Resimlerin Görüntülenmesine Ýzin Verilmiyor. Üye Ol ya da Giriþ Yap
Linklerin Görülmesine Ýzin Verilmiyor. Üye Ol ya da Giriþ YapResimlerin Görüntülenmesine Ýzin Verilmiyor. Üye Ol ya da Giriþ Yapçok fazla next'e basarsan oyunun yapacaðýda budur Resimlerin Görüntülenmesine Ýzin Verilmiyor. Üye Ol ya da Giriþ Yap tam güzel bir ganimet buldum dersin sonra o oyunu t. yükleye basarsýn oyun yeniden baþlar Resimlerin Görüntülenmesine Ýzin Verilmiyor. Üye Ol ya da Giriþ Yap Resimlerin Görüntülenmesine Ýzin Verilmiyor. Üye Ol ya da Giriþ Yap Resimlerin Görüntülenmesine Ýzin Verilmiyor. Üye Ol ya da Giriþ Yap malesef oyunun hatalarýndan biriside bu
nihat bu konuda supercelle 5 defa yazdým biþey cýkmadý kaydýnýz alýndý diye devamý gelmiyor Resimlerin Görüntülenmesine Ýzin Verilmiyor. Üye Ol ya da Giriþ YapOnline Oyun Olduðu Ýçin Bu Tarz Hata ve Gecikmeler Olmasý Normaldir.
Sen kim bilir bunu bulmak için kaç köy geçtin sonra tam buldum derken Resimlerin Görüntülenmesine Ýzin Verilmiyor. Üye Ol ya da Giriþ Yap dünya baþýna yýkýlmýþ çok iyi anlýyorum seni Resimlerin Görüntülenmesine Ýzin Verilmiyor. Üye Ol ya da Giriþ Yap
geçmiþ olsun . bende pek hoþlanmýyorum bu hatadan.