Gönderen Konu: LÜTFEN YARDIM !  (Okunma sayýsý 1216 defa)

Çevrimdýþý Peniattttt

• 1.Seviye Üye
  • *
  • Ýleti: 1
  • Rep Puaný : 0
  • Clash of Clans
  • COC Nick : Adsafgsgwer
  • Klaným : asdqfgqeasd
LÜTFEN YARDIM !
« : 10 Nisan 2016, Pazar - 15:16 »
ARKADAÞLAR 119 LEVEL HESABIM GMAÝL ÜZERÝNE BAÐLI DÜN AKÞAM 61 LEVEL KÖYÜME GÝRÝP TEKRAR 119 A GÝRMEK ÝÇÝN TIKLADIÐIMDA GÝRMEDÝ BÝR KAÇ DEFA DENEDÝM GÝRMEDÝ OYUNU SÝLÝP YÜKLEDÝM VE GMAÝLÝM 0 LEVEL ÜZERÝNDEN BAÞLADI 119 LEVEL KÖYÜME NE OLDU LÜTFEN YARDIM ?

Çevrimdýþý Yuksekclash

• 22.Seviye Üye
  • *
  • Ýleti: 64
  • Rep Puaný : 0
  • Clash of Clans
  • 9 Mesajý Toplam
    9 Kere Beðenildi
Ynt: LÜTFEN YARDIM !
« Yanýtla #1 : 10 Nisan 2016, Pazar - 15:55 »
Öncelikle ne olduda 119 level köyünüze giremediniz bu hesaba baþka biri mi baðlanýyor dedi yoksa google play baðlantýsý kýrmýzýda mý kaldý. Hesap deðiþtirememek son güncellemeden sonra olasý bir sorun haline geldi. Ancak sizin yaptýðýnýz oyunu silip tekrar yükledikten sonra oyun açýlýr açýlmaz gmail sormuþtur be kendi gmailini seçtiniz. YANLIÞ ARKADAÞLAR BÝRAZ ZAMAN GEÇÝNCE SAÐ ÜSTTE ''ZATEN BÝR HESABIM VAR'' DEDÝÐÝ ZAMAN YAPMALISINIZ. AKSÝ HALE 1LW HESAP ÜSTÜNE YAZILIYOR'' supercelle mesaj atýn onlar size yardýmcý olur. 1Lw köyünüz üzerinde oyuna girin > ayarlar > yardým destek > popüler konular > bizimle iletiþime geçmek > bu bilgi size yardýmcý oldumu ''HAYIR'' ve mesajýnýzý yazabilirsiniz. Þöyle yazýn :

Merhabalar. ''___'' adlý hesabýma geçiþ yapamadým ve oyunu silip tekrar yükledim. Ancak oyun açýlýr açýlmaz bana gmail sordu ve kendi gmailimi seçince 1lw hesap gmailimin üstüne yazýldý. Bana yardýmcý olurmusunuz.

Bu mesajý gönderin gmailinizi de yazýn belirtilen yere. Ardýndan

Köyünüzün adý
Belediye Seviyesi
Köyünüzü leveli
TP Seviyesi (oyuna giremediðiniz için bakamazsýnýz diye biliyorum. TP Seviyesi : koyun ve oyuna giremediðim için malesef bilmiyorum yazýn yapýcak birþey yok. biliyorsanýz yazýn)
Bulunduðunuz klanýn adý:
Oyuna hangi ülke ve þehirde baþladýðýnýz
Oyuna NE ZAMAN BAÞLADIÐINIZ. Linklerin Görülmesine Ýzin Verilmiyor. Üye Ol ya da Giriþ Yap
VE EN ÖNEMLÝ NOKTA daha önce taþ aldýysanýz gmail üzerindeki dekontun ss'ini alýn. Mesajýnýzý yazýnca supercelle bu ss'i gönderin. Taþ almadýysanýz belirtin.

Eðer yan hesabýnýz ayný klandaysa DEDÝKLERÝMÝ DÝKKATLÝCE YAPIN. Telefonda ayarlar > uygulama ayarlarý > Veriyi sil > Oyuna girin > ''ÝLK SORDUÐUNDA SAKIN GMAÝL SEÇMEYÝN SONRA ZATEN BÝR HESABIM VAR DEDÝÐÝNDE SEÇÝN'' ve yan hesanýnýza girdiniz. klandan asýl hesabýnýza gelin orda profiline bakabilirsiniz. Yada bu hesap kurtarma sürecinde level atlarsa ve bu soru supercell tarafýndan tekrar size sorulursa illaki yardýmcý olur diye düþünüyorum.

Hesabýnýz geri alabilirsiniz supercell ekibi gerçekten çok yardýmcý oluyor. Her adýmýnýz sorabilirsiniz elimden geleni yaparým daima mesajlarý kontrol ediyorum . Son durumuzu lütfen yazýn Saygýlarýmla