðenen Kullanýcýlar: Enc4 (03 Mayýs 2013, Cuma - 14:38)

Çevrimdýþý Enc4

• 12.Seviye Üye
  • *
  • Durumum:
  • Clash of Clans
  • 6 Mesajý Toplam
    7 Kere Beðenildi
« Yanýtla #11 : 02 Mayýs 2013, Perþembe - 13:43 »
Peki baðlantýda herhangi bir problem yavaþlýk vs. yaþar mýyým sizce? Bu arada önerilerinizi dikkate alýp alýþveriþi internetten yapacaðým teþekkür ederim arkadaþlar Resimlerin Görüntülenmesine Ýzin Verilmiyor. Üye Ol ya da Giriþ Yap

--