Gönderen Konu: 1. seviye klana gelmek isteyenler...  (Okunma sayýsý 910 defa)

Çevrimdýþý dostumsun

• 3.Seviye Üye
  • *
  • Ýleti: 8
  • Rep Puaný : 0
  • Durumum:
  • Clash of Clans
  • 3 Mesajý Toplam
    3 Kere Beðenildi
  • COC Nick : worldwar
  • Klaným : TurkishPower
1. seviye klana gelmek isteyenler...
« : 03 Nisan 2016, Pazar - 21:33 »
kendi bulunduðum 8. seviye klanýmdan ayrýldým. Kendim bir klan kurdum. Klanýmýz henüz 1. seviye daha bebek yani. Ama gelirim katýlýrým. Düzenli oynuyorum diyosanýz, katký saðlarým diyosanýz buyrun. Gerçekten klanýn geliþimine yardýmcý olucak en az 7. seviye köy binasý olan arkadaþlarý bekliyorum. benim 2 tane köyüm var biri 117. seviye diðeri 90. seviye. Kardeþimin iki tane hesabý var. Biri 104. seviye diðeri 56. seviye. Bir de 71. seviye arkadaþýmýz var. klanýmýzýn ismi SINCE_1453_TR. 10 kiþiyi bulunca klan savaþý yapmak istiyoruz. Bol baðýþ var. Savaþ yapmak zorunlu deðil. Ben kendi halimde takýlýp köyümü geliþtirmek istiyorum diyenleri de beklerim...

Resimlerin Görüntülenmesine Ýzin Verilmiyor. Üye Ol ya da Giriþ Yap

The world is not enough...

dostumsun 'nin Mesajlarýný Beðenen Kullanýcýlar: Anil97 (03 Nisan 2016, Pazar - 22:12)

Çevrimdýþý brahms23

• 2.Seviye Üye
  • *
  • Ýleti: 4
  • Clash of Clans
  • 1 Mesajý Toplam
    1 Kere Beðenildi
  • Klaným : FirstBullet1919
Ynt: 1. seviye klana gelmek isteyenler...
« Yanýtla #1 : 04 Nisan 2016, Pazartesi - 15:56 »
Selam, kendi kurduðum ve genelde tanýdýðým kiþilerden oluþan bir klaným var. yaþ aralýðýmýz 10 - 42 arasý. Küfürsüz, Din ve Siyaset polemiklerine girmeden oyun oynamaya çalýþýyoruz. Genelde çalýþan insanlar var klanýmýzda ama iyi insanlardýr. Klanýmýz 3. seviye Türk klaný. Yeni klan kurmuþsun ama klanýna yeterli kiþi toplayamazsan klanýmýza bekleriz seni ve arkadaþlarýný.  klan adýmýz: FirstBullet1919  #Y82POCRG " Hasan Tahsinden esinlenerek isim verdim " Ýzmirde 1919 yýlýnda ilk kurþunu atýp þehit olan gazetecimiz. Ýyi oyunlar kolay gelsin.

Ne Mutlu Türküm Diyene 🇹🇷

brahms23 'nin Mesajlarýný Beðenen Kullanýcýlar: dostumsun (04 Nisan 2016, Pazartesi - 22:14)

Çevrimdýþý dostumsun

• 3.Seviye Üye
  • *
  • Ýleti: 8
  • Durumum:
  • Clash of Clans
  • 3 Mesajý Toplam
    3 Kere Beðenildi
  • COC Nick : worldwar
  • Klaným : TurkishPower
« Yanýtla #2 : 04 Nisan 2016, Pazartesi - 16:55 »
Teþekkür ederim bu güzel davet için ama þu an 14 kiþi olduk klanda. Ayrýca bana baðlý tam 5 tane hesap var benim gelmem demek onlarýn da gelmesi demek...

The world is not enough...

dostumsun 'nin Mesajlarýný Beðenen Kullanýcýlar: brahms23 (05 Nisan 2016, Salý - 15:07)

Çevrimdýþý brahms23

• 2.Seviye Üye
  • *
  • Ýleti: 4
  • Clash of Clans
  • 1 Mesajý Toplam
    1 Kere Beðenildi
  • Klaným : FirstBullet1919
« Yanýtla #3 : 05 Nisan 2016, Salý - 15:07 »
selam, beklerim klana istediðin zaman. þimdi klan ayarlarýný davetle yapýyorum ve kupa puanýný en minimuma düþürüyorum. klan arkadaþlara haber veriyorum. senden tek ricam klanýmýza gelecek arkadaþlara klanýmýzýn saygý konusunda hassasiyetini belirtmen. kavgamýz küfürümüz hiç yoktur yaþ itibariyle.onun dýþýnda sorun yok herkesi otomatikman büyük yapýyoruz liderler hariç kimse kimseyi atamasýn diye. yardýmcý liderlik de verebiliriz ama önce yeterince tanýyalým birbirimizi. Zevkle oyun oynayalým bizim için önemli olan bu. kolay gelsin iyi oyunlar. 👍. ( özel mesajýna cevap yazamadým bir türlü, gönderi yapmadý, o nedenle buraya yanýt yazdým )

Ne Mutlu Türküm Diyene 🇹🇷