Gönderen Konu: fikirleriniz önerileriniz lütfen  (Okunma sayýsý 1413 defa)

Çevrimdýþý 03ekim08

• 9.Seviye Üye
  • *
  • Ýleti: 26
  • Rep Puaný : 0
  • Clash of Clans
  • 3 Mesajý Toplam
    3 Kere Beðenildi
  • COC Nick : 03ekim08
fikirleriniz önerileriniz lütfen
« : 04 Mayýs 2013, Cumartesi - 11:12 »
Resimlerin Görüntülenmesine Ýzin Verilmiyor. Üye Ol ya da Giriþ Yap

oyuna yeni baþlayan biri olarak önerilerinizi hararetle bekliyorum:) þimdiden teþekkürler

Çevrimdýþý caglaruzun

• 8.Seviye Üye
  • *
  • Ýleti: 23
  • Rep Puaný : 2
  • Durumum:
  • Clash of Clans
  • 2 Mesajý Toplam
    3 Kere Beðenildi
  • COC Nick : caglaruzun1
  • Klaným : Lemuria
Ynt: fikirleriniz önerileriniz lütfen
« Yanýtla #1 : 04 Mayýs 2013, Cumartesi - 11:24 »
Bu seviyede pek önerilecek birþey yok aslýnda. Seviyene göre güzel bir düzen ancak duvarlarý çift yapman hiç bir iþe yaramayacak yeni wall breaker'lar alan tesiri yapýp çift katlý duvarýda yýkabiliyorlar. Ona göre duvarlarýný ayarlayabilirsin. Altýn madenlerin ve iksir toplayýcýlarýn hariç herþey bir üst seviye ana bina istemeden, ana binanýn seviyesini yükseltmemeni öneriyorum ben Resimlerin Görüntülenmesine Ýzin Verilmiyor. Üye Ol ya da Giriþ Yap Ýyi oyunlar.

caglaruzun 'nin Mesajlarýný Beðenen 2 Kullanýcý: 03ekim08 (04 Mayýs 2013, Cumartesi - 12:32), Admin (04 Mayýs 2013, Cumartesi - 12:16)

Çevrimdýþý 03ekim08

• 9.Seviye Üye
  • *
  • Clash of Clans
  • 3 Mesajý Toplam
    3 Kere Beðenildi
« Yanýtla #2 : 04 Mayýs 2013, Cumartesi - 12:44 »
teþekkürler.  bu forumda öðrendiðim iki þey köy binasý dýþarý ve savunma yeni düzey istemeden köy binasýný yükseltme. üçüncüde bu duvar oalayý oldu:)
bende þöyle yaptým (bu arada köy binasý seviye 4. 2 gün sonra seviye 5)

Çevrimdýþý caglaruzun

• 8.Seviye Üye
  • *
  • Durumum:
  • Clash of Clans
  • 2 Mesajý Toplam
    3 Kere Beðenildi
« Yanýtla #3 : 04 Mayýs 2013, Cumartesi - 12:54 »
Duvarlarý da yükselt ama binaný basmadan Resimlerin Görüntülenmesine Ýzin Verilmiyor. Üye Ol ya da Giriþ Yap

Çevrimdýþý 03ekim08

• 9.Seviye Üye
  • *
  • Clash of Clans
  • 3 Mesajý Toplam
    3 Kere Beðenildi
« Yanýtla #4 : 04 Mayýs 2013, Cumartesi - 12:58 »
köy binasý ile duvarlar ayný seviyede mi olmalý? böyle okumuþtum bi yerden. ama savunma için bence 5. seviye önemli. birer adet top ve okçu kulesi ve en önemlisi sihirbaz kulesi istiyorum:) ayrýca bir tanede saldýrý için ordu kampý lazým. o yüzden 5 yapýyorum. bunlarý da güzelce büyütelim duvara para o zaman yatýrýrým diyorum. ne dersiniz?

Çevrimdýþý caglaruzun

• 8.Seviye Üye
  • *
  • Durumum:
  • Clash of Clans
  • 2 Mesajý Toplam
    3 Kere Beðenildi
« Yanýtla #5 : 04 Mayýs 2013, Cumartesi - 13:04 »
Ýlerde uðraþacaðýna zaten köy binasý yükselirken bile yükseltebilirsin duvarlarýný. Goblin basýp sürekli ganimet kasarsan. Herkes öyle düþünüp savunmasýný yükseltmeden köy binasýný basýyor sonra piþman oluyor forumda bile yüksek seviyedeki arkadaþlarýmýz var böyle piþman olan Resimlerin Görüntülenmesine Ýzin Verilmiyor. Üye Ol ya da Giriþ Yap

Çevrimdýþý 03ekim08

• 9.Seviye Üye
  • *
  • Clash of Clans
  • 3 Mesajý Toplam
    3 Kere Beðenildi
« Yanýtla #6 : 04 Mayýs 2013, Cumartesi - 13:12 »
çok haklýsýnýz okuduðum yorumlar o yönde. zaten tüm savunmam seviye 5'i istiyor.(hava savunmasý hariç onu unutmuþum:) ama yapýyorum) ama bu düzyde saldýrýlarýmda da yeterli ganimet bulamýyorum. adamda 10000 altýn var aðzýmýn suyu akýyor.ama yetmiyor o derece düþük rakipler. hem rakip ganimette artsýn.

Tayfield

• Ziyaretçi
« Yanýtla #7 : 04 Mayýs 2013, Cumartesi - 14:14 »
Linklerin Görülmesine Ýzin Verilmiyor. Üye Ol ya da Giriþ Yap

oyuna yeni baþlayan biri olarak önerilerinizi hararetle bekliyorum:) þimdiden teþekkürler
seviyene göre sana sýrasýyla þunlarý önerebilriim;

bence stratejin þu olmalý tamamen tüm birimlerin geliþmeden(savunma ve askerler) bir sonraki köy binasý seviyesine geçme çünkü diðer seviyeye geçersen daha güçlü rakiplerin karþýna çýkacaktýr. bir an önce bol bol savaþýp ganimet toplaman ve klan kaleni bir an önce dikip bir klana girmen olacaktýr çünkü klandaki arkadaslarýn sana hem taktikler verebilir hemde klan kalene yolluyacaklarý askerleri hem savasta hemde köy savunmanda kullanabilirsin.dðer ve aslýnda en önemli olan þu ki o yeþil taþlarýný kesinlikle kullanma!!! ileride çok önem taþýyacaklar 3. içþini alabileceksin mesela
iyi oyunlar

Tayfield 'nin Mesajlarýný Beðenen Kullanýcýlar: 03ekim08 (04 Mayýs 2013, Cumartesi - 14:47)