Gönderen Konu: 7. Seviye Dizilim Yorumlarý Bekliyorum :]  (Okunma sayýsý 3238 defa)

Çevrimdýþý RedSnQw

• 10.Seviye Üye
  • *
  • Ýleti: 29
  • Rep Puaný : 2
  • Durumum:
  • Clash of Clans
  • 3 Mesajý Toplam
    7 Kere Beðenildi
  • COC Nick : Swadya
  • Klaným : Türkiye 2013
7. Seviye Dizilim Yorumlarý Bekliyorum :]
« : 04 Mayýs 2013, Cumartesi - 20:51 »
1-Kupam 1550lerdeydi ganimet kasamadým 1200 lere indirdim tekrar yükselteyim mi sizce?
2-Neleri yükseltmeliyim -elimde kalan altýnla ne yapmalýyým sanýrým büyücü kulesini yükselticem-
3-Köy binamý 8 yapayým mý yoksa duvarlarý savunmayý özellikle madenleri geliþtirip mi yapayým?  Çok mu soru sordum:D
(Resmi deðiþtirdim yeni düzeni attým)

Resimlerin Görüntülenmesine Ýzin Verilmiyor. Üye Ol ya da Giriþ Yap

« Son Düzenleme: 04 Mayýs 2013, Cumartesi - 21:39 Gönderen: RedSn0w »

Köy Binasý Level: 8
Köy Seviyesi: 67
Kupa:1400-1500
Lig:Altýn3
GameCenter ID:cncglr07

Çevrimdýþý Moldwade

• 26.Seviye Üye
  • *
  • Ýleti: 83
  • Rep Puaný : 5
  • Durumum:
  • Clash Of Clans <3
  • 17 Mesajý Toplam
    29 Kere Beðenildi
  • COC Nick : Moldw4de
  • Klaným : DeveDikeni
Ynt: 7. Seviye Dizilim Yorumlarý Bekliyorum :]
« Yanýtla #1 : 04 Mayýs 2013, Cumartesi - 21:13 »
Sana tavsiyem yanyana olan iksir deposunun birini karaiksir deposuyla degistir depolari ayni yere koyarsan girdimmi iceri butun ganimetin gider ve yukseltmen gerek sihirbaz iscilerin zamanini 2Gun  ara farkla bitirmesine saglarsan , o 2 gunde ganimet kasip isci bosa ciktiginda duvara yatirabilirsin koy binasini iceri alma kupa kasmion ve eger oyunda olabilyorsan madenleri yukseltmen gereksiz sihirbazlari bastiktan sonra koyu 8 e basabilirsin Klanda paylasim iyise kaleni 3 le

Hakketigimi dusunuyorsan +repi esirgeme !!1! Resimlerin Görüntülenmesine Ýzin Verilmiyor. Üye Ol ya da Giriþ Yap

Çevrimdýþý RedSnQw

• 10.Seviye Üye
  • *
  • Durumum:
  • Clash of Clans
  • 3 Mesajý Toplam
    7 Kere Beðenildi
« Yanýtla #2 : 04 Mayýs 2013, Cumartesi - 21:25 »
Yorumunuz için saðolun bence köy binasýný içeri almalýyým çünkü kupamý bu seviyede tutmak istiyorum saldýrý yaptýðýmda çoðunlukla para madenlerde oluyor madenleri alýp çýkýyorum kupa býrakýyorum sonra gece oyunu kapatýnca 1-2 kiþi saldýrýrsa dengeleniyor kimse saldýrmamýþ olursa bir dahaki saldýrýmda yýldýz alýp öyle çýkýyorum kupa dengelenmiþ oluyor.resmi deðiþtirdim bu düzen nasýl acaba?
« Son Düzenleme: 04 Mayýs 2013, Cumartesi - 21:27 Gönderen: RedSn0w »

Çevrimdýþý blackshadow1907

• 45.Seviye Üye
  • *
  • Ýleti: 180
  • Rep Puaný : 0
  • Durumum:
  • Clash of Clans
  • 29 Mesajý Toplam
    38 Kere Beðenildi
  • Klaným : 1923TÜRK2
« Yanýtla #3 : 04 Mayýs 2013, Cumartesi - 21:27 »
Linklerin Görülmesine Ýzin Verilmiyor. Üye Ol ya da Giriþ Yap
1-Kupam 1550lerdeydi ganimet kasamadým 1200 lere indirdim tekrar yükselteyim mi sizce?
2-Neleri yükseltmeliyim -elimde kalan altýnla ne yapmalýyým sanýrým büyücü kulesini yükselticem-
3-Köy binamý 8 yapayým mý yoksa duvarlarý savunmayý özellikle madenleri geliþtirip mi yapayým?  Çok mu soru sordum:D (Altýnlarý harcayýnca köy binasýný içeri alýcam ve birazdan içeri alýnmýþ þeklini göstericem)
kupa cýkma yeterli 8 seviyeyede yukseltme koyu duvarlarý bas ve madenleri sakýn yukseltme daha var madenlere yukseltirsen toplayýcýlardan 200 300 býn somuruyolar ve s.k ve o.kulelerýný yukselt savunmaný yap ve depolarýný fulleyip 8 e gecki hemen lab yukselte bilesin

Çevrimdýþý RedSnQw

• 10.Seviye Üye
  • *
  • Durumum:
  • Clash of Clans
  • 3 Mesajý Toplam
    7 Kere Beðenildi
« Yanýtla #4 : 04 Mayýs 2013, Cumartesi - 21:38 »
Yorumunuz için saðolun(resmi yeni düzenle deðiþtirdim) bende sizin gibi düþünüyorum savunmadan yükselteceðim 1 tane havan 3 tane okçu kulesi 1 tane büyücü kulesi kaldý altýný diðer büyücü kulesine bastým.Bunlarý yükseltince duvarlarýda halledip 8 yapýcam ama duvarlar baya sürecek gibi Resimlerin Görüntülenmesine Ýzin Verilmiyor. Üye Ol ya da Giriþ Yap peki binayý 8 yapmadan önce teslalarý geliþtirmeme gerek varmý
« Son Düzenleme: 04 Mayýs 2013, Cumartesi - 21:42 Gönderen: RedSn0w »

Çevrimdýþý blackshadow1907

• 45.Seviye Üye
  • *
  • Ýleti: 180
  • Rep Puaný : 0
  • Durumum:
  • Clash of Clans
  • 29 Mesajý Toplam
    38 Kere Beðenildi
  • Klaným : 1923TÜRK2
« Yanýtla #5 : 04 Mayýs 2013, Cumartesi - 22:15 »
Yorumunuz için saðolun(resmi yeni düzenle deðiþtirdim) bende sizin gibi düþünüyorum savunmadan yükselteceðim 1 tane havan 3 tane okçu kulesi 1 tane büyücü kulesi kaldý altýný diðer büyücü kulesine bastým.Bunlarý yükseltince duvarlarýda halledip 8 yapýcam ama duvarlar baya sürecek gibi Resimlerin Görüntülenmesine Ýzin Verilmiyor. Üye Ol ya da Giriþ Yap peki binayý 8 yapmadan önce teslalarý geliþtirmeme gerek varmý
teslelara basla derim ilerde rahatlýk saglar cunku 8 ve 9 da tek cesit askar yaný pekka barbar kral kralice gibi tek birim gelince hýzlý ve saglam vuran onlar oluyo oyuzden yukseltýrsen isin rahatlar

Tayfield

• Ziyaretçi
« Yanýtla #6 : 05 Mayýs 2013, Pazar - 05:17 »
3-Köy binamý 8 yapayým mý yoksa duvarlarý savunmayý özellikle madenleri geliþtirip mi yapayým?  Çok mu soru sordum:D
(Resmi deðiþtirdim yeni düzeni attým)

merhabalar,
1.cisi 7. seviye köy binasýnda kupa kasmaya gerek yok en cok ganimet 100 ile 1250 kupa aralýgýnda oldugundan kupaya ihtiyacýn simdilik olmamalý zaten en yüksek kupa sahipleride 3500 ve üzerleri simdilik bu seviyede onlara yetiþmen mümkün deðil
2.cisi savunmana yüklen tüm savunman yükseldikten sonra sýrasýyla istersen madenleri istersende duvarlarýna geçebilirsin
3. kesinlikle ve kesinlikle tavsiyem sudur iyice gelismeden bir üst seviyeye geçmeyin çünkü köy seviyeniz artýcagýndan su an rakiplerinizden aldýgýnýz ganimet miktarý azalacaktýr ve daha güçlü rakipler karsýnýzýza cýkacaktýr o yuzden bolca gelismeye bakýn
iyi oyunlar

Çevrimdýþý cihat1762

• 63.Seviye Üye
  • *
  • Ýleti: 345
  • Rep Puaný : 26
  • Durumum:
  • Clash of Clans - 1923TÜRK - Zuisudr4
  • 83 Mesajý Toplam
    223 Kere Beðenildi
  • COC Nick : Zuisudr4
  • Klaným : 1923TÜRK
« Yanýtla #7 : 05 Mayýs 2013, Pazar - 09:43 »
kardeþ köyünü 8. Seviye yapma havanlarý 5 toplarý 8 kuleleri 8 sihirbazlar 4 ve en önemlisi duvarlar 7 olmadan 8 yapma binayý ben duvarlarý geliþtirmedim hala sýkýntýsýný yaþýyorum iyi oyunlar

Ne hasta bekler sabahý
Ne taze ölüyü mezar
Nede þeytan bir günahý
Benim seni bekledigim kadar.

Çevrimdýþý RedSnQw

• 10.Seviye Üye
  • *
  • Durumum:
  • Clash of Clans
  • 3 Mesajý Toplam
    7 Kere Beðenildi
« Yanýtla #8 : 05 Mayýs 2013, Pazar - 13:35 »
Herkese yorumlarý için teþekkür ediyorum 2 büyücü kulesi de þu anda 4 oluyor bu günde son kalan havaný da 5 yapacaðým toplar zaten 8. 5 gün içinde geriye sadece tesla o. kulesi ve duvarlar kalacak belki binayý 8 yapmadan önce kara iksir deposunu yükseltip barbar kralý 2 yapabilirim.Etrafýmda CoC oynayan herkes binayý 8 yap artýk diyordu sayenizde böyle bir hata yapmaktan da kurtuldum saðolun.Ýyi Forumlar