Evet Arkadaþlar Bugün Size Dev ve Büyücü Ýle Kara Ýksir Kasma Tekniðini Paylaþýcaðým
1-Birliklerimiz Ordu Kampý 220 Olarak:20 Dev 20 Büyücü 10 Duvar Kýrýcý 10 Okçu 10 Barbar 10 okçu Barbarý Ýsterseniz goblin duvar kýrýcý vs ile deðiþtirebilirsiniz ordu kampý 200 olarak:10 barbar la 10 okçuyu almýyoruz ordu kampý daha düþükse mesela 190 sa 19 dev 19 büyücü vs yada duvar kýrýcýdan kýsabilirsiniz Kafanýza Göre Ayarlayabilirsiniz.2-Dalma Taktiði (Hayvan gibi Dalma)alma Taktiðimiz 20 Tane Devi Bir Köþeden Kara Ýksirin Yakýn Bir Yerinden Gönderiyoruz ve 5 veya daha az duvar kýrýcý gönderiyoruz Sondalar Doluysa Ve Kolay Yerdeyse Okçu Büyücü Vs Almamýz Lazým Sonra Ýse Devlerden Sonra Büyücülerin Hepsini Yada Bir Çoðunu Dýþarýyý Temizlemek Ýçin Atýyoruz Sonra Ýse Okçu Barbar ve Kraliçeyle Kralý Gönderiyoruz Þifayý Vb Askerlerin Canýna Ve Savaþtaki Düþmanýn Klan Kalesinin Doluluðuna Göre Vs Atarsýnýz. düþmanýn klan kalesi birlikleri sizin devleri almadýysa ve iyi bir dalma taktiði yaptýysanýz %95 Kara Ýksir Sizin.3-Klan Kalesi:Klan Kalesi 30 veya 25 veya 20 olabilir Kafanýza Göre Birlik Ýsteyin Ve Klan Kalenizde Olsun Ama Benim Önerdiðim Büyücü Dev Veya Duvar Kýrýcý Böylelikle Mesala Duvar Kýrýcýdan Kýsýp Dev veya büyücü Çoðaltabilirsiniz.Pekka V.b Ýstediðinizi Alabilirsiiz Kendinizin Seçimi.4-Büyü Deposu:Büyü Ýse Benim Aldýðým 2 Þifa 2 Öfke Bunu Siz 3 Þifa 1Öfke Veya 4 Þifa Yapabilirsiniz Büyü Deposu 3 lük Olan KB ise 3 þifa veya 2 þifa 1 öfke alabilirsiniz.Resim:Resimlerin Görüntülenmesine Ýzin Verilmiyor.
Üye Ol ya da
Giriþ YapBurada Benim Az-Çok Aldýðým Kara Ýksirler Var Resim Hd Deðil Fakat Videoda HD Olarak Ýzleyebilirsiniz.
Video Sesli Anlatým:
Video+Resim V.b Alýntý Deðildir Zaten Hepsi Kendimin Emeðimdir.Herkese Ýyi Forumlu Günler Dilerim.
Bu alana reklam ver